Πριν κανα 2 μηνο εσκασε στο μειλ μου ενα μηνυμα απο μια κοπελα απο την Ρωσια(δεν ξερω απο που το βρηκε..ισως απο το facebook)...με φωτο και με ενα κειμενο..οτι και καλα..βαρεθηκε τα συνηθησμενα και αποφασισε να κανει το βημα να γνωρισει καποιον εκτος Ρωσιας..μιλουσαμε για κανενα μηνα οταν της ειπα ναρθει Ελλαδα..στο διαστημα αυτο βεβαια μου ανεφερε αρκετες φορες πραγματα που εκανε στην καθημερινοτητα της αλλα ο τροπος συνταξης και γραφης εμοιαζε σαν προκατ..δλδ σαν ετοιμος...οι φωτο της ηταν εκπληκτικες...πολυ δυνατο μουνι.
Μια μερα λοιπον μου σκαει το παραμυθιιιιι...για να ερθω λεει..χρειαζετε να εχω 1000ε για να με αφησουν να περασω τα συνορα στην Ελλαδα αλλα και να τα δειξω εδω οταν παω να παρω την βιζα...εγω(μου λεει)αυτα τα λεφτα δεν ταχω..μπορεις ομως να μου τα στειλεις εσυ και μολις περασω τον ελενχο διασβατηριων να στα δωσω πισω...λεω...για κοροιδα ψαχνει η γκομενα...να μην τα πολυλογουμε το ποσο εχει πεσει στα 250 ε..τα υπολοιπα λεει τα βρηκε απο φιλους..εδω μαλιστα να πω οτι της εδωσα το τηλεφωνο μου και μου τηλεφωνησε!!!!Επισεις για να μου αποδειξει οτι δεν ειναι απατη μου εστειλε και ενα copy απο το διαβατηριο της!!!!
Τωρα 2 ειναι τα στοιχεια που ξενιζουν...ΠΟΤΕ δεν ζητησε μια φωτο μου να δει πως ειμαι!!!τι διαολο ερχετε τετοιο ταξιδι χωρις να ξερει πως ειναι αυτος που επισκεπτεται?Το αλλο ειναι οτι ενω στα γραπτα της κανει πολλα συντακτικα λαθη στα αγγλικα της εν τουτοις στο τηλεφωνο ειχε Αμερικανικη προφορα και μιλουσε τελεια..δεν ειχα καν την αισθηση οτι μιλαω με Ρωσιδα..ξερετε δεν εσερνε τα τελειωματα των λεξεων..
Το θεμα ειναι τι κανω τωρα??κραταω αυτα τα 250 και την γραφω στα αμελετητα μου?Της τα στελνω με την πολυ σοβαρη πιθανοτητα να πινει σαμπανια στην υγεια του κοροιδου που μπορει να μην του πηρε 1000 αλλα και με 250 μια σαμπανια την πινει εδω που τα λεμε...η να την δω αλλοιως και να πω...πες οτι πηγα μια ωριτσα σε ενα c.t.και δεν μαμεις ψηλα καπελα..μηπως υπαρχει καποιου ειδους τσεκ που δειχνει οτι υπαρχουν καποια χρηματα αλλα να μην μπορει να τα εξαργυρωσει εκτος Ελλαδος??Οι φωτο που μου εχει στειλει δεν ειναι επαγγελματικες και ουτε ειναι ημιγυμνες κτλπ...κανονικες φωτο που εχουμε ολοι τραβηξει στην ζωη μας...
Εχει κανεις αλλος τετοια εμπειρια??Την λενε Ντανα και ειναι απο την Αγ.Πετρουπολη.
Τι θα κανατε στην θεση μου??
Καλυτερα να μην τα δώσεις, γιατί όπως προείπαν αξιόλογα μέλη, πρόκειται περι απάτης. Θα έπρεπε να σου έχει προξενήσει την περιέργεια το ότι δεν σου ζήτησε φωτογραφία σου να δει.
Από όσο έχω διαβάσει τέτοιου είδους email, όπως και πολλά που στέλνονται από την Αφρική, τα ονομάζουν
Το σύνδρομο της Νυγηρίας επειδή από εκεί πρωτοξεκίνησαν να αποστέλονται. Προσοχή λοιπόν.