lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
οχι μια χαρα ειναιπειτε μ κ μενα ρε παιδια.. μηπως να την αλλαξω?
οχι μια χαρα ειναιπειτε μ κ μενα ρε παιδια.. μηπως να την αλλαξω?
με το τζιπ;Το Λακη ειχα στον νου μου!
μη δεις κοπελα εσυ τυπε, αμεσως να την πεσεις
Μα δεν είναι Κυριακή σήμερα ;)
πεσ μου κ μενα να δω ποια ειμαι...οχι μια χαρα ειναι
αρκετα καλη θα ελεγαΕιδες τι ωραιο μωρο ειναι!!!!!!!!!
μην αγχωνεστε δεν θα ψαξω να τον βρω απο εδω... και δεν σκοπευω να χωρισω τον φιλο μου... προτιμω να τον βοηθησω να λυσει οτ θεμα του.. γτ στην τεχνικη ειναι πολυ καλος...
γουσταρεις μποξ?τα φιλια μου...
Παρτην υπο την προτασια σου...μην άγχεσαι εσύ τύπε , ούτε Ρωσίδα είναι , ούτε Αλίντισσα
δε μας μιλαει πια το αληντι τυπε, το γυρισε στα πιτσιρικιαμην άγχεσαι εσύ τύπε , ούτε Ρωσίδα είναι , ούτε Αλίντισσα
του εμαθα και γω αρκετα αλλα αφου μ ικανοποιει βρισκει τα σωστα σημεια μου...Τι λες βρε συ!! Ποτε εμαθε τεχνικη...................με μια φορα που πηγε σε μπουρδελο στα 21, η του την εμαθες εσυ! Μην λεμε οτι θελουμε.
δεν ξερεις ποια εισαι;πεσ μου κ μενα να δω ποια ειμαι...
adrianna μήπως έχεις χορέψει στο dream city (dc)??????? ;)
Μας θεωρεις αρκετα υπερανω, ωστε να βοηθησουμε στο να πηδαει καποιος αλλος καλυτερα, χωρις προοπτικη να παρουμε κι εμεις κανενα μεζεδακι ε?
πεστα χρυσοστομεΕσύ μπορεί να είσαι υπερκάτω , εγώ που είμαι υπεράνω όμως θα δώσω τη συμβουλή μου
Το μυστικό κοπελιά βρίσκεται στις περούκες. Πάρε διάφορες (κοντά μαλιά , μακρυά , ξανθά , κόκκινα κλπ) και φόρα μια κάθε φορά , ώστε να νομίζει ότι πηδάει άλλη γκόμενα. Αν δεν συνέλθει και με αυτό , τότε προφανώς τον χαλάει η μούρη σου και η λύση είναι μπούρκα.
Παρτην υπο την προτασια σου...
εγω ξερω ποια ειμαι.. εσυ δεν ξερω τι προφιλ ειδες...δεν ξερεις ποια εισαι;
31 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδες στην 50 σελιδα θα γινουν μεγαλες αποκαλύψεις!!!!!!
αυτο που ειδε ο pantremenosεγω ξερω ποια ειμαι.. εσυ δεν ξερω τι προφιλ ειδες...