Νέα

E-mail / μηνύματα (απάτες) που παίρνουμε από διδίκτυο, κινητά, κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε συ! λες να κάνω το κολπάκι του 419eater και να την παίξω ιστορία στη "ρωσίδα"? :2funny:

"ξέρεις δεν έχω δικά μου λεφτά και είναι της εταιρίας....και για να ανοίξω το ταμείο και να στείλω 1.200ευρώ πρέπει να δώσω το...ΠΑΡΑΒΟΛΟ που κάνει 55ευρώ" και......να τον τρελάνω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλά δεν ξέρω αμα θα καταφέρω να το κρατήσω μέχρι το τέλος ρε!!! :grin:

αυτός ο 419eater ήταν μεγάλο ταλέντο! :thumbsup: :thumbsup:

Πάντως πλάκα έχει! Θα σε ενημερώσω μόλις κάνει την κίνηση να μου ζητήσει λεφτά να το οργανώσουμε πώς να τους παίξουμε λιγάκι!!! :happy: :happy: :happy:

Μα δεν είναι Ρωσίδα!
Κάποιος Ρώσος θα είναι, που προσπαθεί να βγάλει χαρτζηλίκι έτσι (κι αν είναι και Ρώσος - αυτοί δεν έχουν διαύγεια για τέτοια, λόγω βότκας).

Αν ήταν Ρωσίδα, θα είχε έρθει εδώ και θα έβγαζε το χαρτχηλίκι της με το μουνί σπαθί της!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Μα δεν είναι Ρωσίδα!
Κάποιος Ρώσος θα είναι, που προσπαθεί να βγάλει χαρτζηλίκι έτσι (κι αν είναι και Ρώσος - αυτοί δεν έχουν διαύγεια για τέτοια, λόγω βότκας).

Αν ήταν Ρωσίδα, θα είχε έρθει εδώ και θα έβγαζε το χαρτχηλίκι της με το μουνί σπαθί της!
Ε ναι ρε! γι αυτό είπα "ρωσίδα" και όχι ρωσίδα!

Και ούτε ρώσος είναι! Τα τσογλάνια της νιγηριανής μαφίας είναι που λυμαίνονται το ιντερνετ και σκαρφίζονται ένα σωρό τρόπους για να σε κάνουν να στείλεις κάτι!

έχω βάλει αγγελία στο ίντερνετ για ένα αυτοκίνητο που πουλάω! το τι "Γάλλοι" (πρόσεξε τα εισαγωγικά!!!), "Άγγλοι" και δε συμμαζεύεται μου έχουν στείλει e-mail γιατί ενδιαφέροντια για το αυτοκίνητο δεν μπορείς να φανταστείς!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επίσης Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η ! ! !

ΜΟΥ ΈΧΕΙ ΈΡΘΕΙ ΑΥΤΌ ΤΆΧΑ ΑΠ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ ΤΡΆΠΕΖΑ!!!!!

Σήμανση αυτού του μηνύματοςImportant Message!Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2009, 7:18Από: "National Bank of Greece" <service@nbg.gr>Προσθήκη του αποστολέα στις ΕπαφέςΠρος: παραλήπτες των οποίων τα στοιχεία δεν εμφανίζονται

Κλεισιματος των λογαριασμων και περιοριζοντας την προσβαση στο λογαριασμο
Ο λογαριασμός σας έχει περιοριστεί. Εμεις που αναθεωρηθηκε προσφατα στοιχεια της πιστωτικης σας καρτας, και φαινεται οτι χρησιμοποιειτε την ιδια πιστωτικη καρτα για 2 λογαριασμους. Οπως μπορειτε να διαβασετε και μας User Agreement (τμημα 2.13) δημιουργια πολλαπλων λογαριασμων ειναι αυστηρα απαγορευμενη. Ειστε τωρα καλειται να παρασχει πληροφοριες σχετικα με το λογαριασμο σας. National Bank of Greece θα διερευνησει το θεμα γρηγορα και αν η ερευνα ειναι υπερ σας, θα αποκαταστησει το λογαριασμο σας.

Καντε κλικ εδω για να επαναφερετε το λογαριασμο σας

Αυτο ειναι ενα μηνυμα που δημιουργουνται

Το λινγκ οδηγεί σε μια αντιγραφή της ιστοσελίδας της εθνικής όπου καλείσαι να βάλεις τον αριθμό της πιστωτικής σου και το.....pin  της κάρτας σου δήθεν για να ενεργοποιηθεί!!!

Κια μου το στέλνουν επί μία εβδομάδα! κάθε μέρα!!!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=10pt]Το λινγκ οδηγεί σε μια αντιγραφή της ιστοσελίδας της εθνικής όπου καλείσαι να βάλεις τον αριθμό της πιστωτικής σου και το.....pin  της κάρτας σου δήθεν για να ενεργοποιηθεί!!!

Κια μου το στέλνουν επί μία εβδομάδα! κάθε μέρα!!![/size]

Ευελπιστούν ότι θα σε πείσουν, αν στο στέλνουν ταχτικά και αδιαλείπτως...

Πέραν της πλάκας, στις απομιμήσεις των τραπεζικών σελίδων (οι οποίες είναι πολύ καλές), έχουν και έλεγχο (με τον κανονικό αλγόριθμο) για το αν ο αριθμός πιστωτικής που βάζεις είναι πέτσινος!  Δηλαδή φανταστικούς αριθμούς δε τους δέχεται το σύστημά τους, σου λέει "ξαναδώστο"!  (Αυτό μου το είπε φίλη μου που δουλεύει σε σχετικό τμήμα τράπεζας και τα παρακολουθούν αυτά).

Εγώ έβαλα στη σελίδα της Εθνικής (δίνει 4 - 4 - 4 - 4 ψηφία, τα δύο πρώτα τεσσάρια είναι τελείτσες (είναι παντα τα ίδια για όλες τις Visa ή MasterCard Ελλάδας - Εθνική) και σε αφήνει να συμπληρώσεις τα επόμενα 4+4) έβαλα λοιπόν "FUCK YOU+", και δε το δέχεται!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν Σταύρο, η..."Ρωσίδα" σήμερα μου τό σκασε το παραμύθι.
Αφού μου είπε ότι θα έρθει σε μια βδομάδα (και μου πήρε και..δωράκι το χρυσό μου!) μου ζήτησε λεφτάκια! Όχι τίποτα σπουδαίο...να!  980 ψευτοδολλαριάκια!!!

Ρίξε ρε καμιά ιδέα να την παραμυθιάσουμε!!

εγώ σκέφτηκα να της πω ότι θα πληρωθώ την Παρασκευή και τώρα δεν έχω,αλλά δεν είναι πολύ καλό!

πάρε και το καυτό ερωτικό της γράμμα!!!!

hello! excuse me that I could not write to you earlier.....

I'm writing to you as soon as I can!!!!!! I was busy with many

arrangements!!!!!!!!!!!!!!!!! also I had to repeat some words

for my English test and I finally passed my test today morning!!!

today I was in the travel agency and I received an information about my trip!

I will be very thankful to you if you can meet me at the Airport!

I will arrive to you on Friday, 9 October

I shall inform number of flight, the terminal and an arrival time

probably Thursday or on Wednesday.

more in detail look at the end of the letter. I copied the information of agency

I hope so much it's a good day for you to meet me!

I am so glad to see that we are almost near our goal,and our meeting

wait for us. I think I will call  you from airport before my flight.

You know I booked tickets on Friday, 9 October flight and I will buy them before

my intervew. People from embassy must be sure that I am not going to stay illegally,

so I need to buy roundtrip tickets  (with returning date).

I wanted to ask you about electronic tickets but they tell that

I can't use because it is their businees to arrange all travel details

and they have some extra money from all the things,

you see it is just business.I think that you will be able to help me

because I don't know anybody here and only you are  my hope now,

I think everything in your hands and I believe that you will not leave

me here alone.please borrow some money. I am sure I will be able to return all your money

back after a few weeks, I will get salary and I will collect the sum I own from you.

To be fair I am not sure I know what to say because I hate to ask but

now I have no different way, you see.Please help me  it is only money

and much more important if we will meet in person  I will do my

best, you won`t be disappoined. I see that it sounds a little crazy

but I can't believe that in the worst case I have to return

home,they all will laugh at me.I think it rests with you to decide and I feel that

you will help me because you are kind. I have about 300 US dollars yet and I think

I need about 980 US dollars from your side with all travel needs and living here till my

flight! (I had 1180 dollars, but flight from Kemerowo, opening visa, medical

insurance and all travel needs costed about 800 dollars).

For truth I did not expect I will need to buy roundtrip tickets, but now

I see that its a very strict rule.

I was sure that my mom will help me becasue she promised but now she

sent letter that it is possible only in a few months or so because of

family problems.and she can't send transfer now.I was in the bank to

try to ask them about loan but they tell I have to have something to stay them

and I have nothing to stay because I have only a few

dress and things,some perfume and it is all I have,and small gift for you from

russia with love.

please send it today by Western Union or Money Gram

I will write you details:

!!!

send it to russia, Evgeniya Deryabina !!!!This is my full name!

Also I've got an advice to send you a scan copy of my passport

in case you need to confirm my details.

this is my full name used in all official documents. They said this is all info you need.

But please for any case write down more info. The address where I'm staying:

molchanovka b. street, 26 - 8, post code (zip) 121069. I rent a small room In an apartment of an old policeman here, it's

cheaper then hotel.The address of the closest Western Union (or MoneyGram) here is:

"PROMSVJAZBANK" MOSCOV, MOLCHANOVKA B., 21 post code 121205

I have some money but it's not enough to complete my trip.

Please send me 980 US dollars and I will complete my trip!

After it please write me all details about the transfer -

your FULL NAME and Money Transfer Control Number.!!

I will call you as soon as I receive it.

When I receive the money I will pay for my trip and only then

the embassy will put all final stamps on my documents.

I've bought you few souvenirs with Russian attributes!!! I'm

sure you will like them! If you need something more please let me

know, they are not expensive. Also I bought two boxes of Russian

chocolate! I hope so much when I come to you we will like each other!

You are already very special to me!

Please when I come to you tell me more about you and your country!

I will listen to everything you tell me and I will do everything you

tell me! I trust you really much!

I hope you will not do something to hurt my feelings.... I

think you are really good man. I will never do anything to hurt yours!!!

By statistics Moscow is the second most expensive city in the

world after Tokyo... everything is so expensive here... and I have

to pay for my rent and food and buy tickets.. please help me..

Sorry if I missed something or didn't comment please let me know

I was so busy with with all preparations!!!!

Evgeniya

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
η..."Ρωσίδα" σήμερα μου τό σκασε το παραμύθι.
Αφού μου είπε ότι θα έρθει σε μια βδομάδα (και μου πήρε και..δωράκι το χρυσό μου!) μου ζήτησε λεφτάκια! Όχι τίποτα σπουδαίο...να!  980 ψευτοδολλαριάκια!!!
Ρίξε ρε καμιά ιδέα να την παραμυθιάσουμε!!

Πές της ότι επικοινώνησες με την Πρεσβεία τους στην Αθήνα (δίνοντας τα στοιχεία της φυσικά) κ δέχτηκαν (αφού θα μείνει μαζί σου) να μην υπάρχει πρόβλημα με το e-ticket... χαχαχαχα

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Πές της ότι επικοινώνησες με την Πρεσβεία τους στην Αθήνα (δίνοντας τα στοιχεία της φυσικά) κ δέχτηκαν (αφού θα μείνει μαζί σου) να μην υπάρχει πρόβλημα με το e-ticket... χαχαχαχα
Λες ε?
καλό!

δεν μπορώ να πω.
Θα της πω κι όλας ότι ένας ξάδερφος δουλεύει εκεί και μπορώ να της βγάλω και άδεια παραμονής...ή πολύ πάει? :2funny: :2funny: :2funny:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Θα της πω κι όλας ότι ένας ξάδερφος δουλεύει εκεί και μπορώ να της βγάλω και άδεια παραμονής...ή πολύ πάει? :2funny: :2funny: :2funny:

χαχα ε... αυτό νομίζω παραπάει! Μπορείς να της ζητήσεις όμως, scan του Διαβατηρίου της, για να κανονίσεις τις διατυπώσεις για το e-ticket! Για να δούμε τι θα σκαρφιστεί να σου πει μετά...

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
χαχα ε... αυτό νομίζω παραπάει! Μπορείς να της ζητήσεις όμως, scan του Διαβατηρίου της, για να κανονίσεις τις διατυπώσεις για το e-ticket! Για να δούμε τι θα σκαρφιστεί να σου πει μετά...
Α! αυτό δεν τό πα!

μου έστειλε και το διαβατήριό της!

δεν ξέρω πού το βρήκαν τα κωλόπαιδα. Παίζει να είναι γκόμενα κανενός απ αυτούς γιατί είναι υπαρκτό πρόσωπο.

Η φωτό στο διαβατήριο έχει τη φάτσα της!
μόνο που η σφραγίδα στο διαβατήριο έχει την αλβανική σημαία!!!!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Ντούρα κάνει να ποστάρω τις φωτό και το διαβατήριο? ή να στις στείλω να τις βάλεις εσύ?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ντούρα κάνει να ποστάρω τις φωτό και το διαβατήριο? ή να στις στείλω να τις βάλεις εσύ?

όχι ρε συ... αλλά αυτό με την Αλβανική σφραγίδα με βάζει σε σκέψεις... δεν πιστεύω να έστειλες κι εσύ τίποτα στοιχεία σου??? ΠΡΟΣΕΧΕ !!!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
όχι ρε συ. εγώ ένα well come  της έλεγα και έπαιρνε φόρα!
τέλος πάντων. Θα της πω αυτό με την πρεσβεία να δω αντιδράσεις. Αν και πιστεύω ότι τα τσογλάνια έχουν καλά αντανακλαστικά και μεγάλη εμπειρία!

Επισκέπτης
Please help me  [size=20pt]it is only money [/size]
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ο συντακτης του e-mail πρεπει να εχει δει πολλες ασπρομαυρες ελληνικες ταινιες..
Eisenstein σιγουρα δεν εχει δει..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ο συντακτης του e-mail πρεπει να εχει δει πολλες ασπρομαυρες ελληνικες ταινιες..
Eisenstein σιγουρα δεν εχει δει..
Ασπρόμαυρες σίγουρα! αλλά μάλλον της αφρικής!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλά άμα σας στείλω και τα υπόλοιπα γράμματα θα λυθείτε απ το γέλιο! λες και ήταν γκόμενά μου!

Σε κάποιο γράφει ότι μίλησε με τη μαμά της και χάρηκε πάρα πολύ που βρήκε έναν καλό άνθρωπο και τώρα πλέον δε θα ανησυχεί για την κόρη της!!!!

μπουχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
καλά άμα σας στείλω και τα υπόλοιπα γράμματα θα λυθείτε απ το γέλιο! λες και ήταν γκόμενά μου!

Σε κάποιο γράφει ότι μίλησε με τη μαμά της και χάρηκε πάρα πολύ που βρήκε έναν καλό άνθρωπο και τώρα πλέον δε θα ανησυχεί για την κόρη της!!!!

Δοκίμασε να της στείλεις μήνυμα από ΑΛΛΟ email. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θ' αρχίσει πάλι το ίδιο παραμύθι... το copy+paste πάει σύννεφο... κι όποιος τσιμπήσει! Ρε ουστ...

Δες κι εδώ για παρόμοιες περιπτώσεις απάτης...

Επισκέπτης

το τραγικο ειναι οτι βρισκουν θυματα..
υπαρχει τοση απελπισια στον πλανητη που ολο & καποιος τσιμπαει..
σκατα στον ταφο τους..
στα φαρμακα να τα φανε οι σκατοπουστες..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παδια επειδη ειμαι μικρο το αμοιρο δεν μου εξηγειται, εν ολιγης, τι παιζεται μετα μαιλ;;

[ αν εχω καταλαβει σωστα, σας στελνουν μαιλ αγνωστοι και σας ζητουν να επενδυσετε μαζι τους ή σε αλλες περιπτωσεις να βγαλετε τις βιζες τους για να ερθουν στην Ελλαδα..σωστος;; ]

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
ρε παδια επειδη ειμαι μικρο το αμοιρο δεν μου εξηγειται, εν ολιγης, τι παιζεται μετα μαιλ;;

[ αν εχω καταλαβει σωστα, σας στελνουν μαιλ αγνωστοι και σας ζητουν να επενδυσετε μαζι τους ή σε αλλες περιπτωσεις να βγαλετε τις βιζες τους για να ερθουν στην Ελλαδα..σωστος;; ]

εμφανιζονται καποιοι που "υποτιθεται" οτι εχουν πολλα λεφτα αλλα ειναι ορφανα και θελουν κηδεμονα
και εμφανιζονται και αυτα τα μειλ που εγραψε παραπανω ο james.

προσωπικα μου εχει ερθει με το "φτωχο" ορφανο.

απλα τα πραγματα αν βλεπεις τετοια σβηστα και μην ασχολεισαι παραπανω.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Διάβασε εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom