kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
καλα ντε...μη βαρας...
καλα με συγχωρεις
καλα ντε...μη βαρας...
τα ξερω μαν...εχω την ατυχια να μενω διπλα απο κει που εισπρατουν τα επιδοματα τους...μαλιστα κανα δυο-φορες τους εχω πιασει να χεζουν πισω απο το αμαξι μου... :S :Sτο αστειο ειναι οτι ολοι νομιζουν τους γυφτους για φτωχους ζουνε σε τσαντιρια κ αλλα τετοια ωραια
υπαρχουν κυριλε γυφτοι αρκετοι π ασχολουνται με καθε ειδους πλανοδιο εμποριο μενουν σε δυορωφα τριωροφα σπιτια κυριλε δν πληρωνουν ενοικια χαρατσια Δεη ΕΥΔΑΠ εχουν τσαμπα ΟΤΕ κ παιρνανε ολη κανα 1000επιδομα επειδη ειναι πολυτεκνοι και ειναι ολοι γραμενοι κ καλα αναπηροι
επισης δν πληρωνουν ασφαλειες αυτοκινητων κτλ κτλ
καργα παρκαρισμενο μαυρο χρημα εχουν αρκετοι απο αυτους
Τα άδεια χέρια είναι οι λεγάμενες ''γύφτισσες'',τις ξεσκίζει κάθε βράδυ.με αδεια χερια θα πας? παρτους κανα επιπλο για το καλο....
Τα άδεια χέρια είναι οι λεγάμενες ''γύφτισσες'',τις ξεσκίζει κάθε βράδυ.
Το μόνο που με χάλασε πάνω σε αυτό το βρωμοπούτανο είναι η ελιά στο γόνατο.Κατά τα άλλα μπόμπα,δίνω 1000 δραχμές σε όποιον μου τη γνωρίσει.
τα ξερω μαν...εχω την ατυχια να μενω διπλα απο κει που εισπρατουν τα επιδοματα τους...μαλιστα κανα δυο-φορες τους εχω πιασει να χεζουν πισω απο το αμαξι μου... :S :S
ξερω οτι πολλοι απο αυτους ειναι κυριλε...σαν τον τακη..
ολες για σενα μοναχοφαι
Ότι το έγραφα για πλάκα δεν το κατάλαβες βρε λοβοτομημένο ζώo;Αλλιώς γιατί να έγραφα 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ.Τέσπα σου έυχομαι έναν καλό ψόφο και παύω να ασχολούμαι μαζί σου.καλως τον αγαμητο μαλακα
τι εγινε θες και συ ξεφτιλισμα ?
Ότι το έγραφα για πλάκα δεν το κατάλαβες βρε λοβοτομημένο ζώo;Αλλιώς γιατί να έγραφα 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ.Τέσπα σου έυχομαι έναν καλό ψόφο και παύω να ασχολούμαι μαζί σου.
Φίλε ας γάμαγα και εγώ τα γυφτάκια που ποστάρει ο Κωστάκης (είναι δεν είναι δικά του) και ας την έβγαζα και με 100 ευρώ το μήνα.
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες??????
μας ζαλισατε τα αρχιδια τελικα
Κωστακη τι εγινε; Ακομα τσουζει το κωλοτρυπιδι;
Κλαιω με κωστακη που μετα το ξεφτιλισμα που του εριξα, αραδειαζει ο,τι φωτο βρει απο μπαζοειδη γυφταρια και μη που εχει συναντησει ή ανταλαξαν κανα γεια το πολυ, για να αποδειξει οτι γαμαει
Κωστακη λακαμα χαιβανακο
μηπως εσυ μου εστελνες με αλλο ονομα π.μ κ εβριζες μαναδες?Κωστακη τι εγινε; Ακομα τσουζει το κωλοτρυπιδι;
Κλαιω με κωστακη που μετα το ξεφτιλισμα που του εριξα, αραδειαζει ο,τι φωτο βρει απο μπαζοειδη γυφταρια και μη που εχει συναντησει ή ανταλαξαν κανα γεια το πολυ, για να αποδειξει οτι γαμαει
Κωστακη λακαμα χαιβανακο
μηπως εσυ μου εστελνες με αλλο ονομα π.μ κ εβριζες μαναδες?
περιμενω απαντηση απο τον ιδιο.αυτος θα ητανε
γραφει και τπτ καποιος κλωνομαλακας απο θεσσαλονικη ειναι ο ξεφτιλας
μηπως εσυ μου εστελνες με αλλο ονομα π.μ κ εβριζες μαναδες?
τελικα γαμαει κανεις γυφτισες?