Νέα

Έχει δοκιμάσει κανείς τρίο με γυναίκα και παθητικό άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NEOKLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αν οι αρχαίοι είχαν κακή γνώμη για την ομοερωτική συμπεριφορά, τότε γιατί οι θεοί τους είχαν τεκνά και μάλιστα πρώτος πρώτος  ο Δίας;
Δε σε αδικώ γιατί η Χριστιανική έκκλησία θέλησε να κρατήσει για πάρτι της το προνόμιο της πίπας και της πούτσας και φρόντισε με την προπαγάνδα να έχεις παρόμοια αντίληψη
Αλλά είμαστε πια στην εποχή που η πληροφορία κυλάει σαν ποτάμι
....

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
Και γιατί τώρα με εκνεύρισες εγώ θα στον σφύριζα
Πρόσεξε αντί να με τιμωρείς μάλλον με προφυλάσσεις...
αν έφερνες την γυναίκα, αν ήταν και καλή,
ένα κάρο προϋποθέσεις....μμμμ που θα το έκανα !!!
και αν δεν ξεναέλεγες τις παπαριες για τους αρχαίους!
Σιγά ρε μάγκα σου θίξαμε τους αρχαίους προγόνους σου και καλείσαι να γίνεις τιμητής των λεγομένων μου.
Δε συμφωνείς πολύ ωραία. Προσωπικά έχω αποδείξεις ότι η ομοερωτική συμπεριφορά δεν ήταν ποινικά κολλάσιμη όπως λες.Σε παραπέμπω στο βιβλίο
Ο "ελληνικός έρωτας " στην αρχαιότητα , του MEIER  εκδόσεις περίπλους
Οι μελετητές το ονόμασαν έτσι κατά λάθος Ελληνικός έρωτας;
Ελληναρά μου,  ημιμαθή,  αρκεί να διαβάσεις το "Συμποσιο περί έρωτος" του Πλάτωνα και θα πεισθεις για το αντίθετο...
Εγώ αντίθετα με σένα δε σε βλέπω επιθετικά, κατανοώ οτι μια προπαγάνδα χιλιετιών έχει και σένα μέσα και δεν το παίρνω προσωπικά, αν και με βρίζεις....καλά να είμαστε όμως και ας διαφωνούμε....

Συγνώμη τώρα γιατί μπερδεύτικα! Σου λέω ότι θα σε γαμήσω και το παίρνεις ως βρισιά;;; Δεν το περίμενα αυτό από εσένα!!

Τον Πλάτωνα τον έχω διαβάσει στο πρωτότυπο και όσο για τον Μέηερ μην τον ξανα αναφέρεις, γνωστός για την ομοφυλοφιλία του, τι διάολο θα έγραφε;;;!!!!!! Επίσης είμαι σε θέση να ξέρω πολύ καλά για συγκεκριμένους κύκλους που προοθούν επίσης πολύ συγκεκριμένες αλλαγές στην ιστορία... ας μην πάμε το θέμα εκεί όμως. Μπορείς να τον παίρνεις από τον κώλο και σαν παράδειγμα για το ότι δεν είναι κακό να το κάνεις χρησιμοποίησε τα ελάφια που όταν δεν ζευγαρώσουν για δευτερη σεζόν κυνηγάνε τα αρσένικα. ΟΡΙΣΤΕ σου βρήκα πιο παλιο παράδειγμα από τους αρχαίους Έλληνες για να δικαιολογήσεις την άσβυστη δίψα της κωλοτρυπίδας σου!  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε μαλέα σου λέω για 25 χρόνια πριν! Εσύ πήγαινες στο δημοτικό.

Και χειρουργημένα τραβέλια έχω γαμήσει ένα σωρό και το έχω αναφέρει.
Το "εργαλείο" που κρέμεται με "χαλάει"...

μελετησε τον κωνσταντινο να δεις ομοιοτητες. πως μιλαει για για τον ηρακλη και τον γκομενο της ξαδερφης. εισαι κρυφογκεης  ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
μελετησε τον κωνσταντινο να δεις ομοιοτητες. πως μιλαει για για τον ηρακλη και τον γκομενο της ξαδερφης. εισαι κρυφογκεης  ;)

Αυτό το θρεντ που λες είναι όλο χαβαλετζίδικο. Ο τύπος σας δουλεύει κι οι χαζοί τσιμπάνε.

Εσένα σε είχα για ξύπνιο...

Και ναι ο πουστράκος ήταν πολύ ωραίος λέμε.

Δηλαδή εσένα που δεν είσαι κρυφογκέη, αλλά 100% στρέητ αν σε ρωτήσουν ο Μπίλυ Μπο αν ήταν ωραίος θα τους πεις πως ήταν άσχημος; :think:  

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλά σε είχα για ξύπνιο. Αυτό το θρεντ που λες είναι όλο χαβαλετζίδικο. Ο τύπος σας δουλεύει κι οι χαζοί τσιμπάνε.
Εσένα σε είχα για ξύπνιο...

δε μαρεσει ετσι οπως περιγραφεις αντρες. εισαι κρυφογκεης.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
444
Πόντοι
166
Θα μας πανε μεσα. Τριο και παθητικο άντρα? Σκορδο, μακρια απο εμας.  :priest:

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είναι της τάξεώς μου ν απαντάω στο ίδιο ύφος.Ούτε της καταγωγής μου.
΄Οσο για τη δίψα της κωλοτρυπίδας μου άν είχα (δεν πρόσεξες ότι είμαι στοματικός, το παραλήρημα βλέπεις....)είναι ή θα ήταν ώς έχει και δε θελω κολαούζο την ιστορία γι αυτό.
το ότι η ομοερωτική συμπεριφορά πέρασε και μέτρησε ως διαταραχή, με το τέλος του αρχαίου κόσμου μέσω των επιθετικών κοσμοσθεωριών, που όλοι ξέρουμε, είναι επίσης γεγονός.
Ξέρω, θα σου άρεσε να μας καίνε οπως ο χιτλερ στη Γερμανία και να είμαστε κλεισμένοι σε ψυχιατρεία όπως την εποχή του Στάλιν.
Ο καιρός αυτός πέρασε.
Δεν ξέρω πώς σου άναψε το μένος αλλά καλό είναι να σου σβήσει......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δηλαδή εσένα που δεν είσαι κρυφογκέη, αλλά 100% στρέητ αν σε ρωτήσουν ο Μπίλυ Μπο αν ήταν ωραίος θα τους πεις πως ήταν άσχημος; :think:  

δε θα μιλησω ετσι. δε μου βγαινει. ειναι γκεουλιστικο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
΄Οσο για τη δίψα της κωλοτρυπίδας μου άν είχα (δεν πρόσεξες ότι είμαι στοματικός, το παραλλήρημα βλέπεις....)είναι ή θα ήταν ώς έχει και δε θελω κολαούζο την ιστορία γι αυτό.
το ότι η ομοερωτική συμπεριφορά πέρασε με το τέλος του αρχαίου κόσμου μέσω των επιθετικών κοσμοσθεωριών που όλοι ξέρουμε είναι επίσης γεγονός.
Ξέρω, θα σου άρεσε να μας καίνε οπως ο χιτλερ στη Γερμανία και να είμαστε κλεισμένοι σε ψυχιατρεία όπως την εποχή του Στάλιν.
Ο καιρός αυτός πέρασε.

τυπε για να καταλαβω τωρα. νταξειιιιιιι σαρεσει να ρουφηξεις καβλι τρομπονι και να το κανεις να κελαηδησει χυμους. μεχρι εδω καλως. γουστο σου. πρεπει ναχει γαμησει ο αρχαιος και ο διας για να νιωσεις ενταξει με την ρουφοκαβλιαση σου?
δε μας τα λετε καλα ολα τα πουστακια...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
δε θα μιλησω ετσι. δε μου βγαινει. ειναι γκεουλιστικο.

Να την προσέξεις τη πολύ "αντρίλα". Να κάνεις συχνές εξετάσεις μην σου τύχει κανένας καρκίνος του προστάτη.
Μακριά από μας, αλλά καλού κακού πήγαινε σε κανέναν ουρολόγο να σου βάλει δάχτυλο...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Να την προσέξεις τη πολύ "αντρίλα". Να κάνεις συχνές εξετάσεις μην σου τύχει κανένας καρκίνος του προστάτη.
Μακριά από μας, αλλά καλού κακού πήγαινε σε κανέναν ουρολόγο να σου βάλει δάχτυλο...

δε παω πουθενα. λενε οτι σε ολους αρεσει το δαχτυλο και δε θελω να μαθω.  :birdman:
αν παθω καρκινο στον προστατη θα πεθανω ομορφα και παρθενος.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:think: :think: :think: :think:

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη τώρα γιατί μπερδεύτικα! Σου λέω ότι θα σε γαμήσω και το παίρνεις ως βρισιά;;; Δεν το περίμενα αυτό από εσένα!!

΄οχι δεν το παίρνω για βρισιά το συγκεκριμένο....από τα συμφραζόμενα σκέφτομαι ότι θα μ' έκαιγες στην πυρά όχι γιατί είμαι γκευ εγώ αλλά γιατί είπα ότι και οι αρχαίοι λαοί (όχι μονο οι έλληνες βλ. Σαμουράι) το έκαναν σαν έθιμο.......
Δεν ντρέπεσαι καραστρέιτ ανθρωπος να καταδέχεσαι ακόμα και να σκεφτείς οτι θα με γαμούσες υπό προϋποθέσεις; οι σκοτεινοί κύκλοι που εξυφαίνουν την άλωση της ελληνικής λεβεντιάς πέτυχαν το σκοπο τους....

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
γιατρε σε ειχα για πιο σοβαρο εσενα...

MXracer

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Like
8
Πόντοι
1
΄Οσο για τη δίψα της κωλοτρυπίδας μου άν είχα (δεν πρόσεξες ότι είμαι στοματικός, το παραλλήρημα βλέπεις....)είναι ή θα ήταν ώς έχει και δε θελω κολαούζο την ιστορία γι αυτό.
το ότι η ομοερωτική συμπεριφορά πέρασε με το τέλος του αρχαίου κόσμου μέσω των επιθετικών κοσμοσθεωριών που όλοι ξέρουμε είναι επίσης γεγονός.
Ο καιρός αυτός πέρασε.

Το μένος το δικό σου έχει ανάψει και κωρώσει για να μας αποδείξεις ότι σώνει και καλά οι αρχαίοι τον έπαιρναν! Μάλλον έχεις πρόβλημα να αποδεκτείς την ομοφυλοφιλία σου και για αυτό προσπαθείς να της δώσεις άλλες προεκτάσεις και να το αναγάγεις σε κάτι το τόσο φινετσάτο και εκπληκτικό. Ποιος μίλησε για τον κομπλεξικό μαλάκα τον Χίτλερ;  :idiot: Μην το πας από εδώ και από εκεί το θέμα. Είναι πιο απλό. Σε όλη την φύση όταν τπ αρσενικό δεν βρίσκει να γαμήσει τότε μπορεί να χώσει κάποιο άλλο αρσενικό, από τις φυλακές μέχρι τα ζώα και το θέμα τελείωνει εκεί. Μόνο στην εποχή μας υπάρχει το φαινόμενο οι άντρες να βρίσκουν τόσο εύκολα το μουνί και να κυνηγάνε τον πούτσο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, κακό είναι να προσπαθείς να του δώσεις και ιστορικές ρίζες που δεν υπάρχουν.

Λοιπόν για να μην πάει μακριά η βαλίτσα. Άκου μια φαντασίωση. Εσύ φαίρνεις την γυναίκα εγώ σας αφήνω να γλέιφετε με τις ώρες. Τέλος  :pipa2:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Το μένος το δικό σου έχει ανάψει και κωρώσει για να μας αποδείξεις ότι σώνει και καλά οι αρχαίοι τον έπαιρναν! Μάλλον έχεις πρόβλημα να αποδεκτείς την ομοφυλοφιλία σου και για αυτό προσπαθείς να της δώσεις άλλες προεκτάσεις και να το αναγάγεις σε κάτι το τόσο φινετσάτο και εκπληκτικό. Ποιος μίλησε για τον κομπλεξικό μαλάκα τον Χίτλερ;  :idiot: Μην το πας από εδώ και από εκεί το θέμα. Είναι πιο απλό. Σε όλη την φύση όταν τπ αρσενικό δεν βρίσκει να γαμήσει τότε μπορεί να χώσει κάποιο άλλο αρσενικό, από τις φυλακές μέχρι τα ζώα και το θέμα τελείωνει εκεί. Μόνο στην εποχή μας υπάρχει το φαινόμενο οι άντρες να βρίσκουν τόσο εύκολα το μουνί και να κυνηγάνε τον πούτσο. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, κακό είναι να προσπαθείς να του δώσεις και ιστορικές ρίζες που δεν υπάρχουν.

Λοιπόν για να μην πάει μακριά η βαλίτσα. Άκου μια φαντασίωση. Εσύ φαίρνεις την γυναίκα εγώ σας αφήνω να γλέιφετε με τις ώρες. Τέλος  :pipa2:
ο χιτλερ ειχε αξιες :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τό ξερα είσαι άντρακλας, τό ξερα εισαι καυλιάρης
Και μένανε τον άμοιρο ψάχνεις για να τουμπάρεις
αρχισες επιθετικά... στην άναψα λες ότι...
άσε μας όμως ήσυχους καλέ μου πατριώτη....
Θέλω να γλείφω ήρεμος να πίνω χύσια πρώτης
και τι με νιάζει εμένανε πως είσαι πατριώτης....

Θέλεις, λέει, και γκομενα υπό μάλης να σου φέρω
ποιός στο πε όμως, μάγκα μου, πως θα τα καταφέρω;

΄Αντε και καλό βράδυ σε όλους........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom