kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.992
- Πόντοι
- 6.256
Ρε μανία με τις γύφτισες
βλεπεις τι γραφεις?Αλβανίδες και γύφτισσες τα καλύτερα μουνιά!
Τώρα πραγματικά πιστεύεις ότι αυτό το πακέτο αξίζει 2000€ το μήνα;
Ναι ρε τύπε! Όπως σε βλέπω και με βλέπεις
και στην ιασωνος στο king jason υπαρχει κοπελα Συρια που παει σε χοτελ ...
κουκλα ζωγραφιστη...
Επιστροφη στον τοπο του εγκληματος... στα Κτελ στον κηφισο.
Εκει δεν ηταν η 18αρα γυφτοπουλα που ειχα γαμησει την προηγουμενη φορα με ενα κρουασαν τσαμπιον,
αλλα η μουνα η ξαδερφη της η Βαλαντω... Σεξι κορμι θανατηφορο.
Φορουσε ενα βρωμικο τζιν κολλητο σκισμενο και παντοφλες με καλτσα.... τι κωλαρα εχεις μωρη Βαλαντω
Πηγα διπλα στο σουβλατζιδικο και πηρα ενα τυλιχτο πιτα γυρο απολα και της προσφερα στο χερι.
Το δεχτηκε με ευχαριστηση και το καταβροχθισε ενω ειχαμε κουβεντα και καναμε παζαρι...
Πιο διπλα στο κτελ αργολιδας μια κακομουτσουνη ελληνιδα με παρακολουθουσε και ζηλευε που ειχα δωσει σημασια στη γυφτοπουλα,
εβραζε απο μεσα της.
Πηγα στην τουαλετα και σε λιγο ηρθε η Βαλαντω, κατεβασα τη φορμα μου και η βαλαντω ξεδιπλωσε το παπαρι μου και το εβαλε στο στομα της
με ετζουζε λιγο το πουτσοκεφαλο απο το τζατζικι αλλα περασε γρηγορα.
Πιπα πολυ καλη χωρις δοντι με ντιπ θροτ και πολυ σαλιο...
Τα εχυσα ολα μεσα στο στομα της χωρις να την ρωτησω κινηση που τη νευριασε εμφανως αλλα τα βρηκαμε με ενα ακομα κερασμα τυλιχτο γυρο
κοτοπουλο απολα αυτη τη φορα.
Οποιος θελει παραπανω πληροφοριες να του στειλω πμ
Αλβανίδες και γύφτισσες τα καλύτερα μουνιά!
Επιστροφη στον τοπο του εγκληματος... στα Κτελ στον κηφισο.
Εκει δεν ηταν η 18αρα γυφτοπουλα που ειχα γαμησει την προηγουμενη φορα με ενα κρουασαν τσαμπιον,
αλλα η μουνα η ξαδερφη της η Βαλαντω... Σεξι κορμι θανατηφορο.
Φορουσε ενα βρωμικο τζιν κολλητο σκισμενο και παντοφλες με καλτσα.... τι κωλαρα εχεις μωρη Βαλαντω
Πηγα διπλα στο σουβλατζιδικο και πηρα ενα τυλιχτο πιτα γυρο απολα και της προσφερα στο χερι.
Το δεχτηκε με ευχαριστηση και το καταβροχθισε ενω ειχαμε κουβεντα και καναμε παζαρι...
Πιο διπλα στο κτελ αργολιδας μια κακομουτσουνη ελληνιδα με παρακολουθουσε και ζηλευε που ειχα δωσει σημασια στη γυφτοπουλα,
εβραζε απο μεσα της.
Πηγα στην τουαλετα και σε λιγο ηρθε η Βαλαντω, κατεβασα τη φορμα μου και η βαλαντω ξεδιπλωσε το παπαρι μου και το εβαλε στο στομα της
με ετζουζε λιγο το πουτσοκεφαλο απο το τζατζικι αλλα περασε γρηγορα.
Πιπα πολυ καλη χωρις δοντι με ντιπ θροτ και πολυ σαλιο...
Τα εχυσα ολα μεσα στο στομα της χωρις να την ρωτησω κινηση που τη νευριασε εμφανως αλλα τα βρηκαμε με ενα ακομα κερασμα τυλιχτο γυρο
κοτοπουλο απολα αυτη τη φορα.
Οποιος θελει παραπανω πληροφοριες να του στειλω πμ
Είμαι στα ΚΤΕΛ Κηφισού κόβω κίνηση και θα γράψω πιο μετά ενημέρωση.
Αλβανογύφτισσα θες να πεις?
Έχει πολλή γυφτιά και στην Αλβανία, όπως και γενικότερα στα Βαλκάνια, αλλά καλύτερα να μην το μπερδέψουμε τόσο. Ή Αλβανίδα ή γύφτισσα.
Ουστ σιχαματαΕύγε τύπε! Άξιε ρεπόρτερ γυφτοπορνείας.....
Παρτο κουβαδακι σου και πηγαινε αλλού να παίξεις πουστράκο...Ουστ σιχαματα
Ουστ σιχαματα
Τυπε πάω για προαγωγή σε γυφτο-πορνορεπορτερ και ζηλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς.