Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 769K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Παρασκευή απόγευμα στο φανάρι του Φιξ στην Καλλιρρόης νεαρή γυφτισσα που έπλενε τζαμια, σίγουρα ενήλικη. Βέβαια το σημείο δεν προσφέρεται για πέσιμο.
Παλαιότερα παίζαν πιο πολλές γυφτισσες στα φανάρια και μπορούσες να κανείς κίνηση
Τώρα πιο πολύ πακιστανους βλέπεις
Τους φάγανε τα πόστα

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Παλαιότερα παίζαν πιο πολλές γυφτισσες στα φανάρια και μπορούσες να κανείς κίνηση
Τους φάγανε τα πόστα
Πλέον έχουν αλλάξει πόστο τώρα τις συναντάς έξω από τα σούπερ μάρκετ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τους φάγανε τα πόστα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οταν γράφεις ....τώρα τις συναντάς έξω από τα σούπερ μάρκετ...... εννοείς ότι στην πέφτουν για γαμήσι; κι αν ναι, σε ποια σούπερ μάρκετ αναφέρεσαι;

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
οταν γράφεις ....τώρα τις συναντάς έξω από τα σούπερ μάρκετ...... εννοείς ότι στην πέφτουν για γαμήσι; κι αν ναι, σε ποια σούπερ μάρκετ αναφέρεσαι;
Ευνοούσα ότι τις συναντάς γενικά εκεί να ζητιανεύουν όχι για πιάτσα και ότι ενδεχομένως μπορεί κάποιος να κάνει εκεί παιχνίδι ενώ παλαιότερα συχναζάν στα φανάρια, λάθος διατύπωση.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Ευνοούσα ότι τις συναντάς γενικά εκεί να ζητιανεύουν όχι για πιάτσα και ότι ενδεχομένως μπορεί κάποιος να κάνει εκεί παιχνίδι ενώ παλαιότερα συχναζάν στα φανάρια, λάθος διατύπωση.
Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο επικίνδυνο είναι να τις ρωτήσεις στα ξεκούδουνα αν πηδιούνται με δωράκι. Κάπου εκεί κοντά είναι κάποιος από τη φαμίλια τους και παρατηρεί

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Καταλαβαίνεις βέβαια πόσο επικίνδυνο είναι να τις ρωτήσεις στα ξεκούδουνα αν πηδιούνται με δωράκι. Κάπου εκεί κοντά είναι κάποιος από τη φαμίλια τους και παρατηρεί
Κανένας κίνδυνος τυπε, ξεμοναχιαζεις σε δικιά σου καβατζα την γύφτισσα και δεν σε βρίσκουν ποτέ.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Κανένας κίνδυνος τυπε, ξεμοναχιαζεις σε δικιά σου καβατζα την γύφτισσα και δεν σε βρίσκουν ποτέ.
Ναι, αν σε πλησιάσει η ίδια. Αν της την πέσεις χωρίς να είσαι σίγουρος, μάλλον κινδυνεύεις. Αν όμως γνωρίζεις σημεία στα οποία σε πλησιάζουν καθαρά για εκπόρνευση, δώσε πληροφορίες

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Ναι, αν σε πλησιάσει η ίδια. Αν της την πέσεις χωρίς να είσαι σίγουρος, μάλλον κινδυνεύεις. Αν όμως γνωρίζεις σημεία στα οποία σε πλησιάζουν καθαρά για εκπόρνευση, δώσε πληροφορίες
Τυπε όλα ξεκινάνε με την φράση 'δωσε κατι' από την γύφτισσα, οπότε η κόντρα απάντηση είναι 'εσυ τι θα δώσεις'. Από εκεί και μετά κανείς τα κουμάντα σου με καβατζα και ποσο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Τυπε όλα ξεκινάνε με την φράση 'δωσε κατι' από την γύφτισσα, οπότε η κόντρα απάντηση είναι 'εσυ τι θα δώσεις'. Από εκεί και μετά κανείς τα κουμάντα σου με καβατζα και ποσο.
Οκ, αν σε πλησιάσει. Μπορείς να προτείνεις κάποια τέτοια μέρη όπου μπορεί να γίνει τέτοιου είδους επαφή; Με ξενοδοχείο κοντά, αν γνωρίζεις

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.294
Πόντοι
7.885
Οκ, αν σε πλησιάσει. Μπορείς να προτείνεις κάποια τέτοια μέρη όπου μπορεί να γίνει τέτοιου είδους επαφή; Με ξενοδοχείο κοντά, αν γνωρίζεις
Τυπε τέτοια σκηνικά με ρομαντικές γυφτισσες έχω πετύχει σε Πέραμα, Κερατσίνι. Ξεκινά να κόβεις βόλτες προς τα εκεί και κάτι θα βρεις.

nikosvl21

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Ρε παιδιά καμιά καινούρια ιστορία πρόσφατη η καμία τοποθεσια με γυφτακια;

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
14.037
Πόντοι
4.926
Σύμφωνα με το υπαριθμόν 001 αίτημα, που υποβλήθηκε προ εβδομάδων, από έταιρο συναγωνιστή, ειδικό κλιμάκιο του Τμήματος Ερευνών του site, μετέβει στο My Market που εδρεύει στην οδό Παλαμηδίου, στα Μανιάτικα. Το κλιμάκιο σάρωσε την περιοχή, στην οποία υπήρχαν αναφορές για έντονη παρουσία νεαρών γυφτισσών. Δεν καταγράφηκε καμία παρουσία, πουθενά. Ούτε στον προαύλιο χώρο, ούτε μέσα στο κατάστημα, ούτε στα πέριξ.
ΥΓ: Απέναντι από την είσοδο του μάρκετ βρίσκεται ένα Δημοτικό Σχολείο. Εκείνη την ώρα ήταν διάλειμμα και οι μικροί μαθητές έπαιζαν στο προαύλιο. Κάποια παιδιά ήταν ακροβολισμένα στα κάγκελα. Ξαφνικά, ακούστηκε μία φωνή από τα μεγάφωνα. Ήταν η φωνή του Μεγάλου Αδερφού, που τα πρόσταζε να απομακρυνθούν από εκεί. Αυτά τα κακόμοιρα υπάκουσαν και προχώρησαν προς την μέση του προαυλίου, για να γίνουν ένα με τα υπόλοιπα παιδιά, αυτής της φάρμας των ζώων, που προσομοίαζε σε σχολείο. Ένα σχολείο, αποστολή του οποίου ήταν, όχι η εκπαίδευση των μαθητών, αλλά η υποταγή των συνειδήσεων τους!

Συνημμένα

• 20230323_135839.jpg
    20230323_135839.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 108
  • 20230323_135823.jpg
    20230323_135823.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 107
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.768
Πόντοι
3.246
επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
επειδή
περνάω καθημερινά , οδός Αθηνών (Καβάλας) με κατεύθυνση προς μεταξουργείο στη στροφή για το ΚΣΑΝ υπαρχουν αραγμένα κάτι γυφτο-datsun και έχουν στηθεί
πρόχειρα τσαντήρια... το βράδυ εκεί
παρατηρώ κινητικότητα και πονηρά βλέμματα από νεαρές γυφτοπούλες. επισης είναι πιάτσα για τραβελια εκεί οπότε σίγουρα κάτι παίζει
Αν περνάς καθημερινά κάνε μια στάση βρε αδερφέ να κοψεις κίνηση να μας ενημερώσεις και μας να δούμε παιζει πιατσα εκει

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Ωραίο νήμα που το παρακολουθώ και ψάχνομαι μόνος μου όταν μου δωθεί η ευκαιρία. Σήμερα κατά τις 7 το απογευμα μου δοθηκε η ευκαιρία και εμένα.
Στον σταθμο του τρένου στο θησείο καθόντουσαν 3 γυφτισσες και καπνίζανε και πήγα και τους έκανα παρατήρηση. Με την κουβέντα θέλανε 50 ευρώ για πίπα. Εγώ είχα μαζί μου μόνο 10 γιατι ήμουνα σε μαγαζί πρίν και τα έφαγα εκεί. Πέσανε 20 ευρώ και πάλι δεν μου έφταναν. Η μια ειχε φοβερή κωλάρα με κολάν που φόραγε και συμφωνήσαμε facesitting χωρίς να το βγάλει. Πήγαμε σε καβάτζα εκεί κοντά. Έκατσε στην μούρη μου 1 λεπτό και οι άλλες κοίταγαν.
Φοβερή εμπειρία και πολύ καυλωτική.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Παρασκευή απόγευμα στο φανάρι του Φιξ στην Καλλιρρόης νεαρή γυφτισσα που έπλενε τζαμια, σίγουρα ενήλικη. Βέβαια το σημείο δεν προσφέρεται για πέσιμο.
Ρε φίλε αυτή είναι σα γαμω το θεό της για παιδί

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
Ωραίο νήμα που το παρακολουθώ και ψάχνομαι μόνος μου όταν μου δωθεί η ευκαιρία. Σήμερα κατά τις 7 το απογευμα μου δοθηκε η ευκαιρία και εμένα.
Στον σταθμο του τρένου στο θησείονα καθόντουσαν 3 γυφτισσες και καπνίζανε και πήγα και τους έκανα παρατήρηση. Με την κουβέντα θέλανε 50 ευρώ για πίπα. Εγώ είχα μαζί μου μόνο 10 γιατι ήμουνα σε μαγαζί πρίν και τα έφαγα εκεί. Πέσανε 20 ευρώ και πάλι δεν μου έφταναν. Η μια ειχε φοβερή κωλάρα με κολάν που φόραγε και συμφωνήσαμε facesitting χωρίς να το βγάλει. Πήγαμε σε καβάτζα εκεί κοντά. Έκατσε στην μούρη μου 1 λεπτό και οι άλλες κοίταγαν.
Φοβερή εμπειρία και πολύ καυλωτική.
10 ευρώ για να κάτσει ένα λεπτό με κολάν στα μούτρα σου
Περιέγραψε μας λίγο τα αρώματα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Εμένα τις προάλλες μου κόλλαγε ένα γυφτάκι 14-15 χρονών στο μετρό του Ελαιώνα, να το γαμήσω για λεφτά...
Μου έλεγε αν κάνω sex (του είπα ότι μου το απαγορεύει ο γιατρός) και με ρώτησε αν τον έχω μεγάλο (του είπα ότι είναι μικρό)...
Δεν ήταν γύφτισσα... :(:(:(

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.427
Πόντοι
736
Γενικά οτιδήποτε οικονομικό νταλαβέρι μαυτή τη φάρα είναι επικίνδυνο, από τη στιγμή που προσπαθείς να φορτώσεις γύφτισσα επι πληρωμή μπορεί να γίνουν 1000 πράγματα είτε σε αμάξι είτε σε ξενοδοχείο. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να σου κλέψουν τα πάντα να σε εκβιάζουν και 1000 δυο άλλα μέχρι να έρθουν οι γύφτοι να σου αρχίσουν τα έργα. Όταν βγάζεις το παντελόνι σου αυτόματα είσαι ευάλωτος. Θα αναφέρω δύο σκηνικά που τα γνωρίζω σίγουρα. Φίλος πριν χρόνια έχει φορτώσει γυφτάκι από σουπερμάρκετ εκεί Σκλαβενίτη. Κανονίζουν ξέρωγω και πάνε με το αμάξι λίγο πιο κάτω με το που βγάζει παντελόνι και αρχίζει πίπα ακούει ένα μπαμ και του χτύπησε το πίσω τζάμι μέχρι να βγει εξω να βάλει παντελόνι να δει τι έγινε, Του πήρε η γύφτισσα την άδεια από το πορτάκι έσκασαν και γύφτοι και του ζητάγανε λεφτά δε θυμάμαι το ποσο για να την δώσει πίσω, Εν τέλει έτρεχε στα ΑΤΜ χεσμενος κιόλας μη του πάρουν περισσότερα. Επίσης έχω πάει πριν κάποια χρόνια Σοφία Βουλγαρία, βράδυ μετά από μεθύσι περπάταγα στη Βιτοτσκα, Βρίσκω μια γύφτισσα μιλάμε λίγο και μου λέει για πιπα πάμε τελοσπάντων εκεί σε ένα στενό, Είχα εγώ στο παντελόνι πίσω σε ένα χαρτί τη διεύθυνση του φίλου που εμένα . Όταν έγινε ότι έγινε και ξεκίνησα προς τα πίσω βάζω το χέρι στη τσέπη να δω που είναι το σπίτι και δεν υπήρχε χαρτί από οτι καταλαβαίνετε το πέρασε για λεφτά και το τσίμπησε χωρίς καν να το πάρω χαμπάρι. Οπότε το γύφτο σπορ είναι αρκετά επικίνδυνο και δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να γίνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom