Νέα

E-mail / μηνύματα (απάτες) που παίρνουμε από διδίκτυο, κινητά, κλπ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 169
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Eraser

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παίδες καλησπέρα, μου ήρθε στο προσωπικό μου mail το παρακάτω μήνυμα

Speech of welcome

IΒ’m addressing you on behalf of the HR department of a large company.

Our company is well known in various fields as follows:
- companies setting-up
- companies winding-up
- opening accounts in Europe
- etc.

We are grateful to offer Europen citizens several open positions as local manager:
- salary 2.600 euro + bonus
- part-time job
- flexible work time

If you have a wish to become a part of our team, please inform us the following: Elvin@alleuropenet.com
Full name:
Country:
City:
E-mail:
Telephone Number:

Note! We are searching Europeans only!

Please, write your name and Telephone Number so that our manager could contact you and conduct an interview.

Το περίεργο είναι ότι φαίνεται σα να το στέλνω εγώ, από το δικό μου mail στον εαυτό μου (Provider Forthnet).

Σας λέει κάτι? Έχετε ξαναδεί κάτι παρόμοιο???

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
το thread συγχωνεύτηκε

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Εμένα παλιότερα, μου έστελναν μήνυμα ότι είδαν το προφίλ μου κάπου-δεν έχω πουθενά- τους άρεσε η φάτσα μου και ήθελαν αλληλογραφία. Το επόμενο βήμα ήταν να μου στείλουν το "προσωπικό" τους mail. Πάντα "κοπέλες" από κάποια χώρα της Αφρικής. Αν συνέχιζα την αλληλογραφία, ακολουθούσε φωτό. Όχι τίποτα εξαιρετικό, αλλά μια όμορφούλα, νεαρή μαύρη. Το επόμενο mail, ανέφερε ότι ο μπαμπάς της ήταν στέλεχος της προηγούμενης κυβέρνησης που ανατράπηκε με πραξικόπημα και δολοφονήθηκε. Αλλά υπάρχουν λεφτά στην Ελβετία κλπ κλπ. Το θέμα είναι ότι μετά βαριόμουνα και δεν είχα και χρόνο να ασχοληθώ για να δω μέχρι που θα το έφταναν.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Πριν λίγες μέρες τα λέγαμε και σήμερα έσκασε μύτη το μήνυμα μέσω facebook. Ο Njon Odiotu, δικηγόρος στη Δημοκρατία του Μπενίν, με πληροφορεί ότι  πελάτης του και συνεπώνυμός μου, έμπορος χρυσού, άφησε σε τοπική τράπεζα 10,5 εκατ. δολλάρια τα οποία θα με βοηθήσει να μεταφερθούν σε λογαριασμό μου. Και μου ζητάει διάφορα στοιχεία, για να μου στείλει περισσότερες λεπτομέρειες. Μου δίνει μάλιστα και e-mail. Να ασχοληθώ και να του κάνω καμμιά πλάκα ή να μην ασχοληθώ; Το θέμα είναι ότι βαριέμαι εύκολα τέτοιου είδους ιστοριές, γιατί έχω κι άλλες δουλειές να κάνω.

flyingdutchman

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιαν 2006
Κριτικές
42
Like
147
Πόντοι
6.040
Θα ξέρετε τη "βιομηχανία" ροζ τηλεφώνων (τα γνωστά 090...) που υπόσχονται ραντεβού με γκόμενες, οι οποίες είναι ανύπαρκτες και σκοπό έχουν να στείλεις όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα πληρώνοντας ένα σκασμό λεφτά, μέχρι να πάρεις χαμπάρι την απάτη.

Η ίδια βιομηχανία έχει στηθεί και στο ίντερνετ, με κάποια σάιτ που υπόσχονται "άμεσες γνωριμίες για σεξ" και αν κάνεις το λάθος και γραφτείς (η εγγραφή είναι δωρεάν στην αρχή) σου στέλνουν ένα σωρό pm από ανύπαρκτες επίσης γκόμενες, με σκοπό να κάνεις upgrade και να αρχίσεις να πληρώνεις για να τα διαβάσεις.

Μια τέτοια απάτη είναι το sexsearch.com. Εγώ τη γλίτωσα, δεν έπεσα θύμα, όμως ανοίγω το θέμα αυτό για να γλιτώσουν και άλλοι συναγωνιστές που μπορεί να την πατήσουν και για να επισημανθούν και οι υπόλοιποι απατεώνες.

Αν υπάρχει ανάλογο θέμα και δεν το έχω δει, οι mods ξέρουν τι να κάνουν, εννοείται.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θα ξέρετε τη "βιομηχανία" ροζ τηλεφώνων (τα γνωστά 090...) που υπόσχονται ραντεβού με γκόμενες, οι οποίες είναι ανύπαρκτες και σκοπό έχουν να στείλεις όσο το δυνατόν περισσότερα μηνύματα πληρώνοντας ένα σκασμό λεφτά, μέχρι να πάρεις χαμπάρι την απάτη.

Η ίδια βιομηχανία έχει στηθεί και στο ίντερνετ, με κάποια σάιτ που υπόσχονται "άμεσες γνωριμίες για σεξ" και αν κάνεις το λάθος και γραφτείς (η εγγραφή είναι δωρεάν στην αρχή) σου στέλνουν ένα σωρό pm από ανύπαρκτες επίσης γκόμενες, με σκοπό να κάνεις upgrade και να αρχίσεις να πληρώνεις για να τα διαβάσεις.

Μια τέτοια απάτη είναι το sexsearch.com. Εγώ τη γλίτωσα, δεν έπεσα θύμα, όμως ανοίγω το θέμα αυτό για να γλιτώσουν και άλλοι συναγωνιστές που μπορεί να την πατήσουν και για να επισημανθούν και οι υπόλοιποι απατεώνες.

Αν υπάρχει ανάλογο θέμα και δεν το έχω δει, οι mods ξέρουν τι να κάνουν, εννοείται.

Εν τάξει flyingdutchman, το βάλαμε στη θέση του το θέμα σου.

Μπήκα λίγο στο site που είπες.  Το προχώρησα (διαλέγοντας χώρα, πόλη γκόμενα ή γκόμενο κλπ) μέχρι εκεί που μου ζήτησε το e-mail μου.  Είναι ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ, και αγαθούς ανθρώπους μπορεί και να τους ξεγέλάσει.
Προφανώς και κάποιοι τσιμπάνε, αν δεν υπήρχαν τέτοιοι δε θα υπήρχαν και τέτοια sites. Όπως και δε θα υπήρχαν και τηλέφωνα 090, ΟΥΤΕ διαφημίσεις τους στην TV (αυτές, κοστίζουν!).

Οπότε καλά έκανες και το εντόπισες.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Hello,

My name is Elena, I have 34 year old and I am write to you from province in Russia.

I work in municipal library and after my work can use the computer when possible. I finded several addresses on Internet and decided to write You this letter.

I have a daughter at age 9, her father left us, and we live with my mother.

Recently my mother lost her job because of the deep crisis in our region, and now our the situation becomes hopeless.

Gas and electricity are very expensive, and we can not afford to heat any home more.

Winter is coming and the weather in our region is already very cold. We do not know what to do, and we very afraid.

The onlyway to heat our home is to use a portable stove that heat with a burn wood. We have savings of wood in the barn and this stove will heat our home throughout the winter at no cost to us.

Unfortunately, We can not buy this stove in our local market because The value of this stove is 8,145 rubles, and they are very expensive to us (Equival. 196 Euro).

I hope very deep that you can help us. If you have any old portable stove, and if Do not use it anymore, we would be very grateful if you can donate it to us and arrange to transport it to us (we live 200 km from Moscow). This The ovens are different, they are usually made of cast iron and weigh about 100 kg.

I wholeheartedly wish you a Merry Christmas and Happy New Year. I wish that the New Year 2011 bring you happiness, health and all your dreams come true!

Elena.

PS: I'm Sorry for mistakes in this letter. I studied English in school, and I translated this letter using a dictionary and my own skills.

Κι όποιος τσιμπήσει.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom