Νέα

Έχει δικαίωμα ιερόδουλη να απορρίψει πελάτη από την εμφάνιση του;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ampelale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 315
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
κακως συγκρινετε το μπουρδελακι με την καφετερια

θα επρεπε να συγκρινετε την ιεροδουλη με εναν δικηγορο που αρνειται να εκπροσωπησει πελατη  :grin:

(αλεξ για σενα δουλευω βρε  :sunglasses: )

Καμμια συγκριση !!

Η υπηρεσια της ιεροδουλης εχει αυταποδεικτη αξια !! :hi:

Η υπηρεσια των δικηγορων βσσιζεται στο φούμαρο και τη λαμογια !! :grin: :grin:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Καμμια συγκριση !!

Η υπηρεσια της ιεροδουλης εχει αυταποδεικτη αξια !! :hi:

Η υπηρεσια των δικηγορων βσσιζεται στο φούμαρο και τη λαμογια !! :grin: :grin:

Περιμενε τωρα τον αλεξ  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Νομιζω εχουμε παρατραβηξει την εννοια του "ρατσισμου".
Αν εγω δηλαδη δεν θελω να εχω πελατες αλλοδαπους και τους διωχνω, ειμαι ρατσιστης?
Αν δεν θελω να κανω σχεση με ξένη, ειμαι ρατσιστης?

Ρατσισμός ειναι να στερεις απο καποιον δικαιωματα, λόγω χρωματος, θρησκειας, φύλου κλπ.
μονο αν στερεις δικαιώματα εισαι ρατσιστης?
εμενα που μου αρεσουν οι ψηλες σουηδέζες και δεν εμπιστεύομαι μαυρο να παρω στην δουλεια μου δεν με λενε ρατσιστή?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
μονο αν στερεις δικαιώματα εισαι ρατσιστης?
εμενα που μου αρεσουν οι ψηλες σουηδέζες και δεν εμπιστεύομαι μαυρο να παρω στην δουλεια μου δεν με λενε ρατσιστή?
Πολυ κακώς σε λενε ρατσιστή. Ισως εισαι "κοινωνικος ρατσιστης" που ειναι κατι πολυ διαφορετικο.

Επισκέπτης
Το να κάνει έρωτα μια γυναίκα, έστω και πόρνη, με κάποιον παρά την θέλησή της θεωρείται βιασμός, κάτι που δεν το επιτρέπει ο Νόμος!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Το να κάνει έρωτα μια γυναίκα, έστω και πόρνη, με κάποιον παρά την θέλησή της θεωρείται βιασμός, κάτι που δεν το επιτρέπει ο Νόμος!
Για να εχουμε βιασμο χρειαζεται "βία".

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αρα οντως εχει δικαίωμα σε κάθε περιπτωση να αρνηθεί η ιεροδουλος. διαφορετικα αν της το επιβαλουν με την βια είναι βιασμος και όχι επαγγελματικο καθήκον.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νομιζω η ουσιαστικη διαφορα είναι αυτή ακριβως ότι υπαρχει το ποινικο αδίκημα του βιασμου για χωρις συναινεση σεξ.

πχ μπαινει καποιος σε μια καφετερια δεινει 2 ευρω που κανει μια πορτοκαλαδα, ο μαγαζάτορας δεν τον γουσταρει για χ λογους και ο πελατης παιρνει από το ψυγειο μονος του την πορτοκαλαδα και φευγει. κανεις δεν μπορει να τον κατηγορησει για κλεφτη γιατι πληρωσε την πορτοκαλαδα και την πηρε, αντίθετα ο μαγαζάτορας μπορει να κατηγορηθεί ότι δεν εμπορευοταν την πορτοκαλαδα και δεν εξυπηρετουσε τον πελατη σε δημοσιο χωρο που είναι το μαγαζι ιδιοκτησίας του.

δευτερο παραδειγμα παλι ο πελατης μπαινει δικαιωματικα στο μπουρδελο γιατι είναι παλι δημοσιος χωρος, αφηνει 50 ευρω που είναι η βιζιτα του μαγαζιου και η κοπελα για τους χ λογους δεν θελει να παει μαζι του, παλι παιρνει μονος του ΤΟ ΚΟΡΜΙ της που όμως νομικα δεν είναι εμπορευμα και της κανει σεξ. η κοπελα τον καταγγελει για βιασμο και εχει δικιο, κλοπη δεν συντελεστηκε, βιασμος όμως που είναι ακομη χειροτερο ποινικο αδίκημα συντελεστηκε,

αρα ενώ ο μαγαζάτορας δεν μπορει να αρνηθεί την πορτοκαλαδα η κοπελα μπορει να αρνηθεί την σεξουαλικη υπηρεσια

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Έχει τύχει στη Φυλής να μπαίνει στο μπουρδέλο 55αρης και να του λέει η τσατσά "η κοπέλα δέχεται πιο νέους από εσάς"...Δικαίωμά της φυσικά.

Drmakis

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Νομίζω ότι πρέπει να της αναγνωρίσουμε το δικαίωμα να αρνηθεί να παρέχει υπηρεσίες, αν για οποιοδήποτε λόγο αισθάνεται έτσι.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νομιζω εχουμε παρατραβηξει την εννοια του "ρατσισμου".
Αν εγω δηλαδη δεν θελω να εχω πελατες αλλοδαπους και τους διωχνω, ειμαι ρατσιστης?
Αν δεν θελω να κανω σχεση με ξένη, ειμαι ρατσιστης?

Ρατσισμός ειναι να στερεις απο καποιον δικαιωματα, λόγω χρωματος, θρησκειας, φύλου κλπ.

Ξένες εννοεις και τις Σουηδές? :think: :S

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
(από την κοινή λογική που με διακατέχει) δεν έχει δικαίωμα να απορρίψει πελάτη, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρή αιτιολόγηση που να αναφέρεται ρητώς στο καταστατικό της εταιρείας (πχ δεν επιτρέπονται οι μαύροι) ή να αντίκειται η παρουσία του στα χρηστά ήθη και την καλή πίστη, (μεθυσμένος, βίαιος, ύποπτος για ΣΜΝ, κακοπληρωτής κοκ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
(από την κοινή λογική που με διακατέχει) δεν έχει δικαίωμα να απορρίψει πελάτη, παρά μόνο αν υπάρχει σοβαρή αιτιολόγηση που να αναφέρεται ρητώς στο καταστατικό της εταιρείας (πχ δεν επιτρέπονται οι μαύροι) ή να αντίκειται η παρουσία του στα χρηστά ήθη και την καλή πίστη, (μεθυσμένος, βίαιος, ύποπτος για ΣΜΝ, κακοπληρωτής κοκ)
όχι γιατι όπως ειπαμε απλα αν δεν σε γουσταρει και της επιβληθει σεξ μαζι σου είναι βιασμος, αρα κάθε στιγμη και με τον οποιονδηποτε μπορει να το σταματησει.

δες το ετσι, εσυ εισαι ανωμαλιαρης και πληρωνεις καποια να σε δειρει δεμενο. αν σου κανει μονιμη σωαματικη βλαβη παει αυτή μεσα και σου πληρωνει αποζημειωση ακομη και αν εσυ εισαι τρελος και της ελεγες γουστάρω βαρα με πιο δυνατα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

:rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
όχι γιατι όπως ειπαμε απλα αν δεν σε γουσταρει και της επιβληθει σεξ μαζι σου είναι βιασμος, αρα κάθε στιγμη και με τον οποιονδηποτε μπορει να το σταματησει.

δες το ετσι, εσυ εισαι ανωμαλιαρης και πληρωνεις καποια να σε δειρει δεμενο. αν σου κανει μονιμη σωαματικη βλαβη παει αυτή μεσα και σου πληρωνει αποζημειωση ακομη και αν εσυ εισαι τρελος και της ελεγες γουστάρω βαρα με πιο δυνατα.

φίλε, πουθενά στην ορολογία της αγοράς δεν υπάρχει το "δεν σε γουστάρει" αν δεν αιτιολογείται επαρκώς.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
φίλε, πουθενά στην ορολογία της αγοράς δεν υπάρχει το "δεν σε γουστάρει" αν δεν αιτιολογείται επαρκώς.
στις σεξουαλικες υπηρεσίες νομικα μιλαμε για ερωτικες επαφες- συνουσια-σεξ όχι απλα για αγορα.
στις σεξουαλικες επαφες λοιπον υπαρχει ο ορος "απλα δεν σε γουστάρω" και κάθε παραβιαση αυτου του ορου εμπιπτει στην νομοθεσια όχι της αγορας και του εμποριου αλλα του εγκλήματος του βιασμου. να στα πει ο αλεξ, εγω δεν είμαι νομικος απλα με την λογικη αν ερχονται σε αντιθεση 2 νομοι ενας που αφορα την αγορα και ενας το σεξ, υπερτερει το θεμα να μην γινει βιασμος και όχι να μην παρακολληθει το εμποριο-που δεν είναι εμποριο αλλα παροχη υπηρεσιων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom