Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 813K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
χθες ο Σατραπης( :jerking:) μαλωνε με εναν walter  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

ολο το ιστορικο εδω  :grin:

""
"Εδωσε εξυπναδιστικη απαντηση και τον εκανα μια ερωτηση...εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα; Τουμπεκιασου μη σου βαλω τα ζαλισμενα αρχιδια σου στα εγκατα του εντερου σου

Σώπα ρε μεγαλε. Κρύβεσαι πισω απο κλώνους και παριστανεις το μαγκα, τι εγινε φοβασαι μη σε βρουνε στη θεσσαλονίκη και σε κανουνε απο μαγκα δάγκα; Ρε ουρντ!

Μαλακες σαν εσενα 5 ταλαρα το κιλό. Τραβα καμμια μαλακεια ρε καραγκιόζη να ξελαμπικαρεις. Παντως λίγα μέλη γράφουν "τπτ" οπως μολις εγραψες εσυ. Και τωρα σε γραφω στ'αρχίδια μου, δε μιλάω με πουστρακια κλώνους.

Μιλα καλα ρε κοπριτη..δεν σου εχουν μαθει να μην εισαι αγενης και να μην μπαινεις σε συζητησεις αλλων κανοντας το μαγκα ρε αρχιδαμπουρα; Θα εισαι σωστος για να μην τρως σιχτιρισμα μπαγλαμα με τα ανυπαρκτα αρχιδια..γκεγκε; Αντε τουμπεκιασου τωρα

Δεν ειμαι κώνος κανενός ρε μπινέ

Απο θεσσαλονίκη είσαι, ντρέπεσαι να το πεις; ή φοβασαι; Κλωνομαλακα

Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω

Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω

Μαλακες σαν εσενα 5 ταλαρα το κιλό. Τραβα καμμια μαλακεια ρε καραγκιόζη να ξελαμπικαρεις. Παντως λίγα μέλη γράφουν "τπτ" οπως μολις εγραψες εσυ. Και τωρα σε γραφω στ'αρχίδια μου, δε μιλάω με πουστρακια κλώνους.

Ισα ρε πηθικα που την εχεις δει αστυφυλακας. Πεφτουνε πολλες φάπες στη δουλεια το πρωί ε; Τι δουλειά κανεις, πλένεις τζάμια;

Ρε τραβα πλυσου βρωμας μασχαλιλα. Ουρντ σκατιαρη!

Ισα ρε πηθικα που την εχεις δει αστυφυλακας. Πεφτουνε πολλες φάπες στη δουλεια το πρωί ε; Τι δουλειά κανεις, πλένεις τζάμια;

Ρε τραβα πλυσου βρωμας μασχαλιλα. Ουρντ σκατιαρη!

Στη δουλεια κατι μπαγλαμαδες σαν εσενα τους εχω στη φαπα και στο να μου φερνουν καφεδες.. Τουμπεκι ψιλοκομμενο τωρα λεμε πάπαρε"

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
γραφει ιδια με εκεινα που με εστελνε εκεινο το μουνοπανο/καθυστερημενο σε π.μ.... αν ειναι ο ιδιος θα τον εγαμησω  :s&m_1:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
γραφει ιδια με εκεινα που με εστελνε εκεινο το μουνοπανο/καθυστερημενο σε π.μ.... αν ειναι ο ιδιος θα τον εγαμησω  :s&m_1:

να του  κανουν ολα τα μελη του μπου ντου  :grin: :grin:  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ξανα δοξαστε με  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    167,6 KB · Εμφανίσεις: 49

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
749
Πόντοι
96
ολα ενα και ενα ...που πας και τις βρισκεις? :idiot: :rolleyes:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
αυριο θα παω στο σπιτι τους ....που ειναι και αδειο  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
με αδεια χερια θα πας? παρτους κανα επιπλο για το καλο.... :grin:

το αστειο ειναι οτι ολοι νομιζουν τους γυφτους για φτωχους ζουνε σε τσαντιρια κ αλλα τετοια ωραια
υπαρχουν κυριλε γυφτοι αρκετοι π ασχολουνται με καθε ειδους πλανοδιο εμποριο μενουν σε δυορωφα τριωροφα σπιτια κυριλε δν πληρωνουν ενοικια χαρατσια Δεη ΕΥΔΑΠ εχουν τσαμπα ΟΤΕ κ παιρνανε ολοι κανα 1000ευρ.επιδομα(προ κρισης τωρα δν ξερω) επειδη ειναι πολυτεκνοι και ειναι ολοι γραμενοι κ  καλα αναπηροι  και τυφλοι :2funny:
επισης δν πληρωνουν ασφαλειες αυτοκινητων κτλ κτλ
καργα παρκαρισμενο μαυρο χρημα εχουν αρκετοι απο αυτους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom