Νέα

Έχει δοκιμάσει κανείς τρίο με γυναίκα και παθητικό άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NEOKLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
η πλακα είναι πως μου χάλασε πριν λίγο το πλυντήριο και άρχισε να κάνει βόλτες στο σπίτι....
θα καθυστερήσω να σας απαντήσω (συνηθισμένοι είστε, εξάλλου)
Τωρα μας προσβαλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
κανενας μας δεν σε εθιξε!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
΄Ενας στρέιτ δεν κατακτάται εύκολα... καμιά φορά θέλει και ένα δούρειο ίππο. Αν λοιπόν του παρουσιάσεις μια γκόμενα, ίσως (λέω, ίσως, γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αναστολές) και πάνω στη φάση είναι έτοιμος, μπορεί να βολευτώ και γώ...
(μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και το δικό μου στοματάκι)..... αμάν πια!!! όλα μασημένα τα θέλετε....

Καλα φερε μου την γκομενα πρωτα  και βλεπουμε
Ευτυχωs που θ αργησειs να μου απαντησειs :grin: :grin:

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ο άντρας πρέπει πάντα να συγχωρείται γιατί ξέρει να διορθώνεται.

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τωρα μας προσβαλεις!!!!!!!!!!!!!!!!!
κανενας μας δεν σε εθιξε!!!!!!!!

πάντα έλεγα ότι το πληκτρολόγιο είναι κακός δραγουμάνος, γιατί βλέπει ο άλλος μια φράση και την... παραφράζει επειδή απουσιάζει το χρώμα της ακουστικής εμπειρίας (εκτός αν ξέρεις τον αλλο) και σύ, ύπανδρε, με παρεξήγησες ότι θίχτηκα. Για να μπω εδώ μεσα έχω αποφασίσει να μην πάρω προσωπικά αυτά που θα μου πουν. Για πλάκα σχολίασα τον hard.
Αντε να σας πείσω ομως......χεχε

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
όσο για σένα λάιφ, αν δε μου κάτσεις με το δούρειο ίππο δεν έγινε και τίποτα χαλάλι σου το κορίτσι....

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
και εσυ που το ξερεις :think:

Συνοδοιπόρε μου στον κυβερνοχώρο, στο παιχνίδι της κατάκτησης του άντρα έχω ένα πλεονέκτημα: είμαι και γώ άντρας και ξέρω πώς λειτουργεί το αντρικό  μυαλό(όσο και αν σου έρχεται δύσκολο να το παραδεχτείς, επειδή δεν είμαι στρέιτ... :2funny:). Σε αντιδιαστολή με το επικοινωνιακό παιχνίδι άντρα - γυναίκας που δυστυχισμένος είναι ό άντρας όταν προσπαθεί να καταλάβει πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό (παράφραση του Oscar Wild)

Επισκέπτης
Συνοδοιπόρε μου στον κυβερνοχώρο, στο παιχνίδι της κατάκτησης του άντρα έχω ένα πλεονέκτημα: είμαι και γώ άντρας και ξέρω πώς λειτουργεί το αντρικό  μυαλό(όσο και αν σου έρχεται δύσκολο να το παραδεχτείς, επειδή δεν είμαι στρέιτ... :2funny:). Σε αντιδιαστολή με το επικοινωνιακό παιχνίδι άντρα - γυναίκας που δυστυχισμένος είναι ό άντρας όταν προσπαθεί να καταλάβει πώς λειτουργεί το γυναικείο μυαλό (παράφραση του Oscar Wild)
μαλιστα
ξερεις τοσο καλα το αντρικο μυαλο που ψαχνεις στρειτ να του παρεις πιπα με μονο κινητρο ενα :fuck1:με πουτανα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Εδω ειναι και το παραδοξο τηs οληs υποθεσηs....
Απο την μια, ναι μεν θα θελαμε αυτη σου την γνωμη σχετικα με τον γυναικειο αν-εγκεφαλο, αλλα απο την αλλη σαν κορμι θα προτιμουσαμε το γυναικειο....Αλλο μυαλο θελουμε, αλλο κορμι κυνηγαμε

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οι γυναίκες και οι άντρες έχουν άλλη φόρτιση από το Σύμπαν. Το αρσενικό και το θυληκό δεν είναι μόνο ανατομία είναι και δόνηση (ένεργεια-κύμα... ας καταλήξουε στη λέξη δόνηση για να συνεννοηθούμε)που περνάει στο σώμα μας μέσω της εμπειριας. Αυτή η διαφορά στη φόρτιση κάνει το κύκλωμα να λειτουργεί με την επαφή. Με την επαφή άντρα - γυναίκας η "μπαταρία" τους αδειάζει καθώς ανταλλάσσεται αυτη η δόνηση από τον ένα στον άλλο.
Γι αυτό και οι ψυχολόγοι όλων των τάσεων συνιστούν στους παντρεμενους, στους άντρες  με δεσμό κλπ να κάνουν και παρέα με τους φίλους τους, για να  ανακτούν τη χαμένη δόνηση.

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γι αυτό και στους αρχαίους λαούς υπήρχαν μυητικές τελετές που ο νέος άντρας  ερχόταν σε επαφή με έναν άντρα μεγαλύτερό του και έτσι έπαιρνε το εισητήριο για την επόμενη ηλικιακή βαθμίδα. Βέβαια μέτα το τέλος του αρχαίου κόσμου, αυτό συνδέθηκε με την "ειδωλολατρεία" και οι τελετες απαγορέυτηκαν οι δε επαφές ομοερωτικού περιεχομένου πέρασαν στο...Πυρ το εξώτερον (και κυρικολεκτικά)...μόνο πως αυτά δε μας τα λένε στο σχολείο γιατί δε συμφέρει... χεχε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Οι γυναίκες και οι άντρες έχουν άλλη φόρτιση από το Σύμπαν. Το αρσενικό και το θυληκό δεν είναι μόνο ανατομία είναι και δόνηση (ένεργεια-κύμα... ας καταλήξουε στη λέξη δόνηση για να συνεννοηθούμε)που περνάει στο σώμα μας μέσω της εμπειριας. Αυτή η διαφορά στη φόρτιση κάνει το κύκλωμα να λειτουργεί με την επαφή. Με την επαφή άντρα - γυναίκας η "μπαταρία" τους αδειάζει καθώς ανταλλάσσεται αυτη η δόνηση από τον ένα στον άλλο.
Γι αυτό και οι ψυχολόγοι όλων των τάσεων συνιστούν στους παντρεμενους, στους άντρες  με δεσμό κλπ να κάνουν και παρέα με τους φίλους τους, για να  ανακτούν τη χαμένη δόνηση.

Ναι παρεα ναι.........αλλα για χαμενη δονηση δεν προεβλεπε το σχεδιο

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ειν' αυτά που είπαμε και όσ' ακολουθήσουν
ας πούμε όμως και κάτι τις,  οι καύλες μας ν' ανθίσουν
Το ξέρετε; είν' απόκριες είναι και καρναβάλι
ελάτε να καυλώσουμε δύο ή τρεις ή κι άλλλοι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλά ειν' αυτά που είπαμε και όσ' ακολουθήσουν
ας πούμε όμως και κάτι τις,  οι καύλες μας ν' ανθίσουν
Το ξέρετε; είν' απόκριες είναι και καρναβάλι
ελάτε να καυλώσουμε δύο ή τρεις ή κι άλλλοι

Αυτο μου θυμιζει το........Ο Μάιος μας έφτασε εμπρός βήμα ταχύ, να τον προυπαντήσουμε παιδιά στην εξοχή...

Για ομαδικο ερεθισμο δεν ελεγε βεβαια

underw

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
΄Ενας στρέιτ δεν κατακτάται εύκολα... καμιά φορά θέλει και ένα δούρειο ίππο. Αν λοιπόν του παρουσιάσεις μια γκόμενα, ίσως (λέω, ίσως, γιατί δεν έχουμε όλοι τις ίδιες αναστολές) και πάνω στη φάση είναι έτοιμος, μπορεί να βολευτώ και γώ...
(μαζί με το βασιλικό ποτίζεται και το δικό μου στοματάκι)..... αμάν πια!!! όλα μασημένα τα θέλετε....
φίλε μου γεια σου. επειδή η δική σου αναζήτηση είναι και δική μου ,διαφωνώ με την στρατηγική  του δούρειου ίππου. Έχω κάνει τσιμπούκι σε πάρα πολλούς str8 άντρες και πέρασα πολύ καλά.είχα και εγώ φαντασίωση  να γλύφω  ένα ζευγάρι και είχα βάλει αγγελία. συνάντησα 2 ζευγάρια και περάσαμε καλά,η φιλοσοφία μου είναι ότι αν δεν το γουστάρει ο άλλος το καλύτερο δούρειο  ίππο να χρησιμοποιήσεις έχεις αποτύχει.

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου γεια σου. επειδή η δική σου αναζήτηση είναι και δική μου ,διαφωνώ με την στρατηγική  του δούρειου ίππου. Έχω κάνει τσιμπούκι σε πάρα πολλούς str8 άντρες και πέρασα πολύ καλά.είχα και εγώ φαντασίωση  να γλύφω  ένα ζευγάρι και είχα βάλει αγγελία. συνάντησα 2 ζευγάρια και περάσαμε καλά,η φιλοσοφία μου είναι ότι αν δεν το γουστάρει ο άλλος το καλύτερο δούρειο  ίππο να χρησιμοποιήσεις έχεις αποτύχει.

΄Έχοντας και γώ περάσει αρκετά καλά με στρέιτ, συμφωνώ για τη συναίνεση. Ο Δούρειος ΄Ιππος δεν είναι για να τον ξεγελάσεις, είναι για να του αμβλύνεις τις αναστολές που δικαιολογημένα όλοι έχουν.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
:badair: :badair: Αυτό ξαναπέστo τύπε, αλλά υπάρχουν και Bi τύποι! :grin:

douard-Henri_Avril_(29).jpg

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
:badair: :badair: Αυτό ξαναπέστo τύπε, αλλά υπάρχουν και Bi τύποι! :grin:

οι καθαροί αμφί είναι μια σπάνια κατηγορία, πλην όμως υπάρχουν.
Γιατί αρκετοί αυτοαποκαλούνται μπάι, αλλά το έχουν ως άλλοθι.
Σεβαστό βέβαια, απλώς δεν είναι εύκολο να διακρίνεις με τη μία περί τίνος πρόκειται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom