Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.370
Ακριβώς ..Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, καλό σου βράδυ !Άλλο λιγότερο όμορφος και άλλο άπλυτος! Τα σέβη μου
Τελευταία τροποποίηση:
Ακριβώς ..Αυτό ήθελα να ξεκαθαρίσω, καλό σου βράδυ !Άλλο λιγότερο όμορφος και άλλο άπλυτος! Τα σέβη μου
Εξάλλου η ομορφιά είναι στο μάτι του καθενός!Και μια που είδα το νημα λογω φάσης μ αρκούδο, να πω σαν εργαζόμενη, ΠΟΤΕ λόγω εμφάνισης δεν έχω απορρίψει πελάτη και ας είχε ιδιαιτεροτητες στην εμφάνιση του,είναι άδικο,κατ εμέ...
...στο επαγγελμα αυτό,οφείλει η κάθε μία να αποδέχεται εμφανισιακά τους πάντες, εκτός των όσων ανέφερα πριν(βρωμιά/άθλια συμπεριφορά κλπ).Εξάλλου η ομορφιά είναι στο μάτι του καθενός!
Εσένα Sexy Joanna πού μπορούμε να σε βρούμε για να σε δούμε; (και όχι μόνο !!!)
Την κατάλαβα!!! ΧαχααΤώρα δουλεύει στη Βέργας, τότε δούλευε στο στενό από κάτω! Το όνομά της αρχίζει από Μπ..........
Μόλις παρέθεσες μήνυμα του 2017!!!Μια φορα μπήκε πελάτης με ωραία γκόμενα μέσα περίμενα σαλόνι σε 2 δύο λεπτά βγαίνει η ΄τανα πανικόβλητη και κοίταζε τα πόδια της! Την Γέμισε σκατό ο πελάτης όπως την γαμούσε ΄΄εχεσε πατόκορφα! Πωωωωω! Βρώμα ρε παιδια,επαρχία έγινε αυτό! έφυγα σφαίρα
Μόνο αν βρωμάει ή αν έχει άσχημη συμπεριφορά. Αλλιώς είναι σαν να μπαίνει πελάτης σε ένα οποιοδήποτε μαγαζί και να τον διώχνω γιατί έτσι γουστάρω...
Α, ωραία, σε μένα αποκλείεται να συνέβαινε αυτόΕπίσης πριν από 30 χρόνια είχα γνωρίσει τύπο που τον έδιωχναν από τα μπουρδέλα λόγω μεγέθους!!! Μεγάλη πίκρα!!!
και στο δημοσιο; εισαι σιγουρος;Και ενας γιατρος μπορει να πει σε ασθενη δε σε αναλαμβανω
και στο δημοσιο; εισαι σιγουρος;
ειναι δημοσιας χρησηςΔημοσιο ειναι οι ιεροδουλες?
ειναι δημοσιας χρησης