Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
μην αγχωνεστε δεν θα ψαξω να τον βρω απο εδω... και δεν σκοπευω να χωρισω τον φιλο μου... προτιμω να τον βοηθησω να λυσει οτ θεμα του.. γτ στην τεχνικη ειναι πολυ καλος...

Τι λες βρε συ!! Ποτε εμαθε τεχνικη...................με μια φορα που πηγε σε μπουρδελο στα 21, η του την εμαθες εσυ! Μην λεμε οτι θελουμε.

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
Τι λες βρε συ!! Ποτε εμαθε τεχνικη...................με μια φορα που πηγε σε μπουρδελο στα 21, η του την εμαθες εσυ! Μην λεμε οτι θελουμε.
του εμαθα και γω αρκετα αλλα αφου μ ικανοποιει βρισκει τα σωστα σημεια μου...

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μας θεωρεις αρκετα υπερανω, ωστε να βοηθησουμε στο να πηδαει καποιος αλλος καλυτερα, χωρις προοπτικη να παρουμε κι εμεις κανενα μεζεδακι ε?

Εσύ μπορεί να είσαι υπερκάτω , εγώ που είμαι υπεράνω όμως θα δώσω τη συμβουλή μου  :woldman:

Το μυστικό κοπελιά βρίσκεται στις περούκες. Πάρε διάφορες (κοντά μαλιά , μακρυά , ξανθά , κόκκινα κλπ) και φόρα μια κάθε φορά , ώστε να νομίζει ότι πηδάει άλλη γκόμενα. Αν δεν συνέλθει και με αυτό , τότε προφανώς τον χαλάει η μούρη σου και η λύση είναι μπούρκα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
31 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδες στην 50 σελιδα θα γινουν μεγαλες αποκαλύψεις!!!!!!

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Εσύ μπορεί να είσαι υπερκάτω , εγώ που είμαι υπεράνω όμως θα δώσω τη συμβουλή μου  :woldman:

Το μυστικό κοπελιά βρίσκεται στις περούκες. Πάρε διάφορες (κοντά μαλιά , μακρυά , ξανθά , κόκκινα κλπ) και φόρα μια κάθε φορά , ώστε να νομίζει ότι πηδάει άλλη γκόμενα. Αν δεν συνέλθει και με αυτό , τότε προφανώς τον χαλάει η μούρη σου και η λύση είναι μπούρκα.
πεστα χρυσοστομε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Stories