ririkoooo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ελεοσ...τυπε μαρεσεις γιατι πιανεις τις λεπτομερειες. σωστος.
ελεοσ...τυπε μαρεσεις γιατι πιανεις τις λεπτομερειες. σωστος.
τον κερνας μερεντα η οχι;ο πρωτοσ μου ητν σε αυτο το θεμα... δεν το δινω οπου ναναι.. και δεν το κανουμε κ ολη την ωρα... με αρκετο λιπαντικο ολα γινονται
ελεοσ...
σιγα μην τον κερναω και μαρμελαδα.. οχι βεβαια.. φροντιζω παντα να ειμαι καθαρη...τον κερνας μερεντα η οχι;
μαλλον ψαχνεις για νεο σπονσορα
και δεν ειμαι για τετοια εγω
σιγα μην τον κερναω και μαρμελαδα.. οχι βεβαια.. φροντιζω παντα να ειμαι καθαρη...
τι νουμερο φορας;παμε ειναι κ κοντα σε μενα...εγω ψινω κατι μαυρες τζεσικα σιμσον...
την ξερεις τυπε?για πες και σε ποια καφετερεια σερβιρεις τωρα ρε μπασμενο
και σενα τι σε νοιαζει?????για πες και σε ποια καφετερεια σερβιρεις τωρα ρε μπασμενο
λες;φοραει κυλοτα με τακουνια;πιο κοντη?
ουτε 1.60 ειναι αυτη στην φωτο
μηπως εισαι νανακι?
αν δεν βαλεις φωτο με το τροπο λακης δεν θα σε πιστεψει κανεις
την ξερεις τυπε?
εσυ κερνας νινι και γω κερνω σουβλακι κι τον φιλος σου θα του πεφτουν τα σαλια ...σιγα μην τον κερναω και μαρμελαδα..
κριμα .. μονο γκαρσονα δεν ειμαι...επεσες εξω...θαπρεπε ρε τυπε? αφου την ειδες. υψος και ολα = γκαρσονα δαγκωτο
το σαιτ που το ανακαλυψες?κριμα .. μονο γκαρσονα δεν ειμαι...επεσες εξω...
κριμα .. μονο γκαρσονα δεν ειμαι...επεσες εξω...
στα γαριδακιατο σαιτ που το ανακαλυψες?
2 ωρες ελειψα και το εχασα;πως ηταν η μυτη;σαν αυτες που εχουν οι αρμενιοι;εισαι τυχερη που δεν ειναι ονλαιν ο τυπος λαγουδακης
μου φανηκε οτι εχεις μυτη μπουγατσομαχαιρο
εισαι ποντια?
εισαι να τις παρουμε παρτουζα η μια θα κανει σαντουιτςΑπο κωλο αν και ελεεινιδα κατι λεει
kouklakis ξεπατωσε την
μηπως εισαι μοντελο σαν τη μαριαννα-τσουρεκακι?κριμα .. μονο γκαρσονα δεν ειμαι...επεσες εξω...