Το καλοκαίρι που μας πέρασε διάβασα μια πληροφορία, για μία γύφτικη γυναικεία παρουσία, στην Aegean, στην οδό Θηβών, απέναντι από το εστιατόριο tri-Polis. Έκανα κάποια περάσματα, μπας και την πετύχω, αλλά τίποτα. Πήγαινα και δύο φορές, μέσα στην ημέρα. Έβαζα, επίτηδες, ένα 5ευρω βενζίνη, όταν δεν ήταν εκεί και επέστρεφα όταν άλλαζε η βάρδια, μήπως και την δω. Μία ημέρα κατάφερα, τελικά, να την πετύχω. Ήταν μία νεαρή γύφτισσα, 26 ετών, με άγριο πρόσωπο, ωραίο λεπτό σωματάκι και ένα λαχταριστό κωλαράκι, το οποίο τονιζόταν έντονα, λόγω του πολύ κοντού σορτς, που φορούσε. Το όνομά της ήταν Κωνσταντίνα και η καταγωγή της ήταν από τον Πύργο Ηλείας (πιο γύφτισσα πεθαίνεις). Αφού φούλαρα βενζίνη το "ερπετό", φεύγοντας, της έδωσα ένα χαρτάκι, με το τηλέφωνο μου. Αυτή το πήρε και το κοίταξε με απορία. Μάταια περίμενα, να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει κάποιο μήνυμα. Θυμάμαι, ότι έφτιαχνα και σχέδια, μέσα στο μυαλό μου. Οραματιζόμουν το πρώτο ραντεβού μας να είναι στην παραλία γυμνιστών, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Ο καιρός πέρασε και την ξέχασα τελείως. Προχθές, έτυχε να περνάμε από εκεί, με το αυτοκίνητο του ξαδέλφου μου, την θυμήθηκα και όταν διηγήθηκα το περιστατικό, η δικιά του, μου αποκάλυψε ότι την γνώριζε και ότι κάποτε έκαναν παρέα. Μου αποκάλυψε, επίσης, ότι είναι πολύ βρομιάρα και ότι κάποτε την γαμούσε ένας φίλος της και το μουνί της βρωμούσε απίστευτα. Οπότε, μάγκες, η τύπισσα είναι μαγική εικόνα. Ευτυχώς που δεν με πήρε τηλέφωνο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, που λένε. Εν κατακλείδι, λοιπόν: Ο στόχος εντοπίστηκε, τσεκαρίστηκε και αποδομήθηκε. Ο φάκελος για την συγκεκριμένη έκλεισε, πάμε για άλλα.