Νέα

Δυσκολία στην ολοκλήρωση....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkoooo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 792
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πλάκα κάνει ο απόλυτος Αντριάννα μην παρεξηγείσαι, το καλύτερο παιδί είναι.    :)
τυπε και η αντιγονειτορ στην αρχη νευριαζε αλλα τωρα μου κανει κορτε με π.μ :grin:
σε λιγο καιρο το ιδιο θα κανει και η αντριαννα :grin:
αντριαννα εσυ καβαλας μηχανες?

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
τυπε και η αντιγονειτορ στην αρχη νευριαζε αλλα τωρα μου κανει κορτε με π.μ :grin:
οχι... οδηγαω τ αυτοκινητακι μου...

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον εγω για αλλο λογο εγραψα και αλλου  παει.. π επειδη δν το γουσταρω θα σασ παρακαλεσω αν γινεται να το κοψετε... ειμαι αρκετα ευγενικη θεωρω...

Τα καλύτερα παιδιά είναι στο site, όλοι καθώς πρέπει κύριοι.  :P Αλλά το χιούμορ είναι μοναδικό, άραξε λίγο και θα το καταλάβεις.  :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
λοιπον εγω για αλλο λογο εγραψα και αλλου  παει.. π επειδη δν το γουσταρω θα σασ παρακαλεσω αν γινεται να το κοψετε... ειμαι αρκετα ευγενικη θεωρω...
οι λυσεις που προτειναν εδω ορισμενοι στο προβλημα δεν σου κανουν;νομιζω οτι πολλοι σου απαντησαν σοβαρα,μην δινεισ σημασια σε 1-2 κακοπροαιρετους

OP
OP
ririkoooo

ririkoooo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
1
Πόντοι
0
οι λυσεις που προτειναν εδω ορισμενοι στο προβλημα δεν σου κανουν;νομιζω οτι πολλοι σου απαντησαν σοβαρα,μην δινεισ σημασια σε 1-2 κακοπροαιρετους
ναι παλι καλα υπηρξαν και αυτοι...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν εχω παρκαολουθησει το νημα,αλλα πηρα μια ιδεα απ το παραπανω ποστ :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λοιπον εγω για αλλο λογο εγραψα και αλλου  παει.. π επειδη δν το γουσταρω θα σασ παρακαλεσω αν γινεται να το κοψετε... ειμαι αρκετα ευγενικη θεωρω...

ρε δε πας στο διαολο γουρουνοσκυλο. θα κανεις και υποδειξεις. τον μυτο σου και πουλο

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Απόλυτο αρσενικό for ever!  :rockon: Ο γκουρού του site!  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ρε δε πας στο διαολο γουρουνοσκυλο. θα κανεις και υποδειξεις. τον μυτο σου και πουλο
Ελα ρε Εκτορ, πανω που αρχισα να ανησυχω οτι κατι εχεις παθει και δεν παρεμβαινεις.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δεν εχω παρκαολουθησει το νημα,αλλα πηρα μια ιδεα απ το παραπανω ποστ :2funny: :2funny: :2funny:
αστα νωντα,εχει η κοπελλα το προβλημα που διαβασες στο πρωτο ποστ και αρχισαν 2-3 μπαχαλακηδες να λενε τα δικα τους...τι να πεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενα που μοιαζει μ την μυτη!!!!!!!!!!!!
κατι τετοιο? :grin:
9403202-640-0-e1326135483981.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
λοιπον εγω για αλλο λογο εγραψα και αλλου  παει.. π επειδη δν το γουσταρω θα σασ παρακαλεσω αν γινεται να το κοψετε... ειμαι αρκετα ευγενικη θεωρω...

Κοριτσι μου ενα παιδι 21 ετων δεν εχει προβλημα να σε πηδηξει 2 και τρεις φορες σε μια ωρα αν δεν εχει προβλημα υγειας. Το ερωτημα ειναι 1) καπνιζει σαν φουγαρο??, 2) εχει προβλημα βαρους??

Αν οχι τοτε παμε σε αλλα. Το τσιμπουκι το κατεχεις??? Εχεις θυλικοτητα?? ξερεις να τον φτιαξεις η στο σεξ εισαι βαλτον μεσα και τελειωσε του στυλ bam bam thank you mam.  :grin: Ξερεις να βογκας, εστω και ψευτικα? κωλο του δινεις στον δευτερο γυρο που ειναι και πιο σφιχτος η το παιζεις παρθενα και του πεφτει μεχρι να βαλεις τα λιπαντικα. Του ζαλιζεις το κεφαλι στο ενδιαμεσο??? (δεν ξερεις τι ξενερα ειναι αυτο)

Δωσε μας και λιγες λεπτομερεις για να σε συμβουλεψουμε!  :grin:

Οσο για τον απολυτο...............το πρωτο παιδι εδω !!  :rockon: :rockon:

gtp_x

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Οντως τοσες λυσεις σου προτειναμε,μεχρι και ο δικος σου παιζει να τις εμαθε  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom