apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εισαι και δασκαλα του σεξ?του εμαθα και γω αρκετα αλλα αφου μ ικανοποιει βρισκει τα σωστα σημεια μου...
εισαι και δασκαλα του σεξ?του εμαθα και γω αρκετα αλλα αφου μ ικανοποιει βρισκει τα σωστα σημεια μου...
ε τοτε να μας πει αυτος ποιο ειδε...αυτο που ειδε ο pantremenos
Εσύ μπορεί να είσαι υπερκάτω , εγώ που είμαι υπεράνω όμως θα δώσω τη συμβουλή μου
Το μυστικό κοπελιά βρίσκεται στις περούκες. Πάρε διάφορες (κοντά μαλιά , μακρυά , ξανθά , κόκκινα κλπ) και φόρα μια κάθε φορά , ώστε να νομίζει ότι πηδάει άλλη γκόμενα. Αν δεν συνέλθει και με αυτό , τότε προφανώς τον χαλάει η μούρη σου και η λύση είναι μπούρκα.
του εμαθα και γω αρκετα αλλα αφου μ ικανοποιει βρισκει τα σωστα σημεια μου...
αρχιζει και το FAB5 να περνανε οι σελιδες..31 μέλη και 31 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδες στην 50 σελιδα θα γινουν μεγαλες αποκαλύψεις!!!!!!
Αγγελόπουλο Τυπε?Δεν γινεται νωριτερα παρακαλω???
Εχει ωραιο εργο στη ΝΕΤ
γιατι επελεξες αυτη τη φωτο για αβαταρ? εισαι μπρατσωμενη? μπορεις να κουβαλησεις και ενα παλληκαρι στην πλατη σου?εγω ξερω ποια ειμαι.. εσυ δεν ξερω τι προφιλ ειδες...
Αγγελόπουλο Τυπε?
lust έχεις χάσει τα καλύτερα τρελό σόου
ετσι ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιεχει κανει και γκρουπ το κοριτσι!!!!!!!!!
φιλη σου ε?εχει κανει και γκρουπ το κοριτσι!!!!!!!!!
Και γιατί να μην πάει κατευθείαν στην λύση να του φέρνει άλλες γκόμενες και να ξεμπερδεύουμε?
σε ψαχνει η ντιανα(μαγνησιας) τυπεδεν θα μιλήσω αλλά έχει καρφωθεί χωρίς να το ξέρει lust.... ;)
θα αφήσω τον παντρεμένο να κάνει τα αποκαλυπτήρια
Θα την αγαπάει ακόμη, απλά θα γαμάει και άλλες, δεν υπάρχει λόγος ζήλιας, μην υπερβάλουμε.Ε γιατί είμαστε και ζηλιάρες .
σε ψαχνει η ντιανα(μαγνησιας) τυπε
θελει να σου δωσει ενα φιλακι, λεει