Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 777K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Για ποιο λογο να σου βρισω μανα ρε μεγαλε; Εισαι σοβαρος; Σε ξερω μηπως κι απο χθες;

Η μαλακιτιδα του κωστακη τεινει να γινει μεταδοτικη εδω μεσα
δεν ξερω μεγαλε...για την μαλακιτιδα θα συμφωνησω,μονο που παει προς αλλη κατευθυνση....
ενας καθυστερημενος μου εστελνε π.μ κ ο τροπος που τα εγραφε,μοιαζει με τον δικο σου τροπος γραφης...
μια χαρα σοβαρος ειμαι, οταν δεχομαι π.μ απο τον καθε πουθενα/σκουπιδι που γραφει πισω απο την ασφαλεια του pc κ βριζει χωρις λογο κ αιτια...

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Κωστακη οσο και να σκουζεις η πουτσα του Σατραπη εχει σφηνωσει για τα καλα στον πατο σου..το φυσας και δεν κρυωνει :2funny:

Κωστακη νιωσε τη γευση της μοσχαροκεφαλης ειναι ο Σατραπης ο επικεφαλης! :2on1:
Τραβα βρες τωρα καμια φωτο απο βουλγαρες εσκορτ να τις μοστραρεις για δικες σου μπαγλαμα :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ρε οι γυφτισσες γαμιονται??
ποσο φασαρια κανετε για κατι που οι πιο πολλοι θα ντρεποντουσαν?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
:zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

index.php

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
δεν ξερω μεγαλε...για την μαλακιτιδα θα συμφωνησω,μονο που παει προς αλλη κατευθυνση....
ενας καθυστερημενος μου εστελνε π.μ κ ο τροπος που τα εγραφε,μοιαζει με τον δικο σου τροπος γραφης...
μια χαρα σοβαρος ειμαι, οταν δεχομαι π.μ απο τον καθε πουθενα/σκουπιδι που γραφει πισω απο την ασφαλεια του pc κ βριζει χωρις λογο κ αιτια...

Δεν ξερω ποιος ηταν αυτος και γιατι σε εβριζε παντως εγω δεν ημουν..ουτε καν ηξερα την υπαρξη σου ρε μεγαλε μεχρι πριν 2 μερες. Και κατα δευτερον δεν βριζω μαναδες χωρις ο αλλος να μου εχει βρισει πρωτα τη δικια μου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Δεν ξερω ποιος ηταν αυτος και γιατι σε εβριζε παντως εγω δεν ημουν..ουτε καν ηξερα την υπαρξη σου ρε μεγαλε μεχρι πριν 2 μερες. Και κατα δευτερον δεν βριζω μαναδες χωρις ο αλλος να μου εχει βρισει πρωτα τη δικια μου
οκ.
γραψε λαθος.

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Το χαι λαιτ και το κορυφαιο παντως ηταν που ο μαλακας ο κωστακης μετα απο ατελειωτο ψαξιμο στο νετ, βρηκε αυτη την ελληνιδα με την ελια στο ποδι χωρις να εχει ιδεα που κατα διαβολικη συμπτωση την ηξερε απο δω μεσα ο τυπος με τις σφυριχτρες και μετα εκανε και τον γνωστη  προτρεποντας τον να χωθει :2funny:

Ποσο μαλακας εισαι ρε κωστακη γαμω το κεφαλι σου..χορτασες ξεφτιλικι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Το χαι λαιτ και το κορυφαιο παντως ηταν που ο μαλακας ο κωστακης μετα απο ατελειωτο ψαξιμο στο νετ, βρηκε αυτη την ελληνιδα με την ελια στο ποδι χωρις να εχει ιδεα που κατα διαβολικη συμπτωση την ηξερε απο δω μεσα ο τυπος με τις σφυριχτρες και μετα εκανε και τον γνωστη  προτρεποντας τον να χωθει :2funny:

Ρε φίλε ο άνθρωπος έχει δώσει τόσο υλικό , ξεκόλλα.
Τουλάχιστον προσφέρει στην κοινότητα πράγμα , εσύ τι τον κόβεις?
Σάμπως έχεις κάτι παρόμοιο να ποστάρεις?

ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΕΛΗ.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Μπορεί να είναι γύφτος ο Κωστάκης και να είναι αυτό το σόι του , μας νοιάζει?
Αστέ τον άνθρωπο να παίξει μπάλα!

δεν εχω κανενα πρόβλημα με τον ανθρωπο, απλα αναρωτηθηκα τι είναι αυτος που απέναντι του δεκάδες μελαμψες κοπελλες σηκωνουν τα φουστακια τους και φωτογραφίζονται  :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δεν εχω κανενα πρόβλημα με τον ανθρωπο, απλα αναρωτηθηκα τι είναι αυτος που απέναντι του δεκάδες μελαμψες κοπελλες σηκωνουν τα φουστακια τους και φωτογραφίζονται  :think:
τυπε μπορει να φταιει η μυτη
στον χωρο των γυφτισσων μπορει να θεωρειται σεξυ :grin:

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16

Δυο είναι οι εκδοχές , ή είναι το σόι του και μας δείχνει φωτογραφίες από το οικογενειακό του άλμπουμ, ή είναι ΕΠΙΜΟΝΟΣ.
Δεν γαμεί ο όμορφος αλλα ο επίμονος.  :woldman:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστακη οσο και να σκουζεις η πουτσα του Σατραπη εχει σφηνωσει για τα καλα στον πατο σου..το φυσας και δεν κρυωνει :2funny:

Κωστακη νιωσε τη γευση της μοσχαροκεφαλης ειναι ο Σατραπης ο επικεφαλης! :2on1:
Τραβα βρες τωρα καμια φωτο απο βουλγαρες εσκορτ να τις μοστραρεις για δικες σου μπαγλαμα :2funny:

τυπε μηπως εισαι πουστης κ γαμας αντρες?? :think: :think: ολο για πουτσες σε κωλους λες  :jerking: :jerking:
αν ειναι γραφε στο θρεντ Gay/Lesbian  :grin: :grin: κα ασε μας εδω με τα γυφτακια
ποσταρε εκει καμια πουτσα στον κωλο σου οπως σου αρεσει  :grin: :grin:
αφου ειναι σαιτ για πουτανες το μπου.κομ ,γιατι να μην ποσταρω πουτανες που το ειπα εξαρχης οτι ειναι πορνιδια απο Βουλγαρια  :grin: :grin:
θα μου το απαγορευσεις εσυ? :jerking: :jerking:
καλα σε ειπε ο Walter οτι στη δουλεια τρως βρισιδια και φαπες απο το πρωι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε πανε ψοφα αγαμητε μαλακα που βρωμας μαλακια και χυσια απο χιλιομετρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

την συγκεκριμενη π λες την ηξερα κ εκανα παρεα και με φιλες της  :grin: :grin:
ειναι πολυ χαι.αυτη εσενα ουτε καν το σαλιο της για να σε φτυσει δν θα χαραμισει  :grin: :grin:
καθυστερημενε ζηλιαρη  :grin: :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ρε φίλε ο άνθρωπος έχει δώσει τόσο υλικό , ξεκόλλα.
Τουλάχιστον προσφέρει στην κοινότητα πράγμα , εσύ τι τον κόβεις?
Σάμπως έχεις κάτι παρόμοιο να ποστάρεις?

ΜΗΝ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΑ ΜΕΛΗ.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

φιλε να ταν η ζηλεια ψωρα  :grin: :grin:
οσα δν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια  :grin: :grin:

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

αν του ξεφύγει και βάλει καμια φώτο με κλέμμένα καλώδια και χαλκοσωλήνες θα είμαστε σίγουροι για αυτό  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

δεν ειμαι γυφτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μερικες ειναι πουτανες το εγραψα εξαρχης  :grin: :grin: οι αλλες γκομενιτσες  :grin: :grin:

Δυο είναι οι εκδοχές , ή είναι το σόι του και μας δείχνει φωτογραφίες από το οικογενειακό του άλμπουμ, ή είναι ΕΠΙΜΟΝΟΣ.
Δεν γαμεί ο όμορφος αλλα ο επίμονος.  :woldman:

Επιμονος Επιμονος μπαιλαμος  :grin: :grin:

τυπε μπορει να φταιει η μυτη
στον χωρο των γυφτισσων μπορει να θεωρειται σεξυ :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αχαχαχαχαχαχαχα απολυτε σε αγαπω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom