Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Τι θα γινει ρε φιδεμπορα κωστακη των ss? θα απαντησεις; δεν σου εβαλα καμια μαθηματικη εξισωση να λυσεις

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Ο μικρος κωστακης των ss κρυβει και τις φατσες και καλα για πιο αληθοφανεια της ολης φιδεμποριας..μην τα εκθεσει τα κοριτσια :2funny:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τυπε, λες να μας πουλαει φιδια ο Κωστακης?  :think:

Ο μικρος κωστακης αυτες τις φωτο που βαζει τις πλασαρει σαν δικες του και κρυβει τα προσωπα; Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως παριστανει

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ο μικρος κωστακης αυτες τις φωτο που βαζει τις πλασαρει σαν δικες του και κρυβει τα προσωπα; Προσπαθω να καταλαβω τι ακριβως παριστανει

αφου το σαιτ απαγορευει προσωπα ρε τρομπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και τι ακριβως να σ απαντησω δηλαδη?για ποια απο ολες?να σου δωσω και τα κινητα  τους μηπως  :jerking: :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αφου το σαιτ απαγορευει προσωπα ρε τρομπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και τι ακριβως να σ απαντησω δηλαδη?για ποια απο ολες?να σου δωσω και τα κινητα  τους μηπως   :jerking: :jerking: :jerking:
τυπε θελει να κανει κονε και στο φερνει σιγα σιγα :grin:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
και τι ακριβως να σ απαντησω δηλαδη?για ποια απο ολες?να σου δωσω και τα κινητα  τους μηπως   :jerking: :jerking: :jerking:

Δηλαδη μου λες οτι αυτες οι φωτο ειναι απο προσωπικη σου συλλογη και τις εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις..αυτο μου λες ετσι;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
ευχαριστω για την υποστηριξη των παιδιων  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Δηλαδη μου λες οτι αυτες οι φωτο ειναι απο προσωπικη σου συλλογη και τις εχεις γαμησει χωρις να πληρωσεις..αυτο μου λες ετσι;

οχι ολες ...ειπα και σε προηγουμενες σελιδες οτι μερικες ειναι πουτανες και τις πηδας επι πληρωμη.
αλλες οχι ειναι ελληνιδες γκομενιτσες  :grin:

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6

Εχεις αποδειξεις οτι ισχυει το αντιθετο???????? Κατεθεσε ........

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Κωστακη προσπαθω να σε κανω να γλιτωσεις το ξεφτιλισμα και την υστατη ωρα αλλα δεν μου αφηνεις επιλογες....

mirakos60

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
6
τι θελεις να μαθεις ακριβως δν μπορω να σε καταλαβω  :think: :think: :think: :think:
κινητα θες να σου δωσω?τι ακριβως? :think: :think: :think: :think:

Ο ποιητης θελει να πει – αν καταλαβα καλα – ότι η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη σε καταστημα και οτι μπορει να είναι η πωλητρια ή πελάτης……
Μπορει όμως να το πει αυτό που θελει καθαρα και να γινει πιστευτος ή όχι… Ποσταρει τοση ωρα χωρις να μας λεει τιποτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom