apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
για την μυτη λεωθα θελες πολυ να ειμαι ετσι...
για την μυτη λεωθα θελες πολυ να ειμαι ετσι...
τυπε λες να ψαρωσει αν δει λευκορωσιδι?ευχαριστουμε αμα σου βαλουμε φωτο απο αυτες που πηδαμε εμεις θα σε παρουν τα κλαματα κοπελια
τετοια νυχτα και να λειπει ο σφερδεκλοςγια την μυτη λεω
καμια σχεση αλλα δεν πειραζει.. πιστευε οτι θες.. εγω για αλλο λογο εγραψα στο φορουμ... κ οχι για την εμφανιση μου...για την μυτη λεω
ναμαι εγω
αντριανα στα παπαρια σου ρε εγω σε γαμαω παντως η προσφορα μου ισχυει ακομακαμια σχεση αλλα δεν πειραζει.. πιστευε οτι θες.. εγω για αλλο λογο εγραψα στο φορουμ... κ οχι για την εμφανιση μου...
δηλαδη δεν ειναι μπουγατσομαχαιρο η μυτη σου?καμια σχεση αλλα δεν πειραζει.. πιστευε οτι θες.. εγω για αλλο λογο εγραψα στο φορουμ... κ οχι για την εμφανιση μου...
ναμαι και γω. λες ναμαι συγγενης με την γκαρσονα?
τυπε λες να ψαρωσει αν δει λευκορωσιδι?
ναι δεν εχω τι αλλο να κανω και θα βαζω φωτο της μυτης μου.. ασε μασ ρε φιλε..δηλαδη δεν ειναι μπουγατσομαχαιρο η μυτη σου?
για βαλε μια φωτο μονο της μυτης σου
εδω ξεπαρθενιασαμε απ κωλο τοσες Σονιες... σε αυτην θα κολησουμε φιλεΕτσι, αλλα απο κωλο θα την παρεις εσυ πρωτα γιατι ειναι απειρη λεει
ναμαι και γω. λες ναμαι συγγενης με την γκαρσονα?
Ανδριαννα, σε λιγο καιρο θα αντιληφθεις το απολυτο χιουμορ του τυπου απολυτου...ναι δεν εχω τι αλλο να κανω και θα βαζω φωτο της μυτης μου.. ασε μασ ρε φιλε..
σου ζαλισανε τα αρχιδια οι μαλακες ε;καμια σχεση αλλα δεν πειραζει.. πιστευε οτι θες.. εγω για αλλο λογο εγραψα στο φορουμ... κ οχι για την εμφανιση μου...
εδω ξεπαρθενιασαμε απ κωλο τοσες Σονιες... σε αυτην θα κολησουμε φιλε
δεν νομιζω να κατσω πολυ ακομα.. μαλλον θα το σβησω εντελως...Ανδριαννα, σε λιγο καιρο θα αντιληφθεις το απολυτο χιουμορ του τυπου απολυτου...
σε αυτο εδω το σαιτ μιλαμε παντα με αποδειξειςναι δεν εχω τι αλλο να κανω και θα βαζω φωτο της μυτης μου.. ασε μασ ρε φιλε..
καλα τα λες,τον εχω εξω και ειμαι ετοιμος να τα αμολυσω,κριμα ρε γαμωτο,2 ωρες ελειψα....σε αυτο εδω το σαιτ μιλαμε παντα με αποδειξεις
ξεσηκωνεις τον λαγουδακη και αλλους με την μυτη σου και μετα το παιζεις ανηξερη
δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα :S