mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 216
κανενα καλο γυφτακι παιζει στα μπουρδελα ; Γουσταρω να ειναι μαυριδερο οχι σαν αυτα τα βουλγαρορουμανακια
Ελα να το αστερι της ζωης σουκανενα καλο γυφτακι παιζει στα μπουρδελα ; Γουσταρω να ειναι μαυριδερο οχι σαν αυτα τα βουλγαρορουμανακια
Ρε φιλε αυτήν την ξεχάσανε από τον πόλεμο του Βιετνάμ
Αυτην βρηκα παρε παρε τωρα λεμεΡε φιλε αυτήν την ξεχάσανε από τον πόλεμο του Βιετνάμ
για να φυγει η δικια μου γκαντεμια πρεπει να γαμησω το μισο ζεφυρι ακαποτα![]()
![]()
Τύπε,με τόσες γυφτο/Ρουμανο-Βουλγάρες...που έχω γαμήσει...έπρεπε να ήμουν ο Γκαστόνε...
![]()
στυλιαρακι
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=591703;image[/img[/URL]]
;D ;D
[/quote]
Ξεροχύνω κάργα...εύκολα της έκανα γλυφοκώλι και γλυφομούνι... :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
Ξεροχύνω κάργα...εύκολα της έκανα γλυφοκώλι και γλυφομούνι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
φλυφομουνι οχι?![]()
![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=591705;image[/img[/URL]]
[/quote]
Τι πίνει εδώ τύπε....? Παράνομα κατασκευασμένο αλκοόλ...?
:2funny: :2funny: :2funny:
Τι πίνει εδώ τύπε....? Παράνομα κατασκευασμένο αλκοόλ...?
![]()
![]()
![]()
Πριν κάνα μήνα πάω για τρέξιμο σε ένα στρατόπεδο που δεν λειτουργεί πλέον και ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά μου 2 γύφτισες η μία 17-18 και η άλλη 40 κάτι. Παρόλο που η θερμοκρασία ήταν πεσμένη αυτές ήταν κλασικά με φόρεμα και παντόφλες.![]()
Ήταν ξεκωλιάρες οι γαμημένες είχαν τατουαζιες, βραχιολακι στα πόδια και μλκιες, ξώβυζα, το ύφος της γυφτοπούλας θρασύδειλης πόρνης και μιας και είμαι αρκετά ανωμαλιάρης, αλλά και μερακλής σκέφτηκα να κάνω νύξη εκεί στην ερημιά με 5-10 ευρουλάκια στην καθεμία για πίπα και καραμπαλινγκ πίσω από κάνα δέντρο. Δυστυχώς η εμφάνιση κάτι γαμημένων φιλόζωων και λίγο η απειρία μου σε τόσο extreme καταστάσεις δεν οδήγησαν στην υλοποίηση της φάσης.
Πριν κάνα μήνα πάω για τρέξιμο σε ένα στρατόπεδο που δεν λειτουργεί πλέον και ξαφνικά εμφανίζονται μπροστά μου 2 γύφτισες η μία 17-18 και η άλλη 40 κάτι. Παρόλο που η θερμοκρασία ήταν πεσμένη αυτές ήταν κλασικά με φόρεμα και παντόφλες.![]()
Ήταν ξεκωλιάρες οι γαμημένες είχαν τατουαζιες, βραχιολακι στα πόδια και μλκιες, ξώβυζα, το ύφος της γυφτοπούλας θρασύδειλης πόρνης και μιας και είμαι αρκετά ανωμαλιάρης, αλλά και μερακλής σκέφτηκα να κάνω νύξη εκεί στην ερημιά με 5-10 ευρουλάκια στην καθεμία για πίπα και καραμπαλινγκ πίσω από κάνα δέντρο. Δυστυχώς η εμφάνιση κάτι γαμημένων φιλόζωων και λίγο η απειρία μου σε τόσο extreme καταστάσεις δεν οδήγησαν στην υλοποίηση της φάσης.
Ακάποτα,θα γαμούσες μικρέ...?![]()