lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γνωστη ανωμαλαρα ο σφετι ανωμαλιες ειναι αυτες που λες ρε τυπε
γνωστη ανωμαλαρα ο σφετι ανωμαλιες ειναι αυτες που λες ρε τυπε
και μακελαριδες τυπε :Sοι σκανδιναβοι ειναι μαστουργια και ανωμαλοι
στον ρολο του δεσμοφυλακα <<θεου>> ο λακηςθα σε συντριψω γιατι σε χρειαζομαι
και ο χυσανθος πριν παει στην παρτουζα γελουσε τυπεαχ
χαχαχααχαχαχ
στον ρολο του δεσμοφυλακα <<θεου>> ο λακης
Τυπε, πες στον Σοφια να επιστρεψει στον Αντζελα τα ταπερ και την πιατελα απο την Κυριακη του Πασχα,γνωστη ανωμαλαρα ο σφε
και ο χυσανθος πριν παει στην παρτουζα γελουσε τυπε
εδω τα ελεγε
μετα του εκαναν τον κωλο σαν τον κωλο του λιλα και εκλαιγε
τυπε η σχεση του ξενια με τον αχαχουχα πως εξελισεται?Τυπε, πες στον Σοφια να επιστρεψει στον Αντζελα τα ταπερ και την πιατελα απο την Κυριακη του Πασχα,
γιατι αρχιζει και με του ζαλιζει με την κρεβατομουρμουρα ο Αντζελας
Τυπε, οι τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι ζουν ενα θυελλωδη ερωτα στην γκαρσονιερα στο Κουκακι.τυπε η σχεση του ξενια με τον αχαχουχα πως εξελισεται?
τα εχουν βρει τελικα?
τυπε αυτο ειναι ενα προβλημαΤυπε, οι τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι ζουν ενα θυελλωδη ερωτα στην γκαρσονιερα στο Κουκακι.
Το προβλημα του Μητσαρα ειναι πως θα τον παρουσιασει στην μαμα.
Μαλλον θα ζητησει την συνδρομη του Εκτορα σ'αυτο το προβλημα.
απλα δεν θελει να τα επιστρεψει αδεια μου ειπε,κουρδιζει μια καρυδοπιτα και θα τα στειλειΤυπε, πες στον Σοφια να επιστρεψει στον Αντζελα τα ταπερ και την πιατελα απο την Κυριακη του Πασχα,
γιατι αρχιζει και με του ζαλιζει με την κρεβατομουρμουρα ο Αντζελας
Τυπε, οι τελευταιες πληροφοριες αναφερουν οτι ζουν ενα θυελλωδη ερωτα στην γκαρσονιερα στο Κουκακι.
Το προβλημα του Μητσαρα ειναι πως θα τον παρουσιασει στην μαμα.
Μαλλον θα ζητησει την συνδρομη του Εκτορα σ'αυτο το προβλημα.
ναι γιατι ο αχαχουχας δεν τα σηκωνει κατι τετοιατυπε αυτο ειναι ενα προβλημα
ειδικα αν αρχισει να λεει ο ξενιας οτι θελει να γινει πουτανα και να τον γαμανε αμετρητοι πουτσοι θα υπαρχει θεμα με την μαμα :S
κατι τετοιο;και ο χυσανθος πριν παει στην παρτουζα γελουσε τυπε
εδω τα ελεγε
μετα του εκαναν τον κωλο σαν τον κωλο του λιλα και εκλαιγε
Λες να ειναι σαν τη Μπουμπουλινα η μαμα;τυπε αυτο ειναι ενα προβλημα
ειδικα αν αρχισει να λεει ο ξενιας οτι θελει να γινει πουτανα και να τον γαμανε αμετρητοι πουτσοι θα υπαρχει θεμα με την μαμα :S
Μονο εσυ ξερεις να μας καβλωνεις με τις λεπτομερης περιγραφες σου...πρωτα γαμησε εμενα ο ταξιτζης και μετα την γυναικα μου. Με το αζημιωτο βεβαια. θελω να ειμαι ειλικρινης
κατι τετοιο;
πρωτα γαμησε εμενα ο ταξιτζης και μετα την γυναικα μου. Με το αζημιωτο βεβαια. θελω να ειμαι ειλικρινης
Οταν λεω εγω οτι τον παιρνεις,και γερνεις,μου λες οχι και σουξου μουξου μανταλακια!!πρωτα γαμησε εμενα ο ταξιτζης και μετα την γυναικα μου. Με το αζημιωτο βεβαια. θελω να ειμαι ειλικρινης