_Σατράπης_
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τι θα γινει ρε φιδεμπορα κωστακη των ss? θα απαντησεις; δεν σου εβαλα καμια μαθηματικη εξισωση να λυσεις
τυπε, λες να μας πουλαει φιδια ο Κωστακης?Ο μικρος κωστακης των ss κρυβει και τις φατσες και καλα για πιο αληθοφανεια της ολης φιδεμποριας..μην τα εκθεσει τα κοριτσια
:Sτυπε, λες να μας πουλαει φιδια ο Κωστακης?
τυπε, λες να μας πουλαει φιδια ο Κωστακης?
Ο μικρος κωστακης αυτες τις φωτο που βαζει τις πλασαρει σαν δικες του και κρυβει τα προσωπα; Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως παριστανει
οχι ρε τυπε ο κωστακης ειναι τυποςτυπε, λες να μας πουλαει φιδια ο Κωστακης?
τυπε θελει να κανει κονε και στο φερνει σιγα σιγααφου το σαιτ απαγορευει προσωπα ρε τρομπα
και τι ακριβως να σ απαντησω δηλαδη?για ποια απο ολες?να σου δωσω και τα κινητα τους μηπως
οχι ρε τυπε ο κωστακης ειναι τυπος
τυπε θελει να κανει κονε και στο φερνει σιγα σιγα
αφου το σαιτ απαγορευει προσωπα ρε τρομπα
και τι ακριβως να σ απαντησω δηλαδη?για ποια απο ολες?να σου δωσω και τα κινητα τους μηπως
Δηλαδη μου λες οτι αυτες οι φωτο ειναι απο προσωπικη σου συλλογη και τις εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις..αυτο μου λες ετσι;
Δηλαδη μου λες οτι αυτες οι φωτο ειναι απο προσωπικη σου συλλογη και τις εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις..αυτο μου λες ετσι;
τυπε θελει να κανει κονε και στο φερνει σιγα σιγα
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=572741;image[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτη εδω ας πουμε..την ξερεις ετσι;
Και η τελευταιες φωτο που εβαλες πριν λιγο δικες σου;
Αυτη εδω ας πουμε..την ξερεις ετσι;
τυπε ο κωστακης ειναι γνωστος γυφτολατρηςΑυτη εδω ας πουμε..την ξερεις ετσι;
τι θελεις να μαθεις ακριβως δν μπορω να σε καταλαβω
κινητα θες να σου δωσω?τι ακριβως?