kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Αν γουστάρει κανείς να πάμε στην γύρα για ψάξιμο εδώ ειμαι.
Σωστότατη.......Και μια παλιά σοφή παροιμία λέει πως αν γαμίσεις κουτσή γύφτισα, θα σου έλθει γούρι μεγάλο.
Συμφωνώ συν το ότι συνήθως είναι απλυτες και βρωμανε..Γενικά οτιδήποτε οικονομικό νταλαβέρι μαυτή τη φάρα είναι επικίνδυνο, από τη στιγμή που προσπαθείς να φορτώσεις γύφτισσα επι πληρωμή μπορεί να γίνουν 1000 πράγματα είτε σε αμάξι είτε σε ξενοδοχείο. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σου κλέψουν τα πάντα να σε εκβιάζουν και 1000 δυο άλλα μέχρι να έρθουν οι γύφτοι να σου αρχίσουν τα έργα. Όταν βγάζεις το παντελόνι σου αυτόματα είσαι ευάλωτος. Θα αναφέρω δύο σκηνικά που τα γνωρίζω σίγουρα. Φίλος πριν χρόνια έχει φορτώσει γυφτάκι από σουπερμάρκετ εκεί Σκλαβενίτη. Κανονίζουν ξέρωγω και πάνε με το αμάξι λίγο πιο κάτω με το που βγάζει παντελόνι και αρχίζει πίπα ακούει ένα μπαμ και του χτύπησε το πίσω τζάμι μέχρι να βγει εξω να βάλει παντελόνι να δει τι έγινε, Του πήρε η γύφτισσα την άδεια από το πορτάκι έσκασαν και γύφτοι και του ζητάγανε λεφτά δε θυμάμαι το ποσο για να την δώσει πίσω, Εν τέλει έτρεχε στα ΑΤΜ χεσμενος κιόλας μη του πάρουν περισσότερα. Επίσης έχω πάει πριν κάποια χρόνια Σοφία Βουλγαρία, βράδυ μετά από μεθύσι περπάταγα στη Βιτοτσκα, Βρίσκω μια γύφτισσα μιλάμε λίγο και μου λέει για πιπα πάμε τελοσπάντων εκεί σε ένα στενό, Είχα εγώ στο παντελόνι πίσω σε ένα χαρτί τη διεύθυνση του φίλου που εμένα . Όταν έγινε ότι έγινε και ξεκίνησα προς τα πίσω βάζω το χέρι στη τσέπη να δω που είναι το σπίτι και δεν υπήρχε χαρτί από οτι καταλαβαίνετε το πέρασε για λεφτά και το τσίμπησε χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι. Οπότε το γύφτο σπορ είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει
...Για τον άλλον αρχηγό ποιό πάνω που ρώτησε για μυρωδιές, υπήρχε μια απλυσία αλλά ευτυχως οχι πολύ για την κατηγορία τους. Ποιό light απ'ότι σκέφτεστε. Αν βρωμάγανε άλλωστε δεν θα πήγαινα εξαρχής. Μου ήρθε όση ώρα ήμουν ξαπλωμένος εσάνς μπακαλιαρίλας (καλή ωρα η μέρα σήμερα)...
Της είπα 10 ευρώ τώρα να κάτσεις στην μούρη μου 1 λεπτό με ρούχα και συμφώνησε.
Από τον σταθμό μέχρι το σημείο ήμουν 20 μέτρα ποιό μπροστά μην γινόμουν και ρεζίλι...
Ναι σίγουρα οι δρόμο γυφτισες ναι εάν κ δεν έχω γαμησει ποτε γυφτισα δρόμου - τσαντιριου- αγροτικού αυτοκινήτου. Τσιγγανες έχω γαμησει 2 μοσχοβολάγανεΣυμφωνώ συν το ότι συνήθως είναι απλυτες και βρωμανε..
Ποια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?Ναι σίγουρα οι δρόμο γυφτισες ναι εάν κ δεν έχω γαμησει ποτε γυφτισα δρόμου - τσαντιριου- αγροτικού αυτοκινήτου. Τσιγγανες έχω γαμησει 2 μοσχοβολάγανε
Η διαφορά είναι τύπε ότι άμα τη γύφτισσα την πεις γύφτισσα θα σου πει δεν είμαι γύφτισσα είμαι τσιγγάναΠοια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?
Μπορεί να το θεωρούν υποτιμητικό όπως αν πεις κάποιον "Αλβανέ" και ας είναι Αλβανός.Η διαφορά είναι τύπε ότι άμα τη γύφτισσα την πεις γύφτισσα θα σου πει δεν είμαι γύφτισσα είμαι τσιγγάνα
Δεν υπάρχει διαφορά.Ποια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?
Υπάρχει διαφορά, ναι προέρχονται από την ίδια η είναι η ίδια ράτσα. Αλλά οι τσιγγάνοι Δουλεύουν έχουν λεφτά είναι πιο εκλεπτισμένοι, στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο, έχουν χαρτιά .Ασχολούνται με το εμπόριο με τη μουσική δεν κλέβουν δεν κάνει λαμογιές δεν είναι βρώμικοι, Οδηγάνε κανονικά αυτοκίνητα, επισης ξέρουν να γράφουν κ να διαβάζουν ισως όχι όλοι,ουσιαστικά είναι προσαρμοσμενοι στη κοινωνό και κυρίως μενουν σε σπίτια δε μένουν σε καταυλισμούς σε τσαντίρια η σε αμάξια, αν πεις έναν Τσιγγάνο γύφτο θα παρεξηγηθεί. Δες το σαν το λύκο και το σκύλο κάτι τέτοιο.Ποια η διαφορά τσιγγάνας και γυφτισσας?
Τυπε τι δίνει ο γνωστός σου για να γαμαει γυφτισσες??Γνωστός που πάει με γυφτισες μου είχε οτι οι γυφτισες είναι η του ύψους η του βάθους,η πολύ καλή στο κρεβάτι η εντελώς μάπα το καρπούζι.
Για μενα η φαση παντως ειναι να επιχειρησεις να γαμησεις γυφτισσα δρομου - τσαντηριου - αγροτικου να κανεις αγριο πρωτόγονο γαμησι ειναι μια εμπειρια που θα σου μεινει ειτε με κα(υ)λες ειτε με κακες αναμνησεις .Ναι σίγουρα οι δρόμο γυφτισες ναι εάν κ δεν έχω γαμησει ποτε γυφτισα δρόμου - τσαντιριου- αγροτικού αυτοκινήτου. Τσιγγανες έχω γαμησει 2 μοσχοβολάγανε
Ναι ισχύει, Κοιτα γυφτισα μπουρδελου ακόμη κ εσκορτ θεωρώ λίγο πολύ όλοι έχουν γαμησει. Κάτι αλβανεζες παίζουν κ Ρουμάνες αρκετές π μερικές είναι πολύ τοπ. Θα συμφωνήσω ότι η βρώμικη φάση να φορτώσεις από δρόμο έχει την αίγλη της αλλά και την επικινδυνότητα τηςΓια μενα η φαση παντως ειναι να επιχειρησεις να γαμησεις γυφτισσα δρομου - τσαντηριου - αγροτικου να κανεις αγριο πρωτόγονο γαμησι ειναι μια εμπειρια που θα σου μεινει ειτε με κα(υ)λες ειτε με κακες αναμνησεις .
Το να γαμησεις γυφτισσα μπουρδελου ειναι κατι safe απλο που αργα η γρηγορα θα το ξεχασεις οσο ωραια και να ειναι η κοπελα
Αν μπορει να δωσει και πληροφορίες που να βρουμε και εμεις...Τυπε τι δίνει ο γνωστός σου για να γαμαει γυφτισσες??
Γενικά οτιδήποτε οικονομικό νταλαβέρι μαυτή τη φάρα είναι επικίνδυνο, από τη στιγμή που προσπαθείς να φορτώσεις γύφτισσα επι πληρωμή μπορεί να γίνουν 1000 πράγματα είτε σε αμάξι είτε σε ξενοδοχείο. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σου κλέψουν τα πάντα να σε εκβιάζουν και 1000 δυο άλλα μέχρι να έρθουν οι γύφτοι να σου αρχίσουν τα έργα. Όταν βγάζεις το παντελόνι σου αυτόματα είσαι ευάλωτος. Θα αναφέρω δύο σκηνικά που τα γνωρίζω σίγουρα. Φίλος πριν χρόνια έχει φορτώσει γυφτάκι από σουπερμάρκετ εκεί Σκλαβενίτη. Κανονίζουν ξέρωγω και πάνε με το αμάξι λίγο πιο κάτω με το που βγάζει παντελόνι και αρχίζει πίπα ακούει ένα μπαμ και του χτύπησε το πίσω τζάμι μέχρι να βγει εξω να βάλει παντελόνι να δει τι έγινε, Του πήρε η γύφτισσα την άδεια από το πορτάκι έσκασαν και γύφτοι και του ζητάγανε λεφτά δε θυμάμαι το ποσο για να την δώσει πίσω, Εν τέλει έτρεχε στα ΑΤΜ χεσμενος κιόλας μη του πάρουν περισσότερα. Επίσης έχω πάει πριν κάποια χρόνια Σοφία Βουλγαρία, βράδυ μετά από μεθύσι περπάταγα στη Βιτοτσκα, Βρίσκω μια γύφτισσα μιλάμε λίγο και μου λέει για πιπα πάμε τελοσπάντων εκεί σε ένα στενό, Είχα εγώ στο παντελόνι πίσω σε ένα χαρτί τη διεύθυνση του φίλου που εμένα . Όταν έγινε ότι έγινε και ξεκίνησα προς τα πίσω βάζω το χέρι στη τσέπη να δω που είναι το σπίτι και δεν υπήρχε χαρτί από οτι καταλαβαίνετε το πέρασε για λεφτά και το τσίμπησε χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι. Οπότε το γύφτο σπορ είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει
Με σκούφο ήταν Νταξει ούτε καν θυμάμαι , είχα πιει κ τα ποτάκια μου, θα πω οκΗ πίπα που σου πήρε τουλάχιστον ήταν καλή?
Και εγώ περνάω συχνά....που ακριβώς??επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει