Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 768K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μαγκες τα "γυφτακια" τοτ μικρου κωστακη...θαυμαστε τα
Την επομενη φορα δεν χρειαζεται να σβηνεις τις φατσες τους χαζουλη κωστακη

ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/recent/160319-no-idea-why-someone-else-ha

www.alo.bg/1812788]www.alo.bg/1812788[/url]

www.alo.bg/2287797]www.alo.bg/2287797[/url]

Τύπε την πρώτη την ξέρω και εγώ. Απορώ ποιος την ανέβασε σε αυτό το σάιτ. Κλαίω. Ωστόσο παίζει αυτή να μην είναι καν γύφτισα.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Μαγκες τα "γυφτακια" του μικρου κωστακη...θαυμαστε τα
Την επομενη φορα δεν χρειαζεται να σβηνεις τις φατσες τους χαζουλη κωστακη

ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/recent/160319-no-idea-why-someone-else-ha

www.alo.bg/1812788]www.alo.bg/1812788[/url]

www.alo.bg/2287797]www.alo.bg/2287797[/url]

Τώρα καύλωσα πιο πολύ.... :P :grin: :cum: :cum: :cum:

URL]]

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Γελαει ο κοσμος...τετοια προπαγανδα και φιδεμπορια ουτε τα ss ρε κωστακη.. Ρε τον κωστακη :2funny: σε προειδοποιησα αλλα τα ηθελε ο κωλος σου

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
σπουδαιο ξεφτυλισμα εκανες ρε Σατραπη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αφου ειχα γραψει οτι μερικες ηταν πουτανες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
βρηκες 2 φωτος και χαρηκες καθυστερημενε

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Γελαει ο κοσμος...τετοια προπαγανδα και φιδεμπορια ουτε τα ss ρε κωστακη.. Ρε τον κωστακη :2funny: σε προειδοποιησα αλλα τα ηθελε ο κωλος σου

εγω τις γαμησα ομως αυτες τις πουτανες π ποσταρες ποσες ειναι κανα 2  :2funny:?αλλες φωτος απο ελληνιδες γυφτισσες π ποσταρα ομως δν μπορεις να βρεις
καθυστερημενε μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαλε καμια φωτο τ χερι σου π χει βγαλει τριχες απο την μαλακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Συνεχίζεται...

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
σπουδαιο ξεφτυλισμα εκανες ρε Σατραπη  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αφου ειχα γραψει οτι μερικες ηταν πουτανες  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
βρηκες 2 φωτος και χαρηκες καθυστερημενε

Ετσι γαμαει ο Σατραπης μικρε κωστακη...την επομενη φορα να προσεχεις περισσοτερο και να ψαχνεις πιο προσεκτικα στο νετ για φωτο για να μην τρως ασαλιωτο γαμησι

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ετσι γαμαει ο Σατραπης μικρε κωστακη...την επομενη φορα να προσεχεις περισσοτερο και να ψαχνεις πιο προσεκτικα στο νετ για φωτο για να μην τρως ασαλιωτο γαμησι

μου κλασες τα αρχιδια μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε φοβηθηκα κιολας π ποσταρες 2 πουτανες π ειχα γραψει οτι ηταν πουτανες κιολας
οι αλλες φωτος π εβαλα π ειναι?δν μπορεις να τις βρεις μαλακα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
μου κλασες τα αρχιδια μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
σε φοβηθηκα κιολας π ποσταρες 2 πουτανες π ειχα γραψει οτι ηταν πουτανες κιολας
οι αλλες φωτος π εβαλα π ειναι?δν μπορεις να τις βρεις μαλακα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άστο φίλε σου βγήκε το όνομα τώρα.
Φύγε βρωμοκούναβο ότι και να ξαναποστάρεις δεν πρόκειται να το χάψουμε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Έχει γράψει ο Κωστάκης ότι βάζει φωτογραφίες και από πουτάνες. Μην τον κατηγορείτε τσάμπα.

εχω βαλει κ φωτος π ειμαι αγκαλια με γυφτισες..αυτη δν μπορει να την βρει ο Σατραπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
να βαλει κ αυτος καμια να δουμε τι ομορφοπαιδο ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
εγω τις γαμησα ομως αυτες τις πουτανες π ποσταρες ποσες ειναι κανα 2  :2funny:?αλλες φωτος απο ελληνιδες γυφτισσες π ποσταρα ομως δν μπορεις να βρεις
καθυστερημενε μαλακα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
βαλε καμια φωτο τ χερι σου π χει βγαλει τριχες απο την μαλακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τι να γαμησεις βρε μαλακα παραμυθατζη λοβοτομημενε; Ουτε τη χουφτα σου δεν προλαβαινεις να γαμησεις απο το ατελειωτο ψαξιμο σε σαιτ και να επεξεργαζεσαι μετα τις φωτο..δεν σου μενει χρονος ουτε για τη χουφτα σου μπαγλαμα τρομπα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Άστο φίλε σου βγήκε το όνομα τώρα.
Φύγε βρωμοκούναβο ότι και να ξαναποστάρεις δεν πρόκειται να το χάψουμε.

γιατι ειπα εγω οτι ολες ειναι γκομενες μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελεος με τον καθε αγαμητο π αν δει μια φωτο νομιζει οτι του ρθει στο μυαλο του.ειπα οτι ειναι πουτανες κ μαλιστα απο Βουλγαρια τι αλλο να ελεγα δηλαδη? :headbang: :headbang: :headbang:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τι να γαμησεις βρε μαλακα παραμυθατζη λοβοτομημενε; Ουτε τη χουφτα σου δεν προλαβαινεις να γαμησεις απο το ατελειωτο ψαξιμο σε σαιτ και να επεξεργαζεσαι μετα τις φωτο..δεν σου μενει χρονος ουτε για τη χουφτα σου μπαγλαμα τρομπα

αν θες ελα Βουλγαρια να σε παω  :grin: :grin: μη σε πιασουν κοροιδο οπως ολους τους ελληνες γαμιαδες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
γιατι ειπα εγω οτι ολες ειναι γκομενες μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελεος με τον καθε αγαμητο π αν δει μια φωτο νομιζει οτι του ρθει στο μυαλο του.ειπα οτι ειναι πουτανες κ μαλιστα απο Βουλγαρια τι αλλο να ελεγα δηλαδη? :headbang: :headbang: :headbang:
Ρε κουνάβι πάρε τη βρώμα σου και φύγε λέμε.Πήξαμε στους φιδέμπορους.

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom