Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 777K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
το αστειο ειναι οτι ολοι νομιζουν τους γυφτους για φτωχους ζουνε σε τσαντιρια κ αλλα τετοια ωραια
υπαρχουν κυριλε γυφτοι αρκετοι π ασχολουνται με καθε ειδους πλανοδιο εμποριο μενουν σε δυορωφα τριωροφα σπιτια κυριλε δν πληρωνουν ενοικια χαρατσια Δεη ΕΥΔΑΠ εχουν τσαμπα ΟΤΕ κ παιρνανε ολη κανα 1000επιδομα επειδη ειναι πολυτεκνοι και ειναι ολοι γραμενοι κ  καλα αναπηροι  :2funny:
επισης δν πληρωνουν ασφαλειες αυτοκινητων κτλ κτλ
καργα παρκαρισμενο μαυρο χρημα εχουν αρκετοι απο αυτους
τα ξερω μαν...εχω την ατυχια να μενω διπλα απο κει που εισπρατουν τα επιδοματα τους...μαλιστα κανα δυο-φορες τους εχω πιασει να χεζουν πισω απο το αμαξι μου... :S :S
ξερω οτι πολλοι απο αυτους ειναι κυριλε...σαν τον τακη.. :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τα άδεια χέρια είναι οι λεγάμενες ''γύφτισσες'',τις ξεσκίζει κάθε βράδυ.

καλως τον αγαμητο μαλακα

Το μόνο που με χάλασε πάνω σε αυτό το βρωμοπούτανο είναι η ελιά στο γόνατο.Κατά τα άλλα μπόμπα,δίνω 1000 δραχμές σε όποιον μου τη γνωρίσει.

τι εγινε θες και συ ξεφτιλισμα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τα ξερω μαν...εχω την ατυχια να μενω διπλα απο κει που εισπρατουν τα επιδοματα τους...μαλιστα κανα δυο-φορες τους εχω πιασει να χεζουν πισω απο το αμαξι μου... :S :S
ξερω οτι πολλοι απο αυτους ειναι κυριλε...σαν τον τακη.. :grin:

:rockon:

peter6969

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
739
Πόντοι
96
ολες για σενα μοναχοφαι :fuck2:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
καλως τον αγαμητο μαλακα

τι εγινε θες και συ ξεφτιλισμα ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ότι το έγραφα για πλάκα δεν το κατάλαβες βρε λοβοτομημένο ζώo;Αλλιώς γιατί να έγραφα 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ.Τέσπα σου έυχομαι έναν καλό ψόφο και παύω  να ασχολούμαι μαζί σου.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ότι το έγραφα για πλάκα δεν το κατάλαβες βρε λοβοτομημένο ζώo;Αλλιώς γιατί να έγραφα 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ.Τέσπα σου έυχομαι έναν καλό ψόφο και παύω  να ασχολούμαι μαζί σου.

Φίλε ας γάμαγα και εγώ τα γυφτάκια που ποστάρει ο Κωστάκης (είναι δεν είναι δικά του) και ας την έβγαζα και με 100 ευρώ το μήνα.

ε ναι δν ασχολεισαι τοσο ξεφτιλισμα που εφαγες.Δραχμες για πλακα εγραψες ε?αντε φαε κ αλλο ξεφτιλισμα τωρα μαλακα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βρωμας αγαμια απο χιλιομετρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποσους μηνες/χρονια εχεις να  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: ???

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες??????
μας ζαλισατε τα αρχιδια τελικα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες??????
μας ζαλισατε τα αρχιδια τελικα

ε αφου με βριζουν και με προσβαλλουν να μην αντιδρασω?τους ξεφτυλισσα και τους 2 τωρα μοκο  :grin: :grin:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Κωστακη τι εγινε; Ακομα τσουζει το κωλοτρυπιδι; :2funny:

Κλαιω με κωστακη που μετα το ξεφτιλισμα που του εριξα, αραδειαζει ο,τι φωτο βρει απο μπαζοειδη γυφταρια και μη που εχει συναντησει ή ανταλαξαν κανα γεια το πολυ, για να αποδειξει οτι γαμαει :2funny:

Κωστακη λακαμα χαιβανακο

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Κλαιω με κωστακη που μετα το ξεφτιλισμα που του εριξα, αραδειαζει ο,τι φωτο βρει απο μπαζοειδη γυφταρια και μη που εχει συναντησει ή ανταλαξαν κανα γεια το πολυ, για να αποδειξει οτι γαμαει :2funny:

Κωστακη λακαμα χαιβανακο

μου κλασες τα αρχιδια καθυστερημενε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ ουτε μια φωτο δν ποσταρες  :2funny: :2funny: :2funny:
αφου σε βλεπουν οι γυναικες κ αλλαζουν πεζοδρομιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ετσι ειστε ολοι οι ξεφτιλες αγαμητοι
να ταν η ζηλεια ψωρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
παω για καφε με γυφτισσα  :grin: :grin:
εσυ κατσε γραφε εδω μπας και σε πιστεψει κανενας αγαμητος καθυστερημενος σαν τα μουτρα σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βλακα που βριζεις κ μανες μου ειπανε τα παιδια εδω μεσα ...αμα σε πιασουν θα σε  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
ξεφτιλα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

Κωστακη λακαμα χαιβανακο
μηπως εσυ μου εστελνες με αλλο ονομα π.μ κ εβριζες μαναδες?

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
μηπως εσυ μου εστελνες με αλλο ονομα π.μ κ εβριζες μαναδες?

Για ποιο λογο να σου βρισω μανα ρε μεγαλε; Εισαι σοβαρος; Σε ξερω μηπως κι απο χθες;

Η μαλακιτιδα του κωστακη τεινει να γινει μεταδοτικη εδω μεσα

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες?  :2funny: :2funny: :2funny:

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες?  :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστα μιλαει ρε παιδια ο συναγωνιστης, αφήστε τις μαλακιες και γραψτε κατι για το θεμα, δωστε πληροφοριες και ειδήσεις. Κοψτε επιτελους τους τσαμπουκαδες και ποσο μαλλον πισω από ένα πληκτρολογιο. Ευχαριστω!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom