Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αντριαννα ποσα πμ εχεις παρει ως τωρα? ο σταματης σου εστειλε?  :2funny:

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Γειά σε όλους... είμαι 20 χρονών και είμαι με ένα αγόρι 21.. επειδή εγω έχω περισσότερη εμπειρία απο εκείνον έχω καταλάβει πωσ δεν είναι φυσιολογικό για ένα παιδί στην ηλικία του κάτι τέτοιο...
τι εμπειριες εχεις?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ποιοσ ειναι αυτος?
καλο παιδι ειναι, αλλα αμα του πεις ενα γεια θα ερχεται καθε μερα κατω απο το σπιτι σου με λουλουδια και σοκολατακια  :2funny: θα τον αναγνωρισεις απο τα παντοφλακια του  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Μιλαμε τσιρκο εδω...........32 μελη και 28 επισκεπτες!! και περισσοτερες λεπτομερειες δεν μαθαμε :grin: :grin: :grin:

mslv

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
2 ωρες λειψαμε της τανας εγινε :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κοριτσι μου ενα παιδι 21 ετων δεν εχει προβλημα να σε πηδηξει 2 και τρεις φορες σε μια ωρα αν δεν εχει προβλημα υγειας. Το ερωτημα ειναι 1) καπνιζει σαν φουγαρο??, 2) εχει προβλημα βαρους??

Αν οχι τοτε παμε σε αλλα. Το τσιμπουκι το κατεχεις??? Εχεις θυλικοτητα?? ξερεις να τον φτιαξεις η στο σεξ εισαι βαλτον μεσα και τελειωσε του στυλ bam bam thank you mam.

ρε μαλεα τι της λες? ειδες μυτη? αυτη στο τσιμπουκι θα τον διελυσε τον παληκαρο σφυριες στη ψωλη του. θα του εκανε ταρχιδια σαν μπαλακια του γκολφ απο τις λακουβες.
με αυτη τη μυτη βρισκουμε πετρελαιο πριν απο τους ρωσους στη θαλασσα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• guru.jpg
    guru.jpg
    113,7 KB · Εμφανίσεις: 29

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
να ησουν 50+ κατι θα γινοταν  :grin: :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω εχω παει με 6 και αυτοσ με μια μονο που δεν ητν γκομενα του ητν πουτανα για να ξεπαρθενευτει...
σε ποια πηγε;για ρωτα να διαβασουμε κριτικες εδω μεσα,μπορει να του εκανε κακο για αυτο αργει στην δευτερη ντουφεκια

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
ρε μαλεα τι της λες? ειδες μυτη? αυτη στο τσιμπουκι θα τον διελυσε τον παληκαρο σφυριες στη ψωλη του. θα του εκανε ταρχιδια σαν μπαλακια του γκολφ απο τις λακουβες.
με αυτη τη μυτη βρισκουμε πετρελαιο πριν απο τους ρωσους στη θαλασσα.
ρε φιλε που κανεις και τον εξυπνο... με εχεις δει απο κοντα??? και εμπαση περιτπωση τι κολλημα εχεις φαει εσυ?? μηπως εχεις την ιδια και νοιωθεις καλυτερα με το να λες μαλακιες???? αμα δεν σ αρεσει μην την βλεπεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom