You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει δοκιμάσει κανείς τρίο με γυναίκα και παθητικό άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NEOKLES
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
greekass
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
για καμια πιπα τους ειπα....Μάλλον όχι για πολύ......
αυτοι για σουνια και παρτουζες λεγαν.... :o
για καμια πιπα τους ειπα....
Άσχημα θα'ταν να φας διπλή μερίδα?
greekass
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 35
- Πόντοι
- 0
διπλη?Άσχημα θα'ταν να φας διπλή μερίδα?
αυτοι για 5-6 ατομα θελαν.....
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Κατι παιζει με σενα. Αλλα το κρατας μυστικο.Πάντως Μαγγες ωραιο, το Τρίο![ Με έναν σμπάρο, δυο τρυγόνια] Κωλος ο ένας Κωλος και ο άλλος! Και που να στον γλύφουν και οι δυο! Εκεί είναι η μεγάλη Καυλα!
Να δω πότε θα κανεις αποκαλύψεις!!!!!!!
Και εσυ δεν γουσταρεις?διπλη?
Ψευτη!
διπλη?
5-6, είναι συνωστισμός τύπε μου. Διπλή μερίδα είναι διαχειρίσιμο το θέμα.
Δεν είσαι και η Ρένια Δούκα......
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
neokli για αυτο εχεις αρχαιο ονομα?
τυπε τι λες?
τυπε τι λες?
εγω εχω λαβει μερος με την γυναικα μου
Σίγουρα..... Αφού η γυναίκα σου με τα κιλά που έχει, κάνει για δύο!!!
spiros1968
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 51
- Πόντοι
- 16
νεοκλι θες να ερθεις βραζιλια οταν ξαναπαω?εχει κατι τραβε εκει αλλο πραμα
λοιπόν μάγκες μου,
Παραλία Εφταλούς και λίγο πιο πέρα κοιτώντας τη θάλασσα προς τα αριστερά...
Κάνω βόλτα κατακαλόκαιρο και μια παραλία απλώνεται άδεια μπροστά μου. Λέω ας την περπατήσω γιαλο-γιαλό. Στην μέση φαινόταν να είναι ξεμοναχιασμένο ένα ζευγάρι. Δε δίνω σημασία, τους προσπερνάω καθώς λιάζονται και φαίνονται για σκανδιναβοί. Περνάει ώρα και συνεχίζω τη βόλτα απομακρυνόμενος και κάποια στιγμή γυρίζω πίσω. Από μακριά τους βλέπω να ερωτοτροπούν. πλησιάζω αναγκαστικά, γιατί δεν υπάρχει άλλη διαδρομή και φτάνω αρκετά κοντά τους. Είπαμε μου αρέσουν οι άντρες... αλλά μαγνητίστηκα, κοντοστέκομαι τους λέω: "μπορώ να ρίξω μια μιατιά;" "παίχτην κιόλας, αν θες" μου απαντάνε.... πλησιάζω πιο κοντά. Ο τύπος της κάνει γλειφομούνι, αυτή σφαδάζει ακούγεται στην ερημιά σαν τραγούδι μιας σειρήνας που με καλεί. Σκύβω και της γλείφω τα βυζιά, ο άλλος τη γαμάει πια για τα καλά. Τραβιέται και τη λούζει με το μαγικό του χυμό... τον ρωτάω : "θέλεις να σε γλείψω;" "όχι" μου λέει κοφτά... τους αφήνω και φεύγω με την ιδέα να κάνω κάτι σαν αυτό, αλλά με συμμετοχή και στον άντρα....
Κάνω βόλτα κατακαλόκαιρο και μια παραλία απλώνεται άδεια μπροστά μου. Λέω ας την περπατήσω γιαλο-γιαλό. Στην μέση φαινόταν να είναι ξεμοναχιασμένο ένα ζευγάρι. Δε δίνω σημασία, τους προσπερνάω καθώς λιάζονται και φαίνονται για σκανδιναβοί. Περνάει ώρα και συνεχίζω τη βόλτα απομακρυνόμενος και κάποια στιγμή γυρίζω πίσω. Από μακριά τους βλέπω να ερωτοτροπούν. πλησιάζω αναγκαστικά, γιατί δεν υπάρχει άλλη διαδρομή και φτάνω αρκετά κοντά τους. Είπαμε μου αρέσουν οι άντρες... αλλά μαγνητίστηκα, κοντοστέκομαι τους λέω: "μπορώ να ρίξω μια μιατιά;" "παίχτην κιόλας, αν θες" μου απαντάνε.... πλησιάζω πιο κοντά. Ο τύπος της κάνει γλειφομούνι, αυτή σφαδάζει ακούγεται στην ερημιά σαν τραγούδι μιας σειρήνας που με καλεί. Σκύβω και της γλείφω τα βυζιά, ο άλλος τη γαμάει πια για τα καλά. Τραβιέται και τη λούζει με το μαγικό του χυμό... τον ρωτάω : "θέλεις να σε γλείψω;" "όχι" μου λέει κοφτά... τους αφήνω και φεύγω με την ιδέα να κάνω κάτι σαν αυτό, αλλά με συμμετοχή και στον άντρα....
Από τότε τό έχω συζητήσει με πολλούς άντρες. ΄Αγνωστους που τό 'φερε η κουβέντα, φιλαράκια στρέιτ που θα γούσταρα να τους γλείψω και έψαχνα για αφορμή, τύπους στο διαδίκτυο που μου το πρότειναν αυτοί... δεν έκατσε ακόμα ανάλογη φάση. Οι περισσότεροι κολώνουν την τελευταία στιγμή. ΄Έχω προτείνει να βρουν τη βίζιτα της αρεσκείας τους και να την πληρώσω εγώ, αλλά και πάλι ήταν επιφυλακτικοί. Τώρα είμαι επιφυλακτικός εγώ πιά...
σκέφτομαι ότι για να μή συμβαίνει θα υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...
σκέφτομαι ότι για να μή συμβαίνει θα υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Ο Λαγουδακης κι εγω δε σε ειπαμε για παρτουζες και ταξιδια.για καμια πιπα τους ειπα....
Αυτα στα ειπανε κατι κωλοπαιδα που θελαν να μακελεψουν το κωλαρακι σου... μωρη αναφτρα.
Εμεις να σε "περπατουσαμε" στα παρκα και στα τσοντοσινεμα θελαμε.
Γιατι εμεις ειμαστε Καλα Παιδια...
Συνημμένα
Ξερεις και Σκανδιναβικα;λοιπόν μάγκες μου,
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Γιατι εσυ δεν εχεις λυσει ποτε Σκαδιναυικο Σταυρολεξο;Ξερεις και Σκανδιναβικα;
Γιατι εσυ δεν εχεις λυσει ποτε Σκαδιναυικο Σταυρολεξο;