χθες ο Σατραπης(
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
) μαλωνε με εναν walter
ολο το ιστορικο εδω
""
"Εδωσε εξυπναδιστικη απαντηση και τον εκανα μια ερωτηση...εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα; Τουμπεκιασου μη σου βαλω τα ζαλισμενα αρχιδια σου στα εγκατα του εντερου σου
Σώπα ρε μεγαλε. Κρύβεσαι πισω απο κλώνους και παριστανεις το μαγκα, τι εγινε φοβασαι μη σε βρουνε στη θεσσαλονίκη και σε κανουνε απο μαγκα δάγκα; Ρε ουρντ!
Μαλακες σαν εσενα 5 ταλαρα το κιλό. Τραβα καμμια μαλακεια ρε καραγκιόζη να ξελαμπικαρεις. Παντως λίγα μέλη γράφουν "τπτ" οπως μολις εγραψες εσυ. Και τωρα σε γραφω στ'αρχίδια μου, δε μιλάω με πουστρακια κλώνους.
Μιλα καλα ρε κοπριτη..δεν σου εχουν μαθει να μην εισαι αγενης και να μην μπαινεις σε συζητησεις αλλων κανοντας το μαγκα ρε αρχιδαμπουρα; Θα εισαι σωστος για να μην τρως σιχτιρισμα μπαγλαμα με τα ανυπαρκτα αρχιδια..γκεγκε; Αντε τουμπεκιασου τωρα
Δεν ειμαι κώνος κανενός ρε μπινέ
Απο θεσσαλονίκη είσαι, ντρέπεσαι να το πεις; ή φοβασαι; Κλωνομαλακα
Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω
Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω
Μαλακες σαν εσενα 5 ταλαρα το κιλό. Τραβα καμμια μαλακεια ρε καραγκιόζη να ξελαμπικαρεις. Παντως λίγα μέλη γράφουν "τπτ" οπως μολις εγραψες εσυ. Και τωρα σε γραφω στ'αρχίδια μου, δε μιλάω με πουστρακια κλώνους.
Ισα ρε πηθικα που την εχεις δει αστυφυλακας. Πεφτουνε πολλες φάπες στη δουλεια το πρωί ε; Τι δουλειά κανεις, πλένεις τζάμια;
Ρε τραβα πλυσου βρωμας μασχαλιλα. Ουρντ σκατιαρη!
Ισα ρε πηθικα που την εχεις δει αστυφυλακας. Πεφτουνε πολλες φάπες στη δουλεια το πρωί ε; Τι δουλειά κανεις, πλένεις τζάμια;
Ρε τραβα πλυσου βρωμας μασχαλιλα. Ουρντ σκατιαρη!
Στη δουλεια κατι μπαγλαμαδες σαν εσενα τους εχω στη φαπα και στο να μου φερνουν καφεδες.. Τουμπεκι ψιλοκομμενο τωρα λεμε πάπαρε"