kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Κωστακη προσπαθω να σε κανω να γλιτωσεις το ξεφτιλισμα και την υστατη ωρα αλλα δεν μου αφηνεις επιλογες....
πιο ξεφτιλισμα??
Κωστακη προσπαθω να σε κανω να γλιτωσεις το ξεφτιλισμα και την υστατη ωρα αλλα δεν μου αφηνεις επιλογες....
Μαγκες τα "γυφτακια" τοτ μικρου κωστακη...θαυμαστε τα
Την επομενη φορα δεν χρειαζεται να σβηνεις τις φατσες τους χαζουλη κωστακη
ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/recent/160319-no-idea-why-someone-else-ha
www.alo.bg/1812788]www.alo.bg/1812788[/url]
www.alo.bg/2287797]www.alo.bg/2287797[/url]
Μαγκες τα "γυφτακια" του μικρου κωστακη...θαυμαστε τα
Την επομενη φορα δεν χρειαζεται να σβηνεις τις φατσες τους χαζουλη κωστακη
ratemyexgf.com/rate-my-girlfriend/recent/160319-no-idea-why-someone-else-ha
www.alo.bg/1812788]www.alo.bg/1812788[/url]
www.alo.bg/2287797]www.alo.bg/2287797[/url]
Γελαει ο κοσμος...τετοια προπαγανδα και φιδεμπορια ουτε τα ss ρε κωστακη.. Ρε τον κωστακη σε προειδοποιησα αλλα τα ηθελε ο κωλος σου
σπουδαιο ξεφτυλισμα εκανες ρε Σατραπη
αφου ειχα γραψει οτι μερικες ηταν πουτανες
βρηκες 2 φωτος και χαρηκες καθυστερημενε
Ετσι γαμαει ο Σατραπης μικρε κωστακη...την επομενη φορα να προσεχεις περισσοτερο και να ψαχνεις πιο προσεκτικα στο νετ για φωτο για να μην τρως ασαλιωτο γαμησι
Άστο φίλε σου βγήκε το όνομα τώρα.μου κλασες τα αρχιδια μαλακα
σε φοβηθηκα κιολας π ποσταρες 2 πουτανες π ειχα γραψει οτι ηταν πουτανες κιολας
οι αλλες φωτος π εβαλα π ειναι?δν μπορεις να τις βρεις μαλακα?
Έχει γράψει ο Κωστάκης ότι βάζει φωτογραφίες και από πουτάνες. Μην τον κατηγορείτε τσάμπα.
εγω τις γαμησα ομως αυτες τις πουτανες π ποσταρες ποσες ειναι κανα 2 ?αλλες φωτος απο ελληνιδες γυφτισσες π ποσταρα ομως δν μπορεις να βρεις
καθυστερημενε μαλακα
βαλε καμια φωτο τ χερι σου π χει βγαλει τριχες απο την μαλακια
Άστο φίλε σου βγήκε το όνομα τώρα.
Φύγε βρωμοκούναβο ότι και να ξαναποστάρεις δεν πρόκειται να το χάψουμε.
οτι τοχει πει τοχει πειΈχει γράψει ο Κωστάκης ότι βάζει φωτογραφίες και από πουτάνες. Μην τον κατηγορείτε τσάμπα.
Τι να γαμησεις βρε μαλακα παραμυθατζη λοβοτομημενε; Ουτε τη χουφτα σου δεν προλαβαινεις να γαμησεις απο το ατελειωτο ψαξιμο σε σαιτ και να επεξεργαζεσαι μετα τις φωτο..δεν σου μενει χρονος ουτε για τη χουφτα σου μπαγλαμα τρομπα
οτι τοχει πει τοχει πει
Ρε κουνάβι πάρε τη βρώμα σου και φύγε λέμε.Πήξαμε στους φιδέμπορους.γιατι ειπα εγω οτι ολες ειναι γκομενες μου ελεος με τον καθε αγαμητο π αν δει μια φωτο νομιζει οτι του ρθει στο μυαλο του.ειπα οτι ειναι πουτανες κ μαλιστα απο Βουλγαρια τι αλλο να ελεγα δηλαδη?