Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 769K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

soylakostas72

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2023
Like
200
Πόντοι
1
Και μια παλιά σοφή παροιμία λέει πως αν γαμίσεις κουτσή γύφτισα, θα σου έλθει γούρι μεγάλο.
Σωστότατη.......
Το είχε κάνει ένας φίλος και είχε παρει διπλό παρασημο!

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γενικά οτιδήποτε οικονομικό νταλαβέρι μαυτή τη φάρα είναι επικίνδυνο, από τη στιγμή που προσπαθείς να φορτώσεις γύφτισσα επι πληρωμή μπορεί να γίνουν 1000 πράγματα είτε σε αμάξι είτε σε ξενοδοχείο. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σου κλέψουν τα πάντα να σε εκβιάζουν και 1000 δυο άλλα μέχρι να έρθουν οι γύφτοι να σου αρχίσουν τα έργα. Όταν βγάζεις το παντελόνι σου αυτόματα είσαι ευάλωτος. Θα αναφέρω δύο σκηνικά που τα γνωρίζω σίγουρα. Φίλος πριν χρόνια έχει φορτώσει γυφτάκι από σουπερμάρκετ εκεί Σκλαβενίτη. Κανονίζουν ξέρωγω και πάνε με το αμάξι λίγο πιο κάτω με το που βγάζει παντελόνι και αρχίζει πίπα ακούει ένα μπαμ και του χτύπησε το πίσω τζάμι μέχρι να βγει εξω να βάλει παντελόνι να δει τι έγινε, Του πήρε η γύφτισσα την άδεια από το πορτάκι έσκασαν και γύφτοι και του ζητάγανε λεφτά δε θυμάμαι το ποσο για να την δώσει πίσω, Εν τέλει έτρεχε στα ΑΤΜ χεσμενος κιόλας μη του πάρουν περισσότερα. Επίσης έχω πάει πριν κάποια χρόνια Σοφία Βουλγαρία, βράδυ μετά από μεθύσι περπάταγα στη Βιτοτσκα, Βρίσκω μια γύφτισσα μιλάμε λίγο και μου λέει για πιπα πάμε τελοσπάντων εκεί σε ένα στενό, Είχα εγώ στο παντελόνι πίσω σε ένα χαρτί τη διεύθυνση του φίλου που εμένα . Όταν έγινε ότι έγινε και ξεκίνησα προς τα πίσω βάζω το χέρι στη τσέπη να δω που είναι το σπίτι και δεν υπήρχε χαρτί από οτι καταλαβαίνετε το πέρασε για λεφτά και το τσίμπησε χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι. Οπότε το γύφτο σπορ είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει
Συμφωνώ συν το ότι συνήθως είναι απλυτες και βρωμανε..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
...Για τον άλλον αρχηγό ποιό πάνω που ρώτησε για μυρωδιές, υπήρχε μια απλυσία αλλά ευτυχως οχι πολύ για την κατηγορία τους. Ποιό light απ'ότι σκέφτεστε. Αν βρωμάγανε άλλωστε δεν θα πήγαινα εξαρχής. Μου ήρθε όση ώρα ήμουν ξαπλωμένος εσάνς μπακαλιαρίλας (καλή ωρα η μέρα σήμερα)...
Της είπα 10 ευρώ τώρα να κάτσεις στην μούρη μου 1 λεπτό με ρούχα και συμφώνησε.
Από τον σταθμό μέχρι το σημείο ήμουν 20 μέτρα ποιό μπροστά μην γινόμουν και ρεζίλι...
:2funny::2funny:

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Συμφωνώ συν το ότι συνήθως είναι απλυτες και βρωμανε..
Ναι σίγουρα οι δρόμο γυφτισες ναι εάν κ δεν έχω γαμησει ποτε γυφτισα δρόμου - τσαντιριου- αγροτικού αυτοκινήτου. Τσιγγανες έχω γαμησει 2 μοσχοβολάγανε

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ναι σίγουρα οι δρόμο γυφτισες ναι εάν κ δεν έχω γαμησει ποτε γυφτισα δρόμου - τσαντιριου- αγροτικού αυτοκινήτου. Τσιγγανες έχω γαμησει 2 μοσχοβολάγανε
Ποια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η διαφορά είναι τύπε ότι άμα τη γύφτισσα την πεις γύφτισσα θα σου πει δεν είμαι γύφτισσα είμαι τσιγγάνα
Μπορεί να το θεωρούν υποτιμητικό όπως αν πεις κάποιον "Αλβανέ" και ας είναι Αλβανός.
Γύφτοι είναι πάντως και σε λίγες φορές που έχω μιλήσει με κανέναν/καμμία γύφτοι αυτοαποκαλέστηκαν.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Η μόνη διαφορά πως ένα μικρό ποσοστό ζούσε ήδη στη Ελλάδα ενώ το μεγάλο ήρθε από σοβιετικές χώρες το '80-'90 και μετά.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Πάντως εγώ δεν έχω πάει με τσιγγάνα κι ούτε θέλω..πολύ τσιγγανια..
Αλλά πιτσιρικάς κάπνιζα τζιτανες...
Ωραίο - βαρύ τσιγάρο με ιδιαίτερη γεύση.. τα γαλλικά τσιγάρα πολύ σούπερ!
Aν ξανάρχιζα το κάπνισμα, θα το ξανάρχιζα για τα γαλλικά τσιγάρα..

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Ποια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?
Υπάρχει διαφορά, ναι προέρχονται από την ίδια η είναι η ίδια ράτσα. Αλλά οι τσιγγάνοι Δουλεύουν έχουν λεφτά είναι πιο εκλεπτισμένοι, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, έχουν χαρτιά .Ασχολούνται με το εμπόριο με τη μουσική δεν κλέβουν δεν κάνει λαμογιές δεν είναι βρώμικοι, Οδηγάνε κανονικά αυτοκίνητα, επισης ξέρουν να γράφουν κ να διαβάζουν ισως όχι όλοι,ουσιαστικά είναι προσαρμοσμενοι στη κοινωνό και κυρίως μενουν σε σπίτια δε μένουν σε καταυλισμούς σε τσαντίρια η σε αμάξια, αν πεις έναν Τσιγγάνο γύφτο θα παρεξηγηθεί. Δες το σαν το λύκο και το σκύλο κάτι τέτοιο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Γνωστός που πάει με γυφτισες μου είχε οτι οι γυφτισες είναι η του ύψους η του βάθους,η πολύ καλή στο κρεβάτι η εντελώς μάπα το καρπούζι.
Τυπε τι δίνει ο γνωστός σου για να γαμαει γυφτισσες??

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Για μενα η φαση παντως ειναι να επιχειρησεις να γαμησεις γυφτισσα δρομου - τσαντηριου - αγροτικου να κανεις αγριο πρωτόγονο γαμησι ειναι μια εμπειρια που θα σου μεινει ειτε με κα(υ)λες ειτε με κακες αναμνησεις .
Το να γαμησεις γυφτισσα μπουρδελου ειναι κατι safe απλο που αργα η γρηγορα θα το ξεχασεις οσο ωραια και να ειναι η κοπελα

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Για μενα η φαση παντως ειναι να επιχειρησεις να γαμησεις γυφτισσα δρομου - τσαντηριου - αγροτικου να κανεις αγριο πρωτόγονο γαμησι ειναι μια εμπειρια που θα σου μεινει ειτε με κα(υ)λες ειτε με κακες αναμνησεις .
Το να γαμησεις γυφτισσα μπουρδελου ειναι κατι safe απλο που αργα η γρηγορα θα το ξεχασεις οσο ωραια και να ειναι η κοπελα
Ναι ισχύει, Κοιτα γυφτισα μπουρδελου ακόμη κ εσκορτ θεωρώ λίγο πολύ όλοι έχουν γαμησει. Κάτι αλβανεζες παίζουν κ Ρουμάνες αρκετές π μερικές είναι πολύ τοπ. Θα συμφωνήσω ότι η βρώμικη φάση να φορτώσεις από δρόμο έχει την αίγλη της αλλά και την επικινδυνότητα της

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.261
Πόντοι
456
Γενικά οτιδήποτε οικονομικό νταλαβέρι μαυτή τη φάρα είναι επικίνδυνο, από τη στιγμή που προσπαθείς να φορτώσεις γύφτισσα επι πληρωμή μπορεί να γίνουν 1000 πράγματα είτε σε αμάξι είτε σε ξενοδοχείο. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σου κλέψουν τα πάντα να σε εκβιάζουν και 1000 δυο άλλα μέχρι να έρθουν οι γύφτοι να σου αρχίσουν τα έργα. Όταν βγάζεις το παντελόνι σου αυτόματα είσαι ευάλωτος. Θα αναφέρω δύο σκηνικά που τα γνωρίζω σίγουρα. Φίλος πριν χρόνια έχει φορτώσει γυφτάκι από σουπερμάρκετ εκεί Σκλαβενίτη. Κανονίζουν ξέρωγω και πάνε με το αμάξι λίγο πιο κάτω με το που βγάζει παντελόνι και αρχίζει πίπα ακούει ένα μπαμ και του χτύπησε το πίσω τζάμι μέχρι να βγει εξω να βάλει παντελόνι να δει τι έγινε, Του πήρε η γύφτισσα την άδεια από το πορτάκι έσκασαν και γύφτοι και του ζητάγανε λεφτά δε θυμάμαι το ποσο για να την δώσει πίσω, Εν τέλει έτρεχε στα ΑΤΜ χεσμενος κιόλας μη του πάρουν περισσότερα. Επίσης έχω πάει πριν κάποια χρόνια Σοφία Βουλγαρία, βράδυ μετά από μεθύσι περπάταγα στη Βιτοτσκα, Βρίσκω μια γύφτισσα μιλάμε λίγο και μου λέει για πιπα πάμε τελοσπάντων εκεί σε ένα στενό, Είχα εγώ στο παντελόνι πίσω σε ένα χαρτί τη διεύθυνση του φίλου που εμένα . Όταν έγινε ότι έγινε και ξεκίνησα προς τα πίσω βάζω το χέρι στη τσέπη να δω που είναι το σπίτι και δεν υπήρχε χαρτί από οτι καταλαβαίνετε το πέρασε για λεφτά και το τσίμπησε χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι. Οπότε το γύφτο σπορ είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει

Η πίπα που σου πήρε τουλάχιστον ήταν καλή?

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει
Και εγώ περνάω συχνά....που ακριβώς??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom