Νέα

Έχει δοκιμάσει κανείς τρίο με γυναίκα και παθητικό άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NEOKLES
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σκανδιναβικά δε μιλάω, αλλά, ευτυχώς, μιλούσαν αγγλικά.....
Για πες τε και σεις καμιά φασούλα ανάλογη και πιο ολοκληρωμένη ίσως....
Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, τά  'χασα λιγάκι τότε.
΄Ηταν το απρόοπτο.

OP
OP
N

NEOKLES

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
΄Αντε, καλλιτερεύει ο καιρός, ανεβαίνουν οι ορέξεις και ξυπνάνε και οι επιθυμίες που θα θέλαμε να γίνουν πραγματικότητα.... Είμαι πάντα διαθέσιμος για σχόλια προτάσεις και διηγήσεις σχετικές με το θέμα τρίο, κουαρτέττο, κλπ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
΄Αντε, καλλιτερεύει ο καιρός, ανεβαίνουν οι ορέξεις και ξυπνάνε και οι επιθυμίες που θα θέλαμε να γίνουν πραγματικότητα.... Είμαι πάντα διαθέσιμος για σχόλια προτάσεις και διηγήσεις σχετικές με το θέμα τρίο, κουαρτέττο, κλπ
Αυτην η Ανοιξη θα μας τρελανει Νεοκλη.
Με πιανει μαζι με τ'αλλα και ο ποιητικος μου οιστρος και φτιαχνουμε στιχακια με το μπιζουδακι μου...

Επισκέπτης
σε τριο-παρτουζες κλπ βγενουν και πισωγλεντιδες προσοχη παιδια!!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λοιπόν μάγκες μου,
Παραλία Εφταλούς και λίγο πιο πέρα κοιτώντας τη θάλασσα προς τα αριστερά...
Κάνω βόλτα κατακαλόκαιρο και μια παραλία απλώνεται άδεια μπροστά μου. Λέω ας την περπατήσω γιαλο-γιαλό. Στην μέση φαινόταν να είναι ξεμοναχιασμένο ένα ζευγάρι. Δε δίνω σημασία, τους προσπερνάω καθώς λιάζονται και φαίνονται για σκανδιναβοί. Περνάει ώρα και συνεχίζω τη βόλτα απομακρυνόμενος και κάποια στιγμή γυρίζω πίσω. Από μακριά τους βλέπω να ερωτοτροπούν. πλησιάζω αναγκαστικά, γιατί δεν υπάρχει άλλη διαδρομή και φτάνω αρκετά κοντά τους. Είπαμε μου αρέσουν οι άντρες... αλλά μαγνητίστηκα, κοντοστέκομαι τους λέω: "μπορώ να ρίξω μια μιατιά;" "παίχτην κιόλας, αν θες" μου απαντάνε.... πλησιάζω πιο κοντά. Ο τύπος της κάνει γλειφομούνι, αυτή σφαδάζει ακούγεται στην ερημιά σαν τραγούδι μιας σειρήνας που με καλεί. Σκύβω και της γλείφω τα βυζιά, ο άλλος τη γαμάει πια για τα καλά. Τραβιέται και τη λούζει με το μαγικό του χυμό... τον ρωτάω : "θέλεις να σε γλείψω;" "όχι" μου λέει κοφτά... τους αφήνω και φεύγω με την ιδέα να κάνω κάτι σαν αυτό, αλλά με συμμετοχή και στον άντρα....

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
τυπε ετσι του την φορεσαν και του χυσανθου,δεν καταλαβε απο που του ηρθε :S
το γαμησανε το παιδι
Παντως τυπε, δεν ειναι κακο να το εχεις δοκιμασει μια φορα.
Γιατι οπως ειχε πει ο και Σ. Ροκκος "αντρας ειναι αυτος που το εχει δοκιμασει, και δεν του αρεσε".

Με καταλαβαινεις Στεφανε;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παντως τυπε, δεν ειναι κακο να το εχεις δοκιμασει μια φορα.
Γιατι οπως ειχε πει ο και Σ. Ροκκος "αντρας ειναι αυτος που το εχει δοκιμασει, και δεν του αρεσε".

Με καταλαβαινεις Στεφανε;
τι ανωμαλιες ειναι αυτες που λες ρε τυπε :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom