You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Έχει δοκιμάσει κανείς τρίο με γυναίκα και παθητικό άντρα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NEOKLES
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 285
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
eisai meraklis re karioliiiiiiiiφίλε μου γεια σου. επειδή η δική σου αναζήτηση είναι και δική μου ,διαφωνώ με την στρατηγική του δούρειου ίππου. Έχω κάνει τσιμπούκι σε πάρα πολλούς str8 άντρες και πέρασα πολύ καλά.είχα και εγώ φαντασίωση να γλύφω ένα ζευγάρι και είχα βάλει αγγελία. συνάντησα 2 ζευγάρια και περάσαμε καλά,η φιλοσοφία μου είναι ότι αν δεν το γουστάρει ο άλλος το καλύτερο δούρειο ίππο να χρησιμοποιήσεις έχεις αποτύχει.
kala ta les alla tis moutzes ti tis thes??????????αυτό ψάχνω και γώ: έναν μερακλή που γουστάρει να γευτεί την ηδονή χωρίς προκαταλήψεις και αναστολές για το ποιος την προσφέρει...
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Εμένα αυτήν την εμπειρία μου την έχουν προτείνει, αλλά τελικά δεν το αποφάσισα.
Ένα παντρεμένο ζευγάρι ήταν, την σύζυγο την είχα πάρει δυο φορές. ΜΟΥΝΑΡΑ και ΚΑΥΛΑ!
Αλλά δεν το μπόρεσα το παραπάνω, παρ' ότι παρτούζες έχω κάνει αρκετές. Και με περισσότερους άνδρες και με περισσότερες γυναίκες. Και οι γυναίκες να είναι bi.
Αλλά εγώ δεν είμαι, ούτε οι άλλοι άντρες στις προηγούμενες παρτούζες.
Και χωρίς να είμαι στενόμυαλος και να έχω πρόβλημα με την σεξουαλικότητα του καθενός.
Απλά εμένα δεν μου έβγαινε.
Δεν βαριέσαι κι έτσι πολλά έχω δοκιμάσει. Χορτασμένος είμαι. Και κάποιας ηλικίας πλέον...
Ένα παντρεμένο ζευγάρι ήταν, την σύζυγο την είχα πάρει δυο φορές. ΜΟΥΝΑΡΑ και ΚΑΥΛΑ!
Αλλά δεν το μπόρεσα το παραπάνω, παρ' ότι παρτούζες έχω κάνει αρκετές. Και με περισσότερους άνδρες και με περισσότερες γυναίκες. Και οι γυναίκες να είναι bi.
Και χωρίς να είμαι στενόμυαλος και να έχω πρόβλημα με την σεξουαλικότητα του καθενός.
Δεν βαριέσαι κι έτσι πολλά έχω δοκιμάσει. Χορτασμένος είμαι. Και κάποιας ηλικίας πλέον...
ase sta feramata mhn ston foresei kaneis kai to kako tha einai na sou aresei kai na peis ti exana toso kairoΕμένα αυτήν την εμπειρία μου την έχουν προτείνει, αλλά τελικά δεν το αποφάσισα.
δεν είπαμε να γίνεται και με το στανιό κάτι τέτοιο. ΄Αλλος γουστάρει μπύρα, άλλος κρασί, άλλος και από τα δυό, άλλος νεράκι.... Βέβαια δεν είναι πάντα το ίδιο και με τη σεξουαλικότητα, γιατί κάποιες πρακτικές ειναι συνδεδεμένες με την "κανονικότητα" και κάποιες όχι...και εκεί αρχίζουν τα παρατράγουδα....Στο πώς να την εκφράσει κανείς και να βρει το αντίστοιχό του.
Ζηλεύω τις εποχές που δεν ήταν ανάγκη να ψαχτείς κάπου συγκεκριμένα. Σου τύχαινε στο πιάτο.
από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και μετά το 1990, όσο μεσουρανούσε η αποβλάκωση μέσω της εντατικοποίησης και φυσικά ένας καταλύτης που τον είπαν hiv, άρχισε σιγά - σιγά να χάνεται ο αυθορμητισμός...οι γκόμενες πήραν ψηλά τον αμανέ και μπέρδεψαν την άρνηση με την περιφρόνηση και τα αγοράκια μας καλομαθημένα φοβούνται την άρνηση και τρέμουν την αποτυχία.... έτσι τραβάνε μοναχούλια τους μαλακια χαζευοντας τσοντες στο διαδίκτυο....
Ζηλεύω τις εποχές που δεν ήταν ανάγκη να ψαχτείς κάπου συγκεκριμένα. Σου τύχαινε στο πιάτο.
από τα μέσα της δεκαετίας του 1980 και μετά το 1990, όσο μεσουρανούσε η αποβλάκωση μέσω της εντατικοποίησης και φυσικά ένας καταλύτης που τον είπαν hiv, άρχισε σιγά - σιγά να χάνεται ο αυθορμητισμός...οι γκόμενες πήραν ψηλά τον αμανέ και μπέρδεψαν την άρνηση με την περιφρόνηση και τα αγοράκια μας καλομαθημένα φοβούνται την άρνηση και τρέμουν την αποτυχία.... έτσι τραβάνε μοναχούλια τους μαλακια χαζευοντας τσοντες στο διαδίκτυο....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
ase sta feramata mhn ston foresei kaneis kai to kako tha einai na sou aresei kai na peis ti exana toso kairo
Να σου πω το σκέφτηκα κι αυτό!
Το ανέκδοτο με τους δύο ναυαγούς που αποφάσισαν να πηδηχτούν μεταξύ τους, θα το ξέρεις.
Αυτός που πηδήχτηκε πρώτος είχε βάλει τα κλάματα και τον ρωτάει ο άλλος
"Γιατί κλαις, τόσο πολύ πονάει;"
"Όχι!" απαντάει αυτός "απλά σκέφτομαι τί έχανα τόσα χρόνια!"
ή ψάχνουν μια μεγαλοκυρία, που θα τους κάνει νάζια αφού το μετρητής αγαμίας έδειξε κόκκινο, και "γάμησαν" κάμποσους με τη συμπεριφορά τους. Φοβούνται την αναμέτρηση γενικά...
ΥΓ. Δεν είναι όλοι έτσι και δε συμβαίνουν σε όλους τα ίδια
μιλάμε σε γενικές γραμμές.....
ΥΓ. Δεν είναι όλοι έτσι και δε συμβαίνουν σε όλους τα ίδια
μιλάμε σε γενικές γραμμές.....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Τώρα που το θυμήθηκα μου το έχουν ξαναπροτείνει, πολύ παλιά.
Καμιά 25αρια χρόνια πριν ήμουν στην Μύκονο και μου την είχε πέσει ένας gay ο οποίος ήταν πανέμορφος ο άτιμος, μικρός και πολύ θηλυκός. Θυμάμαι και το όνομά του. "Χρήστος".
Με μια γκόμενα ήμουν μαζί, μικρή και πολύ όμορφη ήταν κι αυτή.
Αυτός να μας έχει πάρει στο κατόπι. Από την πόλη στο λιμάνι, στο γιωτ κλάμπ (τότε υπήρχε ωράριο στα μαγαζιά).
Και καλά και σώνει να τον πάρω.
Η γκόμενα ήταν openminded, bi, παρτουζιάρα, αδελφομάνα, απ' όλα. "Άντε μου λέει αυτή πάμε! Θέλω να σε δω να τον πηδάς και να σας παίρνω τσιμπούκια και στους δύο."
Και πάλι είχα κωλώσει! Αν δεν το έχεις το σπορ...
Πάντως την επόμενη μέρα τον ψάξαμε τον τύπο. Η δικιά μου επέμενε, αλλά κι εγώ συμφώνησα. Της είχα πει πως θα της το έκανα το χατήρι. Αλλά δεν τον βρήκαμε. Αλλά και να τον βρίσκαμε μάλλον πάλι θα κώλωνα.
Ήταν όμως τόσο όμορφος ο πούστης...
Καμιά 25αρια χρόνια πριν ήμουν στην Μύκονο και μου την είχε πέσει ένας gay ο οποίος ήταν πανέμορφος ο άτιμος, μικρός και πολύ θηλυκός. Θυμάμαι και το όνομά του. "Χρήστος".
Με μια γκόμενα ήμουν μαζί, μικρή και πολύ όμορφη ήταν κι αυτή.
Αυτός να μας έχει πάρει στο κατόπι. Από την πόλη στο λιμάνι, στο γιωτ κλάμπ (τότε υπήρχε ωράριο στα μαγαζιά).
Και καλά και σώνει να τον πάρω.
Η γκόμενα ήταν openminded, bi, παρτουζιάρα, αδελφομάνα, απ' όλα. "Άντε μου λέει αυτή πάμε! Θέλω να σε δω να τον πηδάς και να σας παίρνω τσιμπούκια και στους δύο."
Και πάλι είχα κωλώσει! Αν δεν το έχεις το σπορ...
Πάντως την επόμενη μέρα τον ψάξαμε τον τύπο. Η δικιά μου επέμενε, αλλά κι εγώ συμφώνησα. Της είχα πει πως θα της το έκανα το χατήρι. Αλλά δεν τον βρήκαμε. Αλλά και να τον βρίσκαμε μάλλον πάλι θα κώλωνα.
η πλάκα είναι ότι άντρες εθελοντές έχω βρει κατά καιρούς που φυσικά δεν προχώρησε, γιατί πολλοί το σκέφτονται και ακόμα περισσότερο το φοβούνται και κωλώνουν στο "δια ταύτα".
Το σέβομαι. Μου αρκεί εκείνος ή εκείνοι που στο μυαλό τους έχουν λιγότερες αναστολές και κάνουν το "βήμα" (σιγά το βήμα εδώ που τα λέμε... σιγά μην τους γαμήσω... δε μ' αρέσει... χε χε)
Το σέβομαι. Μου αρκεί εκείνος ή εκείνοι που στο μυαλό τους έχουν λιγότερες αναστολές και κάνουν το "βήμα" (σιγά το βήμα εδώ που τα λέμε... σιγά μην τους γαμήσω... δε μ' αρέσει... χε χε)
ο ποιητής Καββαδίας σε ένα αυτοβιογραφικό του λέει:
Ακόμα θε μου, ντρέπομαι να το συλλογιστώ,
μα ήτανε τόσο κόκκινα κι υγρά τα ωραία του χείλη,
και κάποια κάπου ολόλυζε κιθάρα ισπανική,
μ έναν μικρό κοιμήθηκα εβραίο στη Σεβίλλη....
Ο ερωτιάρης άνθρωπος (είτε άντρας είτε γυναίκα) ξυπναέι πόθους και μύχια ένστικτα προς όλες τις κατευθύνσεις....
Δεν είναι όμως και όλοι έτοιμοι να συντονιστούν
Είδες μάγκα μου; την επόμενη μέρα είχε φύγει....
Ακόμα θε μου, ντρέπομαι να το συλλογιστώ,
μα ήτανε τόσο κόκκινα κι υγρά τα ωραία του χείλη,
και κάποια κάπου ολόλυζε κιθάρα ισπανική,
μ έναν μικρό κοιμήθηκα εβραίο στη Σεβίλλη....
Ο ερωτιάρης άνθρωπος (είτε άντρας είτε γυναίκα) ξυπναέι πόθους και μύχια ένστικτα προς όλες τις κατευθύνσεις....
Δεν είναι όμως και όλοι έτοιμοι να συντονιστούν
Είδες μάγκα μου; την επόμενη μέρα είχε φύγει....
Πόσοι και πόσοι από μάς δεν έχουμε χάσει μια ευκαιρία, είτε γιατί δεν είχαμε την ετοιμότητα είτε γιατί απλά δε συνέβη....
Συνηθίζουμε να βλέπουμε με πένθος αυτές τις περιπτώσεις. Το Σύμπαν είχε ενορχηστρώσει διαφορετικά...
Αυτό που δε γίνεται, λοιπόν, καλώς δε γίνεται κάτι μαθαίνουμε από αυτό.
Από την προσωπική μου εμπειρία έχω καταφέρει το απίθανο και άλλες φορές το εφικτό μου ξέφυγε.
Συνηθίζουμε να βλέπουμε με πένθος αυτές τις περιπτώσεις. Το Σύμπαν είχε ενορχηστρώσει διαφορετικά...
Αυτό που δε γίνεται, λοιπόν, καλώς δε γίνεται κάτι μαθαίνουμε από αυτό.
Από την προσωπική μου εμπειρία έχω καταφέρει το απίθανο και άλλες φορές το εφικτό μου ξέφυγε.
Γι αυτό και στους αρχαίους λαούς υπήρχαν μυητικές τελετές που ο νέος άντρας ερχόταν σε επαφή με έναν άντρα μεγαλύτερό του και έτσι έπαιρνε το εισητήριο για την επόμενη ηλικιακή βαθμίδα. Βέβαια μέτα το τέλος του αρχαίου κόσμου, αυτό συνδέθηκε με την "ειδωλολατρεία" και οι τελετες απαγορέυτηκαν οι δε επαφές ομοερωτικού περιεχομένου πέρασαν στο...Πυρ το εξώτερον (και κυρικολεκτικά)...μόνο πως αυτά δε μας τα λένε στο σχολείο γιατί δε συμφέρει... χεχε
Αυτη την παπαριά θα σταματήσετε να την πετάτε όλοι οι gay??!!!! Για να μας πείσετε ότι δεν είναι κακό να τον παίρνει κανείς από τον κώλο ανακατεύεται συνέχεια τους αρχαίους!!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ. Εκτός απ΄το ότι δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτό που λες, είναι και καταγεγραμμένο ότι στην αρχαία Αθήνα ήταν κατακριτέο και τιμωρούνταν με εξοστρακισμό. Άρα ναι συνέβαινε κάποιος να θέλει να σπρωξει κάποιον άλλο άντρα αλλά δεν ήταν ούτε το σύνηθες ούτε και επιτρεπόταν!!!
Και γιατί τώρα με εκνεύρισες εγώ θα στον σφύριζα αν έφερνες την γυναίκα, αν ήταν και καλή, και αν δεν ξεναέλεγες τις παπαριες για τους αρχαίους!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Καλά μωρέ δεν χάθηκε κι ο κόσμος! Η ζωή είναι γεμάτη από ευκαιρίες, άλλες κερδισμένες κι άλλες χαμένες.
Πάλι αρκετά χρόνια πριν (οι μεσήλικες έχουν περισσότερες αναμνήσεις από προσδοκίες ;)) θυμάμαι δούλευα γιατρός σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Για μικρό χρονικό διάστημα, κάτι σαν working holidays. Ήμουν με την γυναίκα μου, νιόπαντρος.
Στο κρουαζιερόπλοιο υπήρχαν και κάποιες χορεύτριες. Η μία εξ αυτών, Μόνα λεγόταν και ήταν Νορβηγίδα, ήταν ο ορισμός της καύλας. Για χορεύτρια όχι και τόσο της προκοπής γιατί είχε βάλει κιλά, αλλά για κρεβάτι σούπερ.
Με έπαιζε και την έπαιζα, αλλά με την γυναίκα μου στο πλοίο δεν γινόταν να προχωρήσει το παιχνίδι.
Μην τα πολυλογώ η γυναίκα μου κατεβαίνει από το πλοίο στη μέση της κρουαζιέρας κι εγώ πάω στο σαλόνι να βρω την Μόνα. Δεν την βρίσκω, αλλά πετυχαίνω μια Ολλανδέζα φίλη της, που δούλευε κι αυτή στο πλοίο. Δεν μου πολυάρεσε η Ολλανδέζα, σαν γελάδα ήτανε, ενώ η Μόνα με τρέλλαινε, αλλά ήταν τόσο ψόφια για πούτσο που σε δυό ώρες είμασταν στην καμπίνα μου.
Μετά ξαναανεβαίνω στο σαλόνι και πετυχαίνω την Μόνα.
"Σε έψαχνα της λέω, έχει φύγει η γυναίκα μου και είναι ελεύθερος!"
"Το ξέρω ρε μαλάκα πως έφυγε η γυναίκα σου, μου λέει, όπως ξέρω πως πριν λίγο πήδησες την φίλη μου!!"
Πότε της το είχε προφτάσει η άλλη η ρουφιάνα;
Δεν την πήρα την Μόνα και μου είχε μείνει απωθημένο για χρόνια.
Συγγνώμην για το εκτός θέματος, αλλά το θυμήθηκα με την αναφορά στις χαμένες ευκαιρίες...
Πάλι αρκετά χρόνια πριν (οι μεσήλικες έχουν περισσότερες αναμνήσεις από προσδοκίες ;)) θυμάμαι δούλευα γιατρός σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Για μικρό χρονικό διάστημα, κάτι σαν working holidays. Ήμουν με την γυναίκα μου, νιόπαντρος.
Στο κρουαζιερόπλοιο υπήρχαν και κάποιες χορεύτριες. Η μία εξ αυτών, Μόνα λεγόταν και ήταν Νορβηγίδα, ήταν ο ορισμός της καύλας. Για χορεύτρια όχι και τόσο της προκοπής γιατί είχε βάλει κιλά, αλλά για κρεβάτι σούπερ.
Με έπαιζε και την έπαιζα, αλλά με την γυναίκα μου στο πλοίο δεν γινόταν να προχωρήσει το παιχνίδι.
Μην τα πολυλογώ η γυναίκα μου κατεβαίνει από το πλοίο στη μέση της κρουαζιέρας κι εγώ πάω στο σαλόνι να βρω την Μόνα. Δεν την βρίσκω, αλλά πετυχαίνω μια Ολλανδέζα φίλη της, που δούλευε κι αυτή στο πλοίο. Δεν μου πολυάρεσε η Ολλανδέζα, σαν γελάδα ήτανε, ενώ η Μόνα με τρέλλαινε, αλλά ήταν τόσο ψόφια για πούτσο που σε δυό ώρες είμασταν στην καμπίνα μου.
Μετά ξαναανεβαίνω στο σαλόνι και πετυχαίνω την Μόνα.
"Σε έψαχνα της λέω, έχει φύγει η γυναίκα μου και είναι ελεύθερος!"
"Το ξέρω ρε μαλάκα πως έφυγε η γυναίκα σου, μου λέει, όπως ξέρω πως πριν λίγο πήδησες την φίλη μου!!"
Πότε της το είχε προφτάσει η άλλη η ρουφιάνα;
Δεν την πήρα την Μόνα και μου είχε μείνει απωθημένο για χρόνια.
Συγγνώμην για το εκτός θέματος, αλλά το θυμήθηκα με την αναφορά στις χαμένες ευκαιρίες...
Και γιατί τώρα με εκνεύρισες εγώ θα στον σφύριζα
Πρόσεξε αντί να με τιμωρείς μάλλον με προφυλάσσεις...
αν έφερνες την γυναίκα, αν ήταν και καλή,
ένα κάρο προϋποθέσεις....μμμμ που θα το έκανα !!!
και αν δεν ξεναέλεγες τις παπαριες για τους αρχαίους!
Σιγά ρε μάγκα σου θίξαμε τους αρχαίους προγόνους σου και καλείσαι να γίνεις τιμητής των λεγομένων μου.
Δε συμφωνείς πολύ ωραία. Προσωπικά έχω αποδείξεις ότι η ομοερωτική συμπεριφορά δεν ήταν ποινικά κολλάσιμη όπως λες.Σε παραπέμπω στο βιβλίο
Ο "ελληνικός έρωτας " στην αρχαιότητα , του MEIER εκδόσεις περίπλους
Οι μελετητές το ονόμασαν έτσι κατά λάθος Ελληνικός έρωτας;
Ελληναρά μου, ημιμαθή, αρκεί να διαβάσεις το "Συμποσιο περί έρωτος" του Πλάτωνα και θα πεισθεις για το αντίθετο...
Εγώ αντίθετα με σένα δε σε βλέπω επιθετικά, κατανοώ οτι μια προπαγάνδα χιλιετιών έχει και σένα μέσα και δεν το παίρνω προσωπικά, αν και με βρίζεις....καλά να είμαστε όμως και ας διαφωνούμε....
Πρόσεξε αντί να με τιμωρείς μάλλον με προφυλάσσεις...
αν έφερνες την γυναίκα, αν ήταν και καλή,
ένα κάρο προϋποθέσεις....μμμμ που θα το έκανα !!!
και αν δεν ξεναέλεγες τις παπαριες για τους αρχαίους!
Σιγά ρε μάγκα σου θίξαμε τους αρχαίους προγόνους σου και καλείσαι να γίνεις τιμητής των λεγομένων μου.
Δε συμφωνείς πολύ ωραία. Προσωπικά έχω αποδείξεις ότι η ομοερωτική συμπεριφορά δεν ήταν ποινικά κολλάσιμη όπως λες.Σε παραπέμπω στο βιβλίο
Ο "ελληνικός έρωτας " στην αρχαιότητα , του MEIER εκδόσεις περίπλους
Οι μελετητές το ονόμασαν έτσι κατά λάθος Ελληνικός έρωτας;
Ελληναρά μου, ημιμαθή, αρκεί να διαβάσεις το "Συμποσιο περί έρωτος" του Πλάτωνα και θα πεισθεις για το αντίθετο...
Εγώ αντίθετα με σένα δε σε βλέπω επιθετικά, κατανοώ οτι μια προπαγάνδα χιλιετιών έχει και σένα μέσα και δεν το παίρνω προσωπικά, αν και με βρίζεις....καλά να είμαστε όμως και ας διαφωνούμε....
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
Αυτη την παπαριά θα σταματήσετε να την πετάτε όλοι οι gay??!!!! Για να μας πείσετε ότι δεν είναι κακό να τον παίρνει κανείς από τον κώλο ανακατεύεται συνέχεια τους αρχαίους!!!! ΑΜΑΝ ΠΙΑ. Εκτός απ΄το ότι δεν αποδεικνύεται από πουθενά αυτό που λες, είναι και καταγεγραμμένο ότι στην αρχαία Αθήνα ήταν κατακριτέο και τιμωρούνταν με εξοστρακισμό. Άρα ναι συνέβαινε κάποιος να θέλει να σπρωξει κάποιον άλλο άντρα αλλά δεν ήταν ούτε το σύνηθες ούτε και επιτρεπόταν!!!
Και γιατί τώρα με εκνεύρισες εγώ θα στον σφύριζα αν έφερνες την γυναίκα, αν ήταν και καλή, και αν δεν ξεναέλεγες τις παπαριες για τους αρχαίους!
Τί λες ρε αρχηγέ; Ούτε στο συμπόσιο του Πλάτωνα, ας πούμε; ;)
Και γι αυτό στη Σπάρτη όταν γυρνούσαν από τους πολέμους, για να κάνουν και κανένα παιδί οι γυναίκες τους φορούσαν χιτώνια (κοντά, σαν τους άντρες), αντί για χιτώνες και τους γυρνούσαν την πλάτη, για να μην τους παραξενοφαίνεται; ;) ;)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
... ένας gay ο οποίος ήταν πανέμορφος ο άτιμος, μικρός και πολύ θηλυκός. Θυμάμαι και το όνομά του. "Χρήστος".
εισαι ιδιος ο αλλος ο τυπος, κωνσταντινο πως τον λενε. που ψαχνεται επειδη γαμησε τραβελι.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
εισαι ιδιος ο αλλος ο τυπος, κωνσταντινο πως τον λενε. που ψαχνεται επειδη γαμησε τραβελι.
Ρε μαλέα σου λέω για 25 χρόνια πριν! Εσύ πήγαινες στο δημοτικό.
Και χειρουργημένα τραβέλια έχω γαμήσει ένα σωρό και το έχω αναφέρει.
Το "εργαλείο" που κρέμεται με "χαλάει"...
Αλλά εσύ είσαι τόσο μίζερος που δεν σου αρέσει ούτε η Έρη Ζώρα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις