Νέα

E-mail / μηνύματα (απάτες) που παίρνουμε από διδίκτυο, κινητά, κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Γιατι ρε φιλε! τα βυζα ειναι ωραιο πραμα!
τωρα αμα καποιος ειναι ζωο να του τα τρωει οχι ρωσσιδα αλλα μαλακας τριχωτος που το παιζει ρωσσιδα ειναι αλλο πραγμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ SCUMMER NIGERS!!!

Επιπλεον, εχει και καλες κοπελες ρε, μην ξηγιεσαι ετσι!

ναι ολες οι διμετρες κουκλαρες γουσταρουν 50ρηδες με κοιλια! ρε μην δουλωμαστε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Επειδη σε παω, και δεν θελω να μου κουράζεσαι, θα σου δώσω αυτο το κολαζ να το στελνεις να γουσταρεις! Προς όλους ισχύει επισης.

81952338kj7.jpg
τελειο ειναι σ'ευχαριστω!!!!θα το στηλω στην επομενη αραπινα οταν μου ξαναγραψει!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Υπαρχει εξελιξη..μουστειλε τον λογαριασμο της ...τραπεζα Alpha Bank στην Αγ.Πετρουπολη...και μουστειλε και την διευθυνση της τραπεζας...αλλα και το πληρες ονοματεπωνυμο της!! και μαλιστα ο λογαριασμος της εινα σε Ευρω(τι να τον κανει αραγε μια Ρωσιδα εναν λογαριασμο σε Ευρω στην Ρωσια????)και μου πεταξε και ενα νεο στοιχειο ...την προσκληση λεει να την κανω εχοντας μεσα το πληρες ονομα μου τηεφωνο και διευθυνση!!!!ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ???!!!!!
Για φαντασου..κανεις προσκληση...ερχετε και την κανει για κανενα κολομπαρο στην Γαστουνη(τυχαιο το ονομα)..και την πιανουν  να κανει βιζιτες...και ο μαλακας που εκανε την προσκληση βρισκετε μπλεγμενος...
Τωρα της εκανα γυρισμα...της ειπα οτι επειδη χρειαζονται 10 εργασιμες για την μεταφορα χρηματων απο Ελλαδα σε χωρα εκτος Ε.Ε.(και αυτη τα θελει μεχρι 11 Αυγουστου που υποτιθετε θα βγει η βιζα) θα της στειλω τα λεφτα με εναν δικο μου που μενει εκει!!!Να δουμε τι θα πει...μαλλον δεν θα ξανα-απαντησει..Χαχαχα... i love this game.

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
φιλε μου το σκηνικο δεν ειναι απατη, στειλε και 2-3 χιλιαρικα αν σου περρισευουν. Σου εκατσε καλη φαση, μουνι δυνατο που ασχετως οτι δεν σε ξερει θα ερθει να πεσει στην αγκαλια σου ως ωριμο φρουτο. Αντε βρε, παντα τετοια!!!
Να και συνέταιρος!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Πριν κανα 2 μηνο εσκασε στο μειλ μου ενα μηνυμα απο μια κοπελα απο την Ρωσια(δεν ξερω απο που το βρηκε..ισως απο το facebook)...με φωτο και με ενα κειμενο..οτι και καλα..βαρεθηκε τα συνηθησμενα και αποφασισε να κανει το βημα να γνωρισει καποιον εκτος Ρωσιας..μιλουσαμε για κανενα μηνα οταν της ειπα ναρθει Ελλαδα..στο διαστημα αυτο βεβαια μου ανεφερε αρκετες φορες πραγματα που εκανε στην καθημερινοτητα της αλλα ο τροπος συνταξης και γραφης εμοιαζε σαν προκατ..δλδ σαν ετοιμος...οι φωτο της ηταν εκπληκτικες...πολυ δυνατο μουνι.
Μια μερα λοιπον μου σκαει το παραμυθιιιιι...για να ερθω λεει..χρειαζετε να εχω 1000ε για να με αφησουν να περασω τα συνορα στην Ελλαδα αλλα και να τα δειξω εδω οταν παω να παρω την βιζα...εγω(μου λεει)αυτα τα λεφτα δεν ταχω..μπορεις ομως να μου τα στειλεις εσυ και μολις περασω τον ελενχο διασβατηριων να στα δωσω πισω...λεω...για κοροιδα ψαχνει η γκομενα...να μην τα πολυλογουμε το ποσο εχει πεσει στα 250 ε..τα υπολοιπα λεει τα βρηκε απο φιλους..εδω μαλιστα να πω οτι της εδωσα το τηλεφωνο μου και μου τηλεφωνησε!!!!Επισεις για να μου αποδειξει  οτι δεν ειναι απατη μου εστειλε και ενα copy απο το διαβατηριο της!!!!
Τωρα 2 ειναι τα στοιχεια που ξενιζουν...ΠΟΤΕ δεν ζητησε μια φωτο μου να δει πως ειμαι!!!τι διαολο ερχετε τετοιο ταξιδι χωρις να ξερει πως ειναι αυτος που επισκεπτεται?Το αλλο ειναι οτι ενω στα γραπτα της κανει πολλα συντακτικα λαθη στα αγγλικα της εν τουτοις στο τηλεφωνο ειχε Αμερικανικη προφορα και μιλουσε τελεια..δεν ειχα καν την αισθηση οτι μιλαω με Ρωσιδα..ξερετε δεν εσερνε τα τελειωματα των λεξεων..
Το θεμα ειναι τι κανω τωρα??κραταω αυτα τα 250 και την γραφω στα αμελετητα μου?Της τα στελνω με την πολυ σοβαρη πιθανοτητα να πινει σαμπανια στην υγεια του κοροιδου που μπορει να μην του πηρε 1000 αλλα και με 250 μια σαμπανια την πινει εδω που τα λεμε...η να την δω αλλοιως και να πω...πες οτι πηγα μια ωριτσα σε ενα c.t.και δεν μαμεις ψηλα καπελα..μηπως υπαρχει καποιου ειδους τσεκ που δειχνει οτι υπαρχουν καποια χρηματα αλλα να μην μπορει να τα εξαργυρωσει εκτος Ελλαδος??Οι φωτο που μου εχει στειλει δεν ειναι επαγγελματικες και ουτε ειναι ημιγυμνες κτλπ...κανονικες φωτο που εχουμε ολοι τραβηξει στην ζωη μας...
Εχει κανεις αλλος τετοια εμπειρια??Την λενε Ντανα και ειναι απο την Αγ.Πετρουπολη.
Τι θα κανατε στην θεση μου??

Καλυτερα να μην τα δώσεις, γιατί όπως προείπαν αξιόλογα μέλη, πρόκειται περι απάτης. Θα έπρεπε να σου έχει προξενήσει την περιέργεια το ότι δεν σου ζήτησε φωτογραφία σου να δει.
Από όσο έχω διαβάσει τέτοιου είδους email, όπως και πολλά που στέλνονται από την Αφρική, τα ονομάζουν Το σύνδρομο της Νυγηρίας επειδή από εκεί πρωτοξεκίνησαν να αποστέλονται. Προσοχή λοιπόν.

Επισκέπτης
Από όσο έχω διαβάσει τέτοιου είδους email, όπως και πολλά που στέλνονται από την Αφρική, τα ονομάζουν Το σύνδρομο της Νυγηρίας επειδή από εκεί πρωτοξεκίνησαν να αποστέλονται. Προσοχή λοιπόν.

Αμαν αυτοι οι αραπακλες πια!Την μια το AIDS την αλλη τα email με τις απατες  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υπαρχει εξελιξη..μουστειλε τον λογαριασμο της ...τραπεζα Alpha Bank στην Αγ.Πετρουπολη...και μουστειλε και την διευθυνση της τραπεζας...αλλα και το πληρες ονοματεπωνυμο της!! και μαλιστα ο λογαριασμος της εινα σε Ευρω(τι να τον κανει αραγε μια Ρωσιδα εναν λογαριασμο σε Ευρω στην Ρωσια????)και μου πεταξε και ενα νεο στοιχειο ...την προσκληση λεει να την κανω εχοντας μεσα το πληρες ονομα μου τηεφωνο και διευθυνση!!!!ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ???!!!!!
Για φαντασου..κανεις προσκληση...ερχετε και την κανει για κανενα κολομπαρο στην Γαστουνη(τυχαιο το ονομα)..και την πιανουν  να κανει βιζιτες...και ο μαλακας που εκανε την προσκληση βρισκετε μπλεγμενος...
Τωρα της εκανα γυρισμα...της ειπα οτι επειδη χρειαζονται 10 εργασιμες για την μεταφορα χρηματων απο Ελλαδα σε χωρα εκτος Ε.Ε.(και αυτη τα θελει μεχρι 11 Αυγουστου που υποτιθετε θα βγει η βιζα) θα της στειλω τα λεφτα με εναν δικο μου που μενει εκει!!!Να δουμε τι θα πει...μαλλον δεν θα ξανα-απαντησει..Χαχαχα... i love this game.
παντος αυτες οι γκομενες ειμαι εγω!!!!!ειμαι στο αν θες γραψε μου Ελληνικα

Συνημμένα

• hese19.jpg
    hese19.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 75
  • zoon15.jpg
    zoon15.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 54

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και αυτες ειμαι εγω...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
την πιο μεγαλη επυτηχια ειχε αυτη εδω!!!!!την πρωτη μερα ΜΟΥ ΓΡΑΨΑΝΕ 100 ΑΤΟΜΑ!!!!!βαρεθηκα να τα σβινω!!!!!

Συνημμένα

• zoon16.jpg
    zoon16.jpg
    23,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • zoon4.jpg
    zoon4.jpg
    29 KB · Εμφανίσεις: 46
  • zoon11.jpg
    zoon11.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 43
  • zoon8.jpg
    zoon8.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 45

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειναι τοσο μαλακας αυτος ο μπατηρης.πως ειναι δυνατον μια γκομενα σαν αυτη που παιρνει 100 μυνηματα σε μια μερα να βρει αυτο το μαλακα ΜΕΤΑΞΥ 34.000 αντρων στο σα'ιτ απο την Αγια Πετρουπολη και να του γραψει τι ωραιος που ειναι!!!!!τον εστηλα και 'γω το μαλακα να την περιμενει να ερθει απο το Καλινινγκραντ στο αεροδρομιο με λουλουδια στις 8 το πρω'ι'!!!!ειχε πολυ γελιο!!!!αυτος ειναι ζωω Αλγερινος εσεις ειστε Ελληνες μην σας πιανουν μαλακες!!!!ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙς ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΑ'Ι'Τ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ.ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΒΡΕΙς ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ!!!!μονο στα σα'ι'τ που ειναι στα Ρωσσικα εχει κανονικες γκομενες.για Ρουμανικα σα'ι'τ δεν ξερω.ας γραψει καποιος Ρουμανοφιλος.τα Βουλγαρικα σα'ι'τ παντος εχουνε καμακι..

Συνημμένα

• Photo-0026.jpg
    Photo-0026.jpg
    241,4 KB · Εμφανίσεις: 43

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Έλαβα ένα email δήθεν από το rapidshare που μου λέει ότι είμαι νικητής σε μια κλήρωση που έχει το rapidshare και πρέπει να κάνω login πατώντας τον σύνδεσμο που περιέχει.Ο σύνδεσμος όμως δεν οδηγεί στο rapidshare αλλά στην παρακάτω δ/νση:
Το email όπως είδα από το properties ηρθε από αυτό το email: promtorgles.com@maloletka.ru Δεν έκανα εννοείται "κλικ" αλλά προσέξτε μην την πατήσετε.

Το κείμενο είναι το ακόλουθο

Reward Confirmation

Your premium account has been randomly selected in our system as a matter of our lottery winner. This is a must to ensure that only you have access and use of your premium account. We require all premium accounts users to verify their information by logging in in the provided link. Please enter your Rapidshare login address and login information by logging in to your site account using the link below:

Click here claim your reward

Όποιος το κάνει,έχασε το λογ/σμό του στο rapidshare...

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αυτο ισχυει μονο για premium users ετσι???

καλα κανω και ειναι free...

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτο ισχυει μονο για premium users ετσι???

καλα κανω και ειναι free...

Φίλε,δεν το στέλνει η rapidshare,αλλά κάποιοι μαλάκες που θέλουν να υποκλέψουν τους λογ/σμούς.Η συνδρομή έχει πολλά πλεονεκτήματα και δεν συγκρίνεται με τη δωρεάν.

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Φίλε,δεν το στέλνει η rapidshare,αλλά κάποιοι μαλάκες που θέλουν να υποκλέψουν τους λογ/σμούς.Η συνδρομή έχει πολλά πλεονεκτήματα και δεν συγκρίνεται με τη δωρεάν.

Σαν κατοχος, ετησιας κιολας, συμφωνω κι επαυξανω. Ο οποιοσδηποτε κατεβαζει διαφορα κι εχει στοιχειωδεις γνωσεις, ε μια φορα ας μη παει να γαμησει, ας δωσει 55 ευρω για ενα λογιαριασμο (το ετησιο ειναι το highest VFM). Αξιζει η επενδυση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom