Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
εγω εχω παει με 6 και αυτοσ με μια μονο που δεν ητν γκομενα του ητν πουτανα για να ξεπαρθενευτει...
στα 20 και εχεις παει με 6.οι γυναικες παντα κλεβουν αρα ισως να εχεις παει και με παραπανω.
Στο χερι σου ειναι με την εμπειρια σου να κανεις πραγματα που αρεσουν στους αντρες και πραγματοποιουν τις σεξουαλικες τους φαντασιωσεις που ειναι κοινες οχι κατι αγνωστο

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε φιλε που κανεις και τον εξυπνο... με εχεις δει απο κοντα??? και εμπαση περιτπωση τι κολλημα εχεις φαει εσυ?? μηπως εχεις την ιδια και νοιωθεις καλυτερα με το να λες μαλακιες???? αμα δεν σ αρεσει μην την βλεπεις...
μηπως τον σερβιρες καφε και ηταν μαπα?  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε φιλε που κανεις και τον εξυπνο... με εχεις δει απο κοντα??? και εμπαση περιτπωση τι κολλημα εχεις φαει εσυ?? μηπως εχεις την ιδια και νοιωθεις καλυτερα με το να λες μαλακιες???? αμα δεν σ αρεσει μην την βλεπεις...

να φυγεις. δρομο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αντριαννα ο λοπεθ εχει γενικα προβλημα με τις γυναικες του σαιτ :grin:
ειναι ιδεολογικο το θεμα
δεν εχει κατι μαζι σου

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
θελεις να μου την στειλεις σε εμενα που δεν λεω μαλακιες;να σου πω και την γνωμη μου

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εγω εχω παει με 6 και αυτοσ με μια μονο που δεν ητν γκομενα του ητν πουτανα για να ξεπαρθενευτει...

Γιατι τοσους πολλους στα 20???? Μπας και ειχε κανενας απο αυτους το ιδιο προβλημα???  :think: :think:

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
τυπε αντριανε μην τουσ ακουσ

Stories

Νέο!

Stories