Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Όχι ρε πούστη!!! Με ξετρύπωσες!!!
Πώς με πετσόκοψες έτσι ρε παιχταρά;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:
μόνος σου τα γράφεις....μόνος σου τα αναφέρεις τα πετσοκόματα!!!!
παιχταρά μου....βάρα όσο θες....δικό σου είναι!!!!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456
Τύποι εγώ πάντως θέλω πολύ να γαμησω γύφτισσα κ να έχει τριχωτό μουνακι που να μυρίζει :erection:. Εάν πάω κ είναι ξυρισμένη κ πλυμένη, θα ξενερώσω…αμα είναι έτσι γαμαω κ ελλεηνιδα

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Τύποι εγώ πάντως θέλω πολύ να γαμησω γύφτισσα κ να έχει τριχωτό μουνακι που να μυρίζει :erection:. Εάν πάω κ είναι ξυρισμένη κ πλυμένη, θα ξενερώσω…αμα είναι έτσι γαμαω κ ελλεηνιδα
Εδώ σε έχω, αν και για το δεύτερο δεν ξέρω αν είναι όντως original γύφτισσα giati οι Τσέχοι είναι αρκετά εφάνταστοι, το τρίτο είναι αυτό που ζητάς.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Όσοι γουστάρετε γύφτισσες ορμάτε τώρα που οι άντρες τους βρίσκονται στο μέτωπο!
* Τέτοιες ευκαιρίες δεν είναι να τις πετάς στα σκουπίδια...
** Και ΜΗΝ διαβάσω καμιά μαλακία από κανέναν πως κομπλάρει με τα παιδιά μέσα στο τσαντίρι....

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
ελα ρε φιλε εγο ΜΟΝΟ γυφτσες γαμαο ... οτι πλιροφορια θες ροτα!!!

ZORRO___

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
478
Πόντοι
21
θα σε πο κε τι φαρμακα να περνις αν κολισις καμια αροστια !!! εχο παθι τα παντα!!! δεν φοβαμε τιποτα

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Το καλοκαίρι που μας πέρασε διάβασα μια πληροφορία, για μία γύφτικη γυναικεία παρουσία, στην Aegean, στην οδό Θηβών, απέναντι από το εστιατόριο tri-Polis. Έκανα κάποια περάσματα, μπας και την πετύχω, αλλά τίποτα. Πήγαινα και δύο φορές, μέσα στην ημέρα. Έβαζα, επίτηδες, ένα 5ευρω βενζίνη, όταν δεν ήταν εκεί και επέστρεφα όταν άλλαζε η βάρδια, μήπως και την δω. Μία ημέρα κατάφερα, τελικά, να την πετύχω. Ήταν μία νεαρή γύφτισσα, 26 ετών, με άγριο πρόσωπο, ωραίο λεπτό σωματάκι και ένα λαχταριστό κωλαράκι, το οποίο τονιζόταν έντονα, λόγω του πολύ κοντού σορτς, που φορούσε. Το όνομά της ήταν Κωνσταντίνα και η καταγωγή της ήταν από τον Πύργο Ηλείας (πιο γύφτισσα πεθαίνεις). Αφού φούλαρα βενζίνη το "ερπετό", φεύγοντας, της έδωσα ένα χαρτάκι, με το τηλέφωνο μου. Αυτή το πήρε και το κοίταξε με απορία. Μάταια περίμενα, να με πάρει τηλέφωνο ή να μου στείλει κάποιο μήνυμα. Θυμάμαι, ότι έφτιαχνα και σχέδια, μέσα στο μυαλό μου. Οραματιζόμουν το πρώτο ραντεβού μας να είναι στην παραλία γυμνιστών, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης. Ο καιρός πέρασε και την ξέχασα τελείως. Προχθές, έτυχε να περνάμε από εκεί, με το αυτοκίνητο του ξαδέλφου μου, την θυμήθηκα και όταν διηγήθηκα το περιστατικό, η δικιά του, μου αποκάλυψε ότι την γνώριζε και ότι κάποτε έκαναν παρέα. Μου αποκάλυψε, επίσης, ότι είναι πολύ βρομιάρα και ότι κάποτε την γαμούσε ένας φίλος της και το μουνί της βρωμούσε απίστευτα. Οπότε, μάγκες, η τύπισσα είναι μαγική εικόνα. Ευτυχώς που δεν με πήρε τηλέφωνο. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται, που λένε. Εν κατακλείδι, λοιπόν: Ο στόχος εντοπίστηκε, τσεκαρίστηκε και αποδομήθηκε. Ο φάκελος για την συγκεκριμένη έκλεισε, πάμε για άλλα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Έχετε πάει ποτέ με γυφτάκι???Οποιος έχει ας μεταφέρει εμπειρία και επίσης αν γνωρίζει κανείς μαγαζί που να μπορούμε να βρούμε ή πιάτσα που να ψωνίζονται....
Δυο εμπειρίες έχω στη ζωή μου με Ρομά.

Η πρώτη όταν ήμουν περίπου 20 χρονών. Εγώ με κάτι φίλους στο αυτοκίνητο κάναμε ένα βράδυ καμάκι σε κάτι γκόμενες στο Μενίδι. Τσίμπησαν και πιάσαμε συζήτηση. Η μία από αυτές απίστευτο κορμί, μακρύ μελαχρινό μαλλί και καύλα πρόσωπο. Είχα βγει κάποιες φορές μαζί της, αλλά δεν θυμάμαι γιατί δεν την έφαγα. Τότε ήμουν πιτσιρικάς και επειδή ήμουν και όμορφο παιδάκι δεν είχα πρόβλημα γενικότερα. Ίσως γι’ αυτό δεν συνέχισα.

Η δεύτερη υπηρετούσα σε στρατόπεδο δίπλα στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Καλοκαίρι μεσημεράκι και μας λέει ένας φαντάρος ότι περιμένει κάτι γκόμενες και να είμαστε ευγενικοί μαζί τους για να μην τον εκθέσουμε. Αυτός είχε και ραδιοφωνικό σταθμό και τις είχε γνωρίσει από εκεί. Πράγματι, προς το απογευματάκι έρχονται. Με το που είδαμε τη μια από αυτές μας έπεσε το σαγόνι. Ψηλή με βαμμένο ξανθό μαλλί μέχρι τη μέση, κορμί λαμπάδα, με εφαρμοστό μίνι και βαθύ ντεκολτέ φόρεμα μέχρι τον κώλο. Ο πάτος της να κοιτάει τον ουρανό και τα βυζιά με το ζόρι κρατιόνταν για να μην σπάσουν τα πάντα και πεταχτούν έξω. Περπατούσε και σου θόλωνε το μυαλό. Αυτές πήγαιναν παράλληλα με τα συρματοπλέγματα του στρατοπέδου και ο φίλος μας δίπλα τους μέσα από τα σύρματα τους μιλούσε. Κάποιοι φαντάροι δεν άντεξαν και τον πέταξαν έξω. «Ρε μαλάκες τι κάνετε;» φωνάζει αυτός. Αλλά οι άλλοι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Τις κυνηγούσαν με τα καυλιά έξω! Οι γκόμενες φοβήθηκαν και έφυγαν.

Αυτές είναι οι δυο εμπειρίες μου με Ρομά. Δεν έφαγα, αλλά θέλησα να σας τις εξιστορήσω.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Δυο εμπειρίες έχω στη ζωή μου με Ρομά.

Η πρώτη όταν ήμουν περίπου 20 χρονών. Εγώ με κάτι φίλους στο αυτοκίνητο κάναμε ένα βράδυ καμάκι σε κάτι γκόμενες στο Μενίδι. Τσίμπησαν και πιάσαμε συζήτηση. Η μία από αυτές απίστευτο κορμί, μακρύ μελαχρινό μαλλί και καύλα πρόσωπο. Είχα βγει κάποιες φορές μαζί της, αλλά δεν θυμάμαι γιατί δεν την έφαγα. Τότε ήμουν πιτσιρικάς και επειδή ήμουν και όμορφο παιδάκι δεν είχα πρόβλημα γενικότερα. Ίσως γι’ αυτό δεν συνέχισα.

Η δεύτερη υπηρετούσα σε στρατόπεδο δίπλα στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. Καλοκαίρι μεσημεράκι και μας λέει ένας φαντάρος ότι περιμένει κάτι γκόμενες και να είμαστε ευγενικοί μαζί τους για να μην τον εκθέσουμε. Αυτός είχε και ραδιοφωνικό σταθμό και τις είχε γνωρίσει από εκεί. Πράγματι, προς το απογευματάκι έρχονται. Με το που είδαμε τη μια από αυτές μας έπεσε το σαγόνι. Ψηλή με βαμμένο ξανθό μαλλί μέχρι τη μέση, κορμί λαμπάδα, με εφαρμοστό μίνι και βαθύ ντεκολτέ φόρεμα μέχρι τον κώλο. Ο πάτος της να κοιτάει τον ουρανό και τα βυζιά με το ζόρι κρατιόνταν για να μην σπάσουν τα πάντα και πεταχτούν έξω. Περπατούσε και σου θόλωνε το μυαλό. Αυτές πήγαιναν παράλληλα με τα συρματοπλέγματα του στρατοπέδου και ο φίλος μας δίπλα τους μέσα από τα σύρματα τους μιλούσε. Κάποιοι φαντάροι δεν άντεξαν και τον πέταξαν έξω. «Ρε μαλάκες τι κάνετε;» φωνάζει αυτός. Αλλά οι άλλοι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Τις κυνηγούσαν με τα καυλιά έξω! Οι γκόμενες φοβήθηκαν και έφυγαν.

Αυτές είναι οι δυο εμπειρίες μου με Ρομά. Δεν έφαγα, αλλά θέλησα να σας τις εξιστορήσω.
Δεν βαριεστε και να τα γράφετε αυτά τα μυθιστορήματα..άμα είχατε πετάξει τις πουτσες σας έξω στο Δενδροποτάμο θα σας είχε πετύχει ήδη ο μπαμπάς γύφτος από την πλατεία με σναιπερ ..
Ραδιοφωνικό σταθμό λέει..ακούς Κούλα;!
Έλιωσες όλο το παλιό ελληνικό πρόγραμμα του άλφα το καλοκαίρι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δεν βαριεστε και να τα γράφετε αυτά τα μυθιστορήματα..άμα είχατε πετάξει τις πουτσες σας έξω στο Δενδροποτάμο θα σας είχε πετύχει ήδη ο μπαμπάς γύφτος από την πλατεία με σναιπερ ..
Αφου δεν καψανε το στρατοπεδο οι γ@φτοι το βραδυ,παλι καλα..

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796
Αφου δεν καψανε το στρατοπεδο οι γ@φτοι το βραδυ,παλι καλα..
Στην Κομοτηνή κάποτε είχα δει σκηνικό με Πομάκους φίλε ,γάμησε μια ένας φαντάρος και το έμαθαν ,το βράδυ είχε έρθει ολόκληρος στρατός από έξω και ζητούσαν τον φαντάρο να τον λιτζαρουν

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.954
Πόντοι
4.926
Κάποιοι φαντάροι δεν άντεξαν και τον πέταξαν έξω. «Ρε μαλάκες τι κάνετε;» φωνάζει αυτός. Αλλά οι άλλοι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Τις κυνηγούσαν με τα καυλιά έξω! Οι γκόμενες φοβήθηκαν και έφυγαν.
Τύπε, για αυτό είδα σήμερα, στις ειδήσεις, ορδές Γύφτων, στο Δενδροπόταμο, να κρατάνε 20ευρα και να τα καίνε;

Aggelos49

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2022
Like
196
Πόντοι
20
Μάλλον δεν ξέρεις από Δενδροπόταμο και τις σχέσεις τον Ρομά με τους φαντάρους. Μας υπεραγαπούσαν.
Επίσης, γράφω βιώματα. Δεν τα αναφέρω για να το παίξω μάγκας ή κάτι άλλο. Αν επιδίωκα κάτι τέτοια θα είχα γράψει ότι τις ξέσκισα τις Ρομά και πέρασα ζάχαρη μαζί τους. Και κάτι τελευταίο. Επειδή πρέπει να είσαι πιτσιρικάς και δεν γνωρίζεις, εκείνη την εποχή ήταν πολύ εύκολο να έχεις ρ/φ σταθμό. Σκεπάσου τώρα γιατί θα κρυώσεις και θα σου φωνάζει η μαμά,

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
Μάλλον δεν ξέρεις από Δενδροπόταμο και τις σχέσεις τον Ρομά με τους φαντάρους. Μας υπεραγαπούσαν.
Επίσης, γράφω βιώματα. Δεν τα αναφέρω για να το παίξω μάγκας ή κάτι άλλο. Αν επιδίωκα κάτι τέτοια θα είχα γράψει ότι τις ξέσκισα τις Ρομά και πέρασα ζάχαρη μαζί τους. Και κάτι τελευταίο. Επειδή πρέπει να είσαι πιτσιρικάς και δεν γνωρίζεις, εκείνη την εποχή ήταν πολύ εύκολο να έχεις ρ/φ σταθμό. Σκεπάσου τώρα γιατί θα κρυώσεις και θα σου φωνάζει η μαμά,
Λογικά αυτό το σκηνικό που περιγράφεις έγινε τη δεκαετία 80 με μέσα του 90, εγώ σε πιστεύω τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και πιο ρομαντικά τότε όσοι είχαν ραδιοφωνικούς σταθμούς είχαν μεγάλη πέραση ήταν το instagram της εποχής αλλά για λίγους.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Λογικά αυτό το σκηνικό που περιγράφεις έγινε τη δεκαετία 80 με μέσα του 90, εγώ σε πιστεύω τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά και πιο ρομαντικά τότε όσοι είχαν ραδιοφωνικούς σταθμούς είχαν μεγάλη πέραση ήταν το instagram της εποχής αλλά για λίγους.
Αλήθεια όποιος είχε σταθμό, είχε πολλές προτάσεις!!!Η αναλογία όμως, οπως και σήμερα!!!! 50 μπάζα για μία μόνο μέτρια γκόμενα!!! Είχα ανακατευτεί αρκετά και είχαμε φορτώσει πολλές!!! Είχα και μηχανάκι όμως οπότε μπορούσα να μετακινηθώ παντού!!! Οι περισσότερες όμως ήταν χάλια!!! Κλασικό σύστημα, ραντεβού στο Δημοτικό θέατρο, έβλεπα κι όπου φύγει φύγει!!!
Τέλος πάντων, άσχετο με το θέμα :d-spam:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.078
Πόντοι
6.515
Τυππι θεωρεί κάποιος καταλληλη στιγμή να την πεσει σε γυφτισα?

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.255
Πόντοι
456

komis diablo

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
205
Πόντοι
3.983
Πριν μερικά χρόνια είχα πετύχει τέτοιο σκηνικό με μια γύφτισσα όταν την έβαλα στα 4 μου ήρθε μια ελαφρά εσάνς κωλίλας, ήταν μολδαβή και δούλευε στο Λιοσίων 79Α δυστυχώς έχει κλείσει εδώ και καιρό το εν λόγο μαγαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom