Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
υ π ο ψ ι α απο γκομενα να δειτε κανετε ολοι σα λιγουρια. και στις περισσοτερες φορες ειναι μουστακαλης τρολης που γελαει με τα χαλια σας. και το ξερετε. αλλα συνεχιζετε για την ελπιδα του 1% να μην ειναι.

παιξτε μονοι σας ρεζιλια του αντρισμου εγω φευγω :jerking:
εσυ χανεις.....απιστε θωμα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε λιγο αγρια την κοβω αυτην
θα χρειαστεις ενισχυσεις
προτεινω συμμαχια
με αρκανς
επιστροφη αναλ
και ασπρουλη
:grin:

τυπε θα κανω εμετο με την μουνοχαφτιαση. κατσε εσυ να τους καμαρωνεις.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ε τοτε παρατησε τον και βρες τον 8. Ειναι πολλοι εδω μεσα που δεν εχουν προβλημα και θα θελανε να σε βοηθησουν να ξεπερασεις τετοιο τραυματισμο! :grin: :grin:
Αρκεί να μην είναι κι αυτός 21.
Μα αν είναι δυνατόν βρε αγάπη μου?Πάνε και γαμιούνται με τα πιτσιρίκια και περιμένουν και προκοπή.

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Ναι εχεις δικιο ..................τι να σου πω δεν ξερω που θα βρει κανενα σεμνο παιδι!!  :grin: :grin:
μην αγχωνεστε δεν θα ψαξω να τον βρω απο εδω... και δεν σκοπευω να χωρισω τον φιλο μου... προτιμω να τον βοηθησω να λυσει οτ θεμα του.. γτ στην τεχνικη ειναι πολυ καλος...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά θέλεις ρε κοπελιά να βρεις λύση στο πρόβλημα του γκόμενου ή να βρεις άλλο γκόμενο ?

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Τελικά θέλεις ρε κοπελιά να βρεις λύση στο πρόβλημα του γκόμενου ή να βρεις άλλο γκόμενο ?
οπωσ βλεπεις στο προβλημα του γκομενου... ξεφυγαμε για λιγο αλλα θα επανελθουμε...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μην αγχωνεστε δεν θα ψαξω να τον βρω απο εδω... και δεν σκοπευω να χωρισω τον φιλο μου... προτιμω να τον βοηθησω να λυσει οτ θεμα του.. γτ στην τεχνικη ειναι πολυ καλος...
και καλα θα κανεις....εδω οι πιο πολλοι ειναι γαιδουρια,θελουν μονο να χυσουν και μετα την κοπανανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
οπωσ βλεπεις στο προβλημα του γκομενου... ξεφυγαμε για λιγο αλλα θα επανελθουμε...
Μας θεωρεις αρκετα υπερανω, ωστε να βοηθησουμε στο να πηδαει καποιος αλλος καλυτερα, χωρις προοπτικη να παρουμε κι εμεις κανενα μεζεδακι ε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom