Νέα

E-mail / μηνύματα (απάτες) που παίρνουμε από διδίκτυο, κινητά, κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Ξερεται κατι δεν ειναι μαλακας ο κοσμος..
ανυποψιαστος ειναι και πεφτη στην παγιδα με τα λαμογια.

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Κλασική απάτη μαζί με πολλές άλλες ....

1. Κέρδισες το λόττο αλλά πρέπει πρώτα να στείλεις κάποια χρήματα για να πληρωθούν οι φόροι.
2. Κάποιος ξέχασε χρήματα σε ένα λογαριασμό αφρικανικής τράπεζας και ο υπάλληλος της τράπεζας ψάχνει συνεταίρο για να τα διεκδικήσει και να τα μοιραστείται. Απαιτήται φυσικά να προκαταβάλεις κάποια έξοδα.
3. Γκόμενα ψάχνει λεφτά για διαβατήριο και αεροπορικά για να έρθει να σε βρει.
4. ....
5. ....

Μερικές απάτες είναι πολύ έξυπνες δε (για τους μη μυημένους πάντα)

You get an anonymous letter on January 2nd informing you that the market will go up during the month. It proves to be true, but you disregard it, owing to the well-known January effect (stocks have gone up historically during January). Then you receive another one on Feb 1st telling you that the market will go down. Again, it proves to be true. Then you get another letter on March 1st - same story. By July you are intrigued by the prescience of the anonymous person and you are asked to invest in a special offshore fund. You pour all your savings into it. Two months later, your money is gone. You go spill your tears on your neighbour's shoulder and he tells you that he remembers that he received two such mysterious letters. But the mailings stopped at the second letter. He recalls that the first one was correct in its prediction, the other incorrect.

What happened? The trick is as follows. The con-operator pulls 10,000 names out of a phone book. He mails a bullish letter to one half of the sample, and a bearish one to the other half. The following month he selects the names of the persons to whom he mailed the letter whose prediction turned out to be right, that is, 5,000 names. The next month he does the same with the remaining 2,500 names, until the list narrows down to 500 people. Of these there will be 200 victims. An investment in a few thousand dollars worth of postage stamps will turn into several million.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Δεν ειναι ιδια περιπτωση με τις μαυρες που σκοτωθηκαν οι δικοι τους κτλπ..και μενα μουχουν στειλει τετοια..εδω υπαρχουν διαφορες.Η γκομενα μου τηλεφωνησε..μιλησαμε..μουστειλε copy απο το διαβατηριο της..κτλπ.
Παρ ολα αυτα εχω και εγω την εντυπωση οτι η φαση ειναι μουφα..και οτι εφ οσων βλεπει οτι δεν μασαω στα 1000 σου λεει ας τα ριξω στα 250..δεν την χαλαει αλλωστε νομιζω..
Εστειλα  απαντηση και ζητησα τα πληρη στοιχεια της γιατι δηθεν στην Ελλαδα δεν μπορουμε να στειλουμε χρηματα σε χωρες εκτος ΕΟΚ αν δεν τα εχουμε..δλδ διευθυνση κατοικιας-ονοματεπονυμο-τηλεφωνο τα παντα..
ΥΓ.τα 250 δεν με προβλιματιζουν ειναι η αληθεια..η "φολα"με προβληματιζει :grin:
ΥΓ2.δεν ειμαι καθολου απειρος απο ιντερνετ..μια περιπτωση ειναι αυτη και την συζηταμε.
ΥΓ3.Οι Ρωσοι για ναρθουν Ελλαδα θα πρεπει ναχουν βαουτσερ απο κρατηση ξενοδοχειου..το περνουν απο το γραφειο ταξιδιων που τους κανει τα χαρτια για την αιτηση..αν δεν δω κρατηση λεφτα δεν στελνω ;)
ΥΓ4.Θα ενημερωσω για την  εξελιξη..ητε ειναι θετικη ητε αρνητικη..παντως η γκομενα σαν εμφανιση τα σπαει :2funny:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Φίλε η απάτη μέσω νετ έχει εξελιχθεί σε τέτοιο επίπεδο που μπορείς πολύ έυκολα να την πατήσεις, ακόμη και αν είσαι έμπειρος στο διαδίκτυο...

Θεωρώ την καλύτερη λύση την αποχή

Αν δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα και δεν λυπάσαι τα 250 μία άλλη λύση είναι να της πειςοτι θα πας εσύ Ρωσία να την δεις...

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Πριν κανα 2 μηνο εσκασε στο μειλ μου ενα μηνυμα απο μια κοπελα απο την Ρωσια(δεν ξερω απο που το βρηκε..ισως απο το facebook)...με φωτο και με ενα κειμενο..οτι και καλα..βαρεθηκε τα συνηθησμενα και αποφασισε να κανει το βημα να γνωρισει καποιον εκτος Ρωσιας..μιλουσαμε για κανενα μηνα οταν της ειπα ναρθει Ελλαδα..στο διαστημα αυτο βεβαια μου ανεφερε αρκετες φορες πραγματα που εκανε στην καθημερινοτητα της αλλα ο τροπος συνταξης και γραφης εμοιαζε σαν προκατ..δλδ σαν ετοιμος...οι φωτο της ηταν εκπληκτικες...πολυ δυνατο μουνι.
Μια μερα λοιπον μου σκαει το παραμυθιιιιι...για να ερθω λεει..χρειαζετε να εχω 1000ε για να με αφησουν να περασω τα συνορα στην Ελλαδα αλλα και να τα δειξω εδω οταν παω να παρω την βιζα...εγω(μου λεει)αυτα τα λεφτα δεν ταχω..μπορεις ομως να μου τα στειλεις εσυ και μολις περασω τον ελενχο διασβατηριων να στα δωσω πισω...λεω...για κοροιδα ψαχνει η γκομενα...να μην τα πολυλογουμε το ποσο εχει πεσει στα 250 ε..τα υπολοιπα λεει τα βρηκε απο φιλους..εδω μαλιστα να πω οτι της εδωσα το τηλεφωνο μου και μου τηλεφωνησε!!!!Επισεις για να μου αποδειξει  οτι δεν ειναι απατη μου εστειλε και ενα copy απο το διαβατηριο της!!!!
Τωρα 2 ειναι τα στοιχεια που ξενιζουν...ΠΟΤΕ δεν ζητησε μια φωτο μου να δει πως ειμαι!!!τι διαολο ερχετε τετοιο ταξιδι χωρις να ξερει πως ειναι αυτος που επισκεπτεται?Το αλλο ειναι οτι ενω στα γραπτα της κανει πολλα συντακτικα λαθη στα αγγλικα της εν τουτοις στο τηλεφωνο ειχε Αμερικανικη προφορα και μιλουσε τελεια..δεν ειχα καν την αισθηση οτι μιλαω με Ρωσιδα..ξερετε δεν εσερνε τα τελειωματα των λεξεων..
Το θεμα ειναι τι κανω τωρα??κραταω αυτα τα 250 και την γραφω στα αμελετητα μου?Της τα στελνω με την πολυ σοβαρη πιθανοτητα να πινει σαμπανια στην υγεια του κοροιδου που μπορει να μην του πηρε 1000 αλλα και με 250 μια σαμπανια την πινει εδω που τα λεμε...η να την δω αλλοιως και να πω...πες οτι πηγα μια ωριτσα σε ενα c.t.και δεν μαμεις ψηλα καπελα..μηπως υπαρχει καποιου ειδους τσεκ που δειχνει οτι υπαρχουν καποια χρηματα αλλα να μην μπορει να τα εξαργυρωσει εκτος Ελλαδος??Οι φωτο που μου εχει στειλει δεν ειναι επαγγελματικες και ουτε ειναι ημιγυμνες κτλπ...κανονικες φωτο που εχουμε ολοι τραβηξει στην ζωη μας...
Εχει κανεις αλλος τετοια εμπειρια??Την λενε Ντανα και ειναι απο την Αγ.Πετρουπολη.
Τι θα κανατε στην θεση μου??
Φιλε ΕΙΝΑΙ 100% ΑΠΑΤΗ. Πριν κατι μηνες η Οπρα ειχε βγαλει στην εκπομπη της Αμερικανους που την πατησαν, με μαυρους κτλ.
Το κολπο παιζει αρκετο καιρο στην Αμερικη.
Συν κατι αρθρα για απατες μεσο φεις μπουκ.
Μ Α Κ Ρ Υ Α :tickedoff:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
απατη μου μυριζει και μενα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Ναι βρε και μενα απατη μου φαιντετε γι αυτο το γραφω εδω μεσα.
Θα δω τις απαντησεις της σε αυτα που της εστειλα και θα ενημερωσω εδω....
Υπαρχει κανενα λινκ για τις αναλογες απατες μεσω face book φιλε stabik?
ΥΓ.Οτι τα 250 δεν θα με πονεσουνε δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φαω την φολα..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ναι βρε και μενα απατη μου φαιντετε γι αυτο το γραφω εδω μεσα.
Θα δω τις απαντησεις της σε αυτα που της εστειλα και θα ενημερωσω εδω....
Υπαρχει κανενα λινκ για τις αναλογες απατες μεσω face book φιλε stabik?
ΥΓ.Οτι τα 250 δεν θα με πονεσουνε δεν σημαινει οτι θα πρεπει να φαω την φολα..
Εντελως συμπτωματικα επεσε το ματι μου αυτες τις μερες. Θα ψαξω και οτι βρω θα σε ενημερωσω.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
[video]http://zlatis.blogspot.com/2007/11/facebook-account.html[/video]

και συμπληρωματικα αυτα
[video]http://siteseein.gr/2008/02/facebook-marketplace.html[/video]
( αυτο διαβασε το μεχρι το τελος, ειναι συζητηση απο μπλοκ και μιλανε για το πως το φεις μπουκ μοιραζει τα στοιχεια των χρειστων του)
Οτι αλλο βρω θα στειλω

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Eυχαριστω.

Επισκέπτης
εμενα κατι αραπινες μου γραφουνε συνεχεια.μου στελνουνε φωτο ειμαι σκοτωσαν τους γονεις μου οι ανταρτες και καλα...δεν μου ζητησανε λεφτα γιατι δεν απαντησα ποτε.συνηθως τους στελνω νια φωτο του Χιτλερ και γραφω I HATE NIGER!!!!παντος στελνουν αρκετα συχνα e-mail..

Επειδη σε παω, και δεν θελω να μου κουράζεσαι, θα σου δώσω αυτο το κολαζ να το στελνεις να γουσταρεις! Προς όλους ισχύει επισης.

81952338kj7.jpg

niced

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
179
Πόντοι
16
[video]http://zlatis.blogspot.com/2007/11/facebook-account.html[/video]

και συμπληρωματικα αυτα
[video]http://siteseein.gr/2008/02/facebook-marketplace.html[/video]
( αυτο διαβασε το μεχρι το τελος, ειναι συζητηση απο μπλοκ και μιλανε για το πως το φεις μπουκ μοιραζει τα στοιχεια των χρειστων του)
Οτι αλλο βρω θα στειλω

sorry ρε σταβ αλλά αυτά δεν μας λένε και τίποτα καινούργιο
(βέβαια καλό θα είναι να τα γνωρίζουν όσοι δεν ξέρουν)

άσε που δεν λένε κάτι σχετικό με την απάτη που ανέφερε ο συναγωνιστής

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
φιλε μου το σκηνικο δεν ειναι απατη, στειλε και 2-3 χιλιαρικα αν σου περρισευουν. Σου εκατσε καλη φαση, μουνι δυνατο που ασχετως οτι δεν σε ξερει θα ερθει να πεσει στην αγκαλια σου ως ωριμο φρουτο. Αντε βρε, παντα τετοια!!!

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Φιλε ΕΙΝΑΙ 100% ΑΠΑΤΗ. Πριν κατι μηνες η Οπρα ειχε βγαλει στην εκπομπη της Αμερικανους που την πατησαν, με μαυρους κτλ.
Το κολπο παιζει αρκετο καιρο στην Αμερικη.
Συν κατι αρθρα για απατες μεσο φεις μπουκ.
Μ Α Κ Ρ Υ Α :tickedoff:
Φιλε nice το ξερω οτι δεν ειναι αναλογο γι'αυτο παραθετω το ποστ μου.
Θελω απλα να επιστησω την προσοχη στο φιλο σχετικα με το φεισμπουκ :sunglasses:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εχω να πω οτι ειστε ολοι ζωα οι υπερμαχοι των ρωσσιδων κτλ γτ δεν καταλαβενετε οτι ειναι καλες και γλυκιες με μονο σκοπο να διπλαρωσουν καποιον ωστε να παντρευτουν και να παρουν την ελληνικη υποικοοτητα και να τις ζει. αλλα μονο τα βυζια τους βλεπετε.

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
εχω να πω οτι ειστε ολοι ζωα οι υπερμαχοι των ρωσσιδων κτλ γτ δεν καταλαβενετε οτι ειναι καλες και γλυκιες με μονο σκοπο να διπλαρωσουν καποιον ωστε να παντρευτουν και να παρουν την ελληνικη υποικοοτητα και να τις ζει. αλλα μονο τα βυζια τους βλεπετε.
Ακριβως μονο τα βυζια τους βλεπουμε  :-*

Επισκέπτης

Γιατι ρε φιλε! τα βυζα ειναι ωραιο πραμα!
τωρα αμα καποιος ειναι ζωο να του τα τρωει οχι ρωσσιδα αλλα μαλακας τριχωτος που το παιζει ρωσσιδα ειναι αλλο πραγμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ SCUMMER NIGERS!!!

Επιπλεον, εχει και καλες κοπελες ρε, μην ξηγιεσαι ετσι!

tsapgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
66
Πόντοι
6
αχ ναι τα μεγαλα ζουμερα ολοστρογγυλα πεταχτα ορθια χορταστικα ΒΥΖΑΑΑ!!!!! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom