Νέα

Έχει πάρει κανείς γύφτισσα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 774K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Κανεις σχεσουλες δηλαδη με τις γυφτισες; Ο κυκλος των συναναστροφων σου ειναι με τσαντιρογυφτους; Παντως απο τις φωτο καλα πουταναρια φαινονται για να μην τις πληρωνεις

Και τι σε κοφτει ρε μεγαλε με ποιους κανει παρέα; Σε πηραμε νταβα και θα σου δίνουμε αναφορά; Παρε πουλο μας εχεις ζαλίσει τ'αρχίδια

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Πολύ δυνατό μωρό τύπε. Δούλευε new norma και bsb μαζί με κάτι άλλα δυνατά μιλφάκια. Κανονικά μένει Αθήνα, αλλά είναι φοιτήτρια. Δεν είχα ευκαιρία να κάνω νύξη στο παρελθόν, αλλά αν δωθεί η ευκαιρία θα χτυπήσω στο ψαχνό αφού τελειώσω το φανταρικό.  :2funny:

χειροβομβιδα τυπε  :uzi: :uzi:.παιζει πολυ αν εχεις τους καταλληλους κυκλους χωσου αφοβα  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και τι σε κοφτει ρε μεγαλε με ποιους κανει παρέα; Σε πηραμε νταβα και θα σου δίνουμε αναφορά; Παρε πουλο μας εχεις ζαλίσει τ'αρχίδια

αχαχαχαχαχαχαχα
αντε να βαλω και μια φοτο τα πεθερικα μου  :grin: :grin:

Συνημμένα

• DSC_0529.jpg
    DSC_0529.jpg
    259,9 KB · Εμφανίσεις: 67

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κανεις σχεσουλες δηλαδη με τις γυφτισες; Ο κυκλος των συναναστροφων σου ειναι με τσαντιρογυφτους; Παντως απο τις φωτο καλα πουταναρια φαινονται για να μην τις πληρωνεις

εχω κανει ναι  :grin: αλλα πιο πολυ φασεις  :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Εδωσε εξυπναδιστικη απαντηση και τον εκανα μια ερωτηση...εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα; Τουμπεκιασου μη σου βαλω τα ζαλισμενα αρχιδια σου στα εγκατα του εντερου σου

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εδωσε εξυπναδιστικη απαντηση και τον εκανα μια ερωτηση...εσυ τι πεταγεσαι σαν πουτσα; Τουμπεκιασου μη σου βαλω τα ζαλισμενα αρχιδια σου στα εγκατα του εντερου σου

Σώπα ρε μεγαλε. Κρύβεσαι πισω απο κλώνους και παριστανεις το μαγκα, τι εγινε φοβασαι μη σε βρουνε στη θεσσαλονίκη και σε κανουνε απο μαγκα δάγκα; Ρε ουρντ!

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Σώπα ρε μεγαλε. Κρύβεσαι πισω απο κλώνους και παριστανεις το μαγκα, τι εγινε φοβασαι μη σε βρουνε στη θεσσαλονίκη και σε κανουνε απο μαγκα δάγκα; Ρε ουρντ!

δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε  :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=572741;image[/img[/URL]]

Κωστάκη το τσιγκανάκι αυτό (Εύα ;) ) το έχεις γαμήσει? Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές. Είσαι σίγουρος ότι είναι γύφτισα?
[/quote]
Το μόνο που με χάλασε πάνω σε αυτό το βρωμοπούτανο είναι η ελιά στο γόνατο.Κατά τα άλλα μπόμπα,δίνω 1000 δραχμές σε όποιον μου τη γνωρίσει.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
λαθος κανεις εγω δν παω με αθθιγανες.γυφτισες κανονικες η πουτανες βουλγ κ ρουμανιας  :grin:

εχουμε παρόμοια ενδιαφέροντα. Θα πρέπει καποια στιγμή να μιλήσουμε, για ανταλλαγή απόψεων

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6

Εσυ ποιανου κλωνος εισαι ρε χαισενμπεργκ δεν μας ειπες...θεσσαλονικη θες να ειμαι; Στο λευκο πυργο φανταζεσαι να τρως χαστουκια; Ή μηπως στη καμαρα;

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Εσυ ποιανου κλωνος εισαι ρε χαισενμπεργκ δεν μας ειπες...θεσσαλονικη θες να ειμαι; Στο λευκο πυργο φανταζεσαι να τρως χαστουκια; Ή μηπως στη καμαρα;

Δεν ειμαι κώνος κανενός ρε μπινέ

Απο θεσσαλονίκη είσαι, ντρέπεσαι να το πεις; ή φοβασαι; Κλωνομαλακα

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ειμαι κώνος κανενός ρε μπινέ

Απο θεσσαλονίκη είσαι, ντρέπεσαι να το πεις; ή φοβασαι; Κλωνομαλακα

Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Κωνος δεν εισαι αλλα κωλος σιγουρα
Ναι ελα σαλονικα ειμαι που θες να βρεθουμε; Αφου τις φας θα σε πεταξω στον δενδροποτααμο μπας και βρεις καμια αθιγγανη να σε γλυκανει τον πονο εκτος κι αν σε προλαβουν τπτ καλα παιδια εκει και σε ξεκωλιασουν κι απο πανω

Μαλακες σαν εσενα 5 ταλαρα το κιλό. Τραβα καμμια μαλακεια ρε καραγκιόζη να ξελαμπικαρεις. Παντως λίγα μέλη γράφουν "τπτ" οπως μολις εγραψες εσυ. Και τωρα σε γραφω στ'αρχίδια μου, δε μιλάω με πουστρακια κλώνους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom