Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 767K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
για ντιμιτς  :grin: :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=584499;image[/img[/URL]]
[/quote]

Καύλα... :cum: :cum: :cum:

[QUOTE="dimmits, post: 5843517"]
πω ρε Κωστακη...καυλοφατσα φαινεται...το ξεκωλιαζα οπως ηταν στον καναπε... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
κατσε να το δει κ ο μπιλυ θα σαλταρει τελειως... ;D
[/quote]

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Συνημμένα

• Preparation H.jpg
    Preparation H.jpg
    253,4 KB · Εμφανίσεις: 32

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
παντως εγω τις ψιλοβαρεθηκα τις γυφτισες λεω να αλλαξω κατηγορια να παω σε πιο μαυρες.τι λετε?
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=584519;image[/img[/URL]]
;D ;D
[/quote]

Με μαύρες πάω εγώ και ο σουκερας... ;D ;D ;D :cum: :cum: :cum:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Πριν λήξουν τα εμβόλια του στρατού, ανακάλυψα έναν γαμηστρώνα κοντά στη διεθνή έκθεση. Περνώντας από εκεί, μια κυρία με χρυσά δόντια με σταμάτησε, μου έδειξε ένα μισοντυμένο κορίτσι, και μου λέει 30 ευρώ γκαμήσι τέλει. Εγώ ήθελα, πληρώνω, και με πάει σε μια απερίγραπτη τρώγλη. Δεν είχε όρεξη, δεν έκανε στοματικό, δεν άφηνε να της κάνεις στοματικό (αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έκαμνε ποτέ στοματικό σε γύφτισσα), έκανε ένα μαύρο τσιγάρο πριν την πράξη (παίζει να είχε και μαύρο μέσα γιατί βρωμοκόπαγε), και γενικά βαριόταν, δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου και βιαζόνταν να τελειώσουμε. Από τα χειρότερα γαμήσια. Το μόνο παρήγορο ήταν πως είχε σώμα γαμάτο, και μάλλον ήταν από τα κορίτσια που απαγάγουν οι ρωμά και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, γιατί ούτε πολυβρωμούσε, ούτε είχε το χαρακτηριστικό σωματότυπο και την κλασσική εμφάνιση των ρομά.

Το είχα άχτι όμως, γιατί ένας παλιός παίχτης που ήξερα παλιά (τώρα συγχωρέθηκε), μου είχε πει: "Παληκάρι, να γαμήσεις γύφτισσα μιά φορά, να σου φύγει η γκαντεμιά".

Μετά είχα μπόνους και μια δωρεάν ανάγνωση της μοίρας μου και του ριζικού μου, από μια άλλη γύφτισσα, εντελώς τυχαία, όταν βαριόμουν και περπατούσα στο Φοίνικα χωρίς σκοπό. Στα καλά καθούμενα, άγνωστη και χωρίς να με ξέρει, με πλησιάζει, μου πετάει στο ξεκάρφωτο μονάχα μια πρόταση αφήνοντάς με ξύλο εμβρόντητο, και φεύγει τρέχοντας. Μετά από λίγους μήνες, τυχαία διαπίστωσα πως επρόκειτο για χρησμό. Η γκαντεμιά δεν ξέρω σίγουρα και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως έφυγε από πάνω μου, όμως έμαθα από πριν, τί με περίμενε ύστερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο κωστακης ςς θα μεγαλουργησει σε αυτο το θρεντ :rockon:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Πριν λήξουν τα εμβόλια του στρατού, ανακάλυψα έναν γαμηστρώνα κοντά στη διεθνή έκθεση. Περνώντας από εκεί, μια κυρία με χρυσά δόντια με σταμάτησε, μου έδειξε ένα μισοντυμένο κορίτσι, και μου λέει 30 ευρώ γκαμήσι τέλει. Εγώ ήθελα, πληρώνω, και με πάει σε μια απερίγραπτη τρώγλη. Δεν είχε όρεξη, δεν έκανε στοματικό, δεν άφηνε να της κάνεις στοματικό (αλλά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα έκαμνε ποτέ στοματικό σε γύφτισσα), έκανε ένα μαύρο τσιγάρο πριν την πράξη (παίζει να είχε και μαύρο μέσα γιατί βρωμοκόπαγε), και γενικά βαριόταν, δεν συμμετείχε σχεδόν καθόλου και βιαζόνταν να τελειώσουμε. Από τα χειρότερα γαμήσια. Το μόνο παρήγορο ήταν πως είχε σώμα γαμάτο, και μάλλον ήταν από τα κορίτσια που απαγάγουν οι ρωμά και τα κάνουν σαν τα μούτρα τους, γιατί ούτε πολυβρωμούσε, ούτε είχε το χαρακτηριστικό σωματότυπο και την κλασσική εμφάνιση των ρομά.

Το είχα άχτι όμως, γιατί ένας παλιός παίχτης που ήξερα παλιά (τώρα συγχωρέθηκε), μου είχε πει: "Παληκάρι, να γαμήσεις γύφτισσα μιά φορά, να σου φύγει η γκαντεμιά".

Μετά είχα μπόνους και μια δωρεάν ανάγνωση της μοίρας μου και του ριζικού μου, από μια άλλη γύφτισσα, εντελώς τυχαία, όταν βαριόμουν και περπατούσα στο Φοίνικα χωρίς σκοπό. Στα καλά καθούμενα, άγνωστη και χωρίς να με ξέρει, με πλησιάζει, μου πετάει στο ξεκάρφωτο μονάχα μια πρόταση αφήνοντάς με ξύλο εμβρόντητο, και φεύγει τρέχοντας. Μετά από λίγους μήνες, τυχαία διαπίστωσα πως επρόκειτο για χρησμό. Η γκαντεμιά δεν ξέρω σίγουρα και δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως έφυγε από πάνω μου, όμως έμαθα από πριν, τί με περίμενε ύστερα.

θα μας τρελανεις τυπε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006
αν διωχνει την γκαντεμια οπως λες τυπε, τοτε σιγουρα ο κωστακηςςς κερδισε το τζοκερ τις προαλλες...(και τα δυο δελτια)
:grin: :grin: :grin:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

τυπε αμα σου την πεσουνε καμια δεκαρια γυφτοι την ωρα που  :zfuck:  την γυφτισσα και σε ψειρισουν,σιγουρα εχει διωξει την δικη της τη γκαντεμια  :grin:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
για να φυγει η δικια μου γκαντεμια πρεπει να γαμησω το μισο ζεφυρι ακαποτα  :2funny: :grin:

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
εχω ακουσει πως αν γαμησεις γυφτισσα απο κολο τοτε δεν σε πιανει το ματι ..!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
εχω ακουσει πως αν γαμησεις γυφτισσα απο κολο τοτε δεν σε πιανει το ματι ..!
Ψέμμα.
Αν τη γαμήσεις στο μάτι, δε σε πιάνει το μάτι.
Αν τη γαμήσεις από κώλο, δε σε πιάνει ο κώλος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom