dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
ζωη σε μας,ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΠΗΔΑΓΕ ΤΖΙΠΣΙ ΑΚΑΠΟΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,,
ειχαμε τα σαραντα του προχτες..
ζωη σε μας,ΕΝΑς ΦΙΛΟς ΠΗΔΑΓΕ ΤΖΙΠΣΙ ΑΚΑΠΟΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,,
ζωη σε μας,
Για αυτό ο γλ...χύνει στο στόμα με καπότα....
« Εστάλη στον/στην: dimmits στις: χθες στις 23:48 »
Απάντηση με παράθεσηΑπάντηση με παράθεση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
φιλαρα έλα σαλόνικα στον δενδροπόταμο εχει καλά μουνιά ρομά, αλλα αν σε πιάσουν οι μπαλαμοί θα σε στα 4 τον σε τρώει η κωλάρα σου?πρόσεχε!καρντάσι βάζουν οι μπαλαμοί τα γκανίκια για δόλωμα αλλά στην πέφτουν οι ίδιοι,,, :Sκαι σε άγρια...φόρα τσίγγινο σωβρακάκι
μνμ σε μενα απο επισκεπτη....
εκει τυπε πας μονο αν κατεχεις τα βασικα....το αμαξι και βονταφον
Άντε γαμήσου ρε πρεζόνι και φύγε από το threadΕΝΑς ΦΙΛΟς ΠΗΔΑΓΕ ΤΖΙΠΣΙ ΑΚΑΠΟΤΑ,ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ,,
εισαι μονο βλακας η και τρελλος?Άντε γαμήσου ρε πρεζόνι και φύγε από το thread
Ρε γαμημένε σε αυτό το γαμημένο θέμα γουστάρουμε τελειωμένα γυφταριά.Τι μπαίνεις εσύ ρε λουμπίνα και μας λες μαλακίες για γνωστούς και για ανωμαλίες δικές μας που γουστάρουμε τσιγγάνες;Ήρθα εγώ ρε στο τραβέλια με προσόντα που ποστάρεις να σου πω γιατί γλείφεις πούτσους;εισαι μονο βλακας η και τρελλος?
καταλαβα,,μονο βλακας,,,Ρε γαμημένε σε αυτό το γαμημένο θέμα γουστάρουμε τελειωμένα γυφταριά.Τι μπαίνεις εσύ ρε λουμπίνα και μας λες μαλακίες για γνωστούς και για ανωμαλίες δικές μας που γουστάρουμε τσιγγάνες;Ήρθα εγώ ρε στο τραβέλια με προσόντα που ποστάρεις να σου πω γιατί γλείφεις πούτσους;
Ρε γαμημένε σε αυτό το γαμημένο θέμα γουστάρουμε τελειωμένα γυφταριά.Τι μπαίνεις εσύ ρε λουμπίνα και μας λες μαλακίες για γνωστούς και για ανωμαλίες δικές μας που γουστάρουμε τσιγγάνες;Ήρθα εγώ ρε στο τραβέλια με προσόντα που ποστάρεις να σου πω γιατί γλείφεις πούτσους;
Ποσο τις δινεις τις γυφτοπουλες τσιμπουκοπνιχτρες ρε κωστακη;
γιατι πρεπει να τις δινω?
Γιατι πως αλλιως; τις θαμπωνεις με την ομορφια σου ή εισαι και συ τσιγγανος και τις κλεβεις;
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=22343.0;attach=572741;image[/img[/URL]]
Κωστάκη το τσιγκανάκι αυτό (Εύα ;) ) το έχεις γαμήσει? Έχουμε μιλήσει κάποιες φορές. Είσαι σίγουρος ότι είναι γύφτισα?
[/quote]
οχι τυπε
δηλαδη οποια γυναικα εχετε πηδηξει(εκτος πουτανα)την πληρωσατε?