Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

:grin: :grin: :grin:

Τύπε δεν είχα σκοπό να γαμήσω. Ένα ακάποτο τσιμπουκάκι με καραμέλωμα αρχιδιώνε ήθελα από τις γυφτοπούλες.  :grin:

Μικρέ θέλει προσοχή...καλύτερα που δεν έγινε κάτι μεταξύ σας...
Θα έφευγες ξεβράκωτος...χωρίς ρούχα,€...και θα σου είχαν ρίξει και κανά ξόρκι.... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• drag-me-to-hell-gypsy.jpg
    drag-me-to-hell-gypsy.jpg
    75,5 KB · Εμφανίσεις: 55

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πρέπει να του κάνεις μερικά μαθήματα σου σφυρίχτρα,γιατί είναι καλό παιδί/μπασκετικό.....
Δεν ξέρει από που γλύτωσε.... :rolleyes:

ποτε με τσαντιρογυφτισες-σκηνιτισες  :grin:

μονο κανονικες(επι πληρωμη η χωρις)  :grin:

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
μου χει κατσει και μενα παρομοια περιπτωση στο village στου ρεντη με 3 γυφτακια και ενα απ αυτα μου πηρε πιπα μ ενα δεκαρικο!καλη φαση ηταν το τσιγγανακι!!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
μου χει κατσει και μενα παρομοια περιπτωση στο village στου ρεντη με 3 γυφτακια και ενα απ αυτα μου πηρε πιπα μ ενα δεκαρικο!καλη φαση ηταν το τσιγγανακι!!

Δώσε λεπτομέρειες φίλε  :cum: :cum:,πρόσφατο το σκηνικό που λες  :uglystupid: :think: :rockon: :rockon:

kolofardos

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2005
Like
87
Πόντοι
0

Ναι κάτι τρέχει στο Village... Εχω δει κι εγω κάτι ξεκωλάκια να γυρνοβολάνε... Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω;

giannis2006

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
595
Πόντοι
81
Πριν κανα δυμηνο ειχε κατσει η φαση την ωρα που ημουν μονος μου ερχεται η μια και μου ζηταει τσιγαρο και τησ λεω εσυ τι θα μου δωσεις..και μου λεει τι θες?τη φιλη σου λεω και με τα πολλα της εδωσα ενα δεκαρικο κ γινε η φαση καπου εξω απ τα village να μην εχει και πολυ κοσμο!στο τελος της ειπα οτι θα ξαναπαω και μου λεει ξερεις που θα με βρεις!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.238
Πόντοι
7.885
Πριν κανα δυμηνο ειχε κατσει η φαση την ωρα που ημουν μονος μου ερχεται η μια και μου ζηταει τσιγαρο και τησ λεω εσυ τι θα μου δωσεις..και μου λεει τι θες?τη φιλη σου λεω και με τα πολλα της εδωσα ενα δεκαρικο κ γινε η φαση καπου εξω απ τα village να μην εχει και πολυ κοσμο!στο τελος της ειπα οτι θα ξαναπαω και μου λεει ξερεις που θα με βρεις!

Ωραίος γιαννη2006,πολύ ρομαντικό σκηνικό  :rockon: :rockon: :grin: :grin:.Εκεί που βασιλεύει η πιρφοριά με όλες τις κομπλεξικές ελλεινίδες να κυκλοφορούν στο βιλατζ,συν τα άπειρα ενοχλητικά παιδιά  :jerking: :jerking: :jerking: εσύ δεχόσουν γύφτικο τσιμπούκι  :grin: :grin:.Θέλω κι εγώ κάτι παρόμοιο αλλά να παιχτεί κοντά στο ''κιντομ'' για να απαξιώσω  όλη την σαπίλα του σύγχρονου έλληνα πιρφόρου που βγαίνει βόλτα στα βιλατζ :birdman: :birdman: :birdman:

Επισκέπτης
Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 15:30 καθόμουν έξω από το Joys (Βερανζέρου & Γ" Σεπτεμβρίου). Βασικά ξεκουραζόμουν από τη δουλειά :cheesy: και ξαπόστασα να πιω ύδωρ κι άναψα κι ένα πούρο. Λίγο παραπέρα προς τη γωνία της Χαλκοκονδύλη δύο κωλαρούδες (καλά η μία ήταν απελπισία) συν μια άλλη με σουλουπωμένο σώμα (τώρα ηλικίες 35-40 τις έκοψα) ψώνιζαν κόσμο. Η μεσαία κωλαρού ήλθε και κάθισε δίπλα μου, λέγοντας στην ψύχρα ότι τον παίρνει με 25Ε. Της απάντησα ευγενικά, ότι και καλά έχω κοπέλα και δεν ενδιαφέρομαι. Δεν πρόκειται φυσικά να πήγαινα που να με πλήρωνε. Όμως μετά από λίγο είδα ένα ψαρομάλλη γύρω στα 55-60 να την φορτώνει και πάνε σε διπλανό χοτέλ. Τώρα δεν ήταν γύφτισσες κατράμι, για Βουλγάρες, Ρουμάνες Ρομά έμοιαζαν. Αυτά προς ενημέρωση των αναγνωστών που τυχόν θέλουν να κάνουν κάτι με τέτοιες τύπισσες...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Κάποτε στο Μπουρνάζι πριν δεκαετία στις καλές του εποχές πέτυχα σε club μια ωραία τσιγγάνα και πολύ μωρό χωρίς πλάκα.Δεν ήταν πολύ μελαμψή ενώ είχε κορμάρα.Σπούδαζε στα ΤΕΙ Αθήνας.Βγήκαμε 4 φορές και της έριξα 3 καλούς πούτσους.Με άφησε αφού είχε παράλληλα και άλλον αλλά τουλάχιστον έγλυψα μέλι από το βάζο

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κάποτε στο Μπουρνάζι πριν δεκαετία στις καλές του εποχές πέτυχα σε club μια ωραία τσιγγάνα και πολύ μωρό χωρίς πλάκα.Δεν ήταν πολύ μελαμψή ενώ είχε κορμάρα.Σπούδαζε στα ΤΕΙ Αθήνας.Βγήκαμε 4 φορές και της έριξα 3 καλούς πούτσους.Με άφησε αφού είχε παράλληλα και άλλον αλλά τουλάχιστον έγλυψα μέλι από το βάζο

ωραιος

anergos

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2009
Like
232
Πόντοι
21
καλησπερα παρτε ματι μερικες γυφτοπουλες

fantasy24

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
105
Πόντοι
1

από ποια πλευρά στο village?στα γηπεδάκια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom