Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Μήπως ξεφεύγεις λίγο λέω;
Επίσης σε πόση σύγχυση πρέπει να βρίσκεσαι για να ταυτίζεις τις θέσεις του Κρανιδιώτη μ' αυτές του Τζήμερου;

Προφανώς είσαι ημιμαθής φανατικός κάποιας ιδιότυπης πολιτικής ορθότητος...

Ρε ούφο, ο Τζήμερος έχει πει ότι συμφωνεί κατά 95 % με τον Φαήλο !! Άντε ρε άσχετε κουράδα ενημερώσου πρώτα που θα μου κουνήσεις και το δάχτυλο !  :jerking:

www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/985870214838949]https://www.facebook.com/Thanos.Tzimeros.Page/posts/985870214838949[/url[/video]]

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Σε κάθε περίπτωση είσαι ένας αντιπαθητικός, εξυπνάκιας και δημοκράτης μόνο στα λόγια ! Κι'εγώ ειλικρινής είμαι ! Aκόμα δε περιμένω να πεις που διαφωνείς μαζί μου και να μου πεις και μια ορθόδοξη χώρα που να αναπτύχθηκε ποτέ ορθολογικά...εμπρός λοιπόν...

Τύπε μου είσαι σίγουρος πως δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο; Διότι αν δεν έχεις πάθει τα πράγματα είναι πιο σοβαρά ακόμα! Ή έχεις όγκο στον εγκέφαλο ή παθαίνεις σχιζοφρενικές κρίσεις...  

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τύπε μου είσαι σίγουρος πως δεν έχεις πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο; Διότι αν δεν έχεις πάθει τα πράγματα είναι πιο σοβαρά ακόμα! Ή έχεις όγκο στον εγκέφαλο ή παθαίνεις σχιζοφρενικές κρίσεις...  
χαχαχα...τώρα τελείωσαν τα όποια ανύπαρκτα επιχειρήματα και αρχίσαμε να βρίζουμε. Κλασσική Τζημέρεια μέθοδος !! Σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι !
Εγώ φέρνω επιχειρήματα και στοιχεία για όσα λέω. Εσύ δεν έχεις πει τίποτα απολύτως !!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ούτε που κατάλαβες τί διάβασες, σε τι αποσκοπούσε ο Τζήμερος (ουσιαστικά την έλεγε στην ΝΔ, είναι μεγάλη κουφαλίτσα κι αυτός!) και συνεχίζεις να χρησιμοποιείς βρισιές αντί για επιχειρήματα.
Δεν το συνεχίζω διότι είμαι πλέον απολύτως βέβαιος πως είσαι είτε ψυχικά είτε σωματικά άρρωστος, σε λυπάμαι και ασφαλώς σε συγχωρώ...
"Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στις απόψεις του είναι 95% σωστός και 5% ακραίος."  Είναι ξεκάθαρο ! Λοιπον άντε και γαμήσου που πας να με διαψεύσεις μπροστά στα μάτια μου, μουνόπανο και σταμάτα να κακοποιείς τη λέξη φιλελεύθερος και φιλοδυτικός !! Και μη νομίζεις ότι έχεις το ταλέντο του Τσίπρα στο να κάνεις το άσπρο μαύρο ! Ένας μαλάκας είσαι !

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
χαχαχα...τώρα τελείωσαν τα όποια ανύπαρκτα επιχειρήματα και αρχίσαμε να βρίζουμε. Κλασσική Τζημέρεια μέθοδος !! Σταμάτα να ξεφτιλίζεσαι !
Εγώ φέρνω επιχειρήματα και στοιχεία για όσα λέω. Εσύ δεν έχεις πει τίποτα απολύτως !!

Πάλι ο Τζήμερος; Αφού του έχω την ίδια υπόληψη μ' εσένα λέμε!
Εννοώ και μ' αυτήν που του έχεις εσύ και μ' αυτήν που έχω εγώ για εσένα. :2funny: :2funny:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πάλι ο Τζήμερος; Αφού του έχω την ίδια υπόληψη μ' εσένα λέμε!
Εννοώ και μ' αυτήν που του έχεις εσύ και μ' αυτήν που έχω εγώ για εσένα. :2funny: :2funny:
Πω,πω τι αστείο ρε παιδί μου..πεθάναμε στα γέλια...Πες μας και τι ψηφίζεις τώρα...

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Έλληνες πολίτες, αλλά όχι Έλληνες στο γένος και την εθνική ταυτότητα.Έλεος !
Γιαχαμπιμπια σιγουρα δεν ειναι
Εχω γνωρισει πομακα με πρασινα ματια
ανοιχτοχρωμο δερμα και μοντελε σωμα
Τι σχεση εχει με ασιατισσα αυτο :jerking: :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
"Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στις απόψεις του είναι 95% σωστός και 5% ακραίος."  Είναι ξεκάθαρο ! Λοιπον άντε και γαμήσου που πας να με διαψεύσεις μπροστά στα μάτια μου, μουνόπανο και σταμάτα να κακοποιείς τη λέξη φιλελεύθερος και φιλοδυτικός !!

Βρε μαλάκα είχε και ΣΥΝΕΧΕΙΑ το ποστ! ΑΥΤΗ ήταν η ουσία!
Σιγά να μην συμφωνεί με τον Φαήλο ο Τζήμερος! Ο πρώτος έως υπέρ της εξόδου από το ευρώ είναι, στις παρυφές της Χ.Α.

Τώρα θα ομολογήσω πως όντως δυσκολεύομαι να σου απαντήσω με λογικά επιχειρήματα, είναι ματαιοπονία σαν να κάνει κάτι τέτοιο κάποιος με τον Σώρρα ας πούμε. Κι οι δυο σας είστε παραληρηματικοί.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Kαι εσυ σε οποια χωρα της Μεσης Ανατολης θελεις
Τα ιδια σκατα ειναι ολες αφου κατοικουνται απο
ισλαμογιαχαμπιμπια
Σκέψου τώρα η κακομοίρα Ελλάδα που έχει την ατυχία και η Ελλάδα να κατοικείται και από κάτι σκατόψυχα φασιστικά καθιζήματα σαν εσένα και το Τζήμερο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Πω,πω τι αστείο ρε παιδί μου..πεθάναμε στα γέλια...Πες μας και τι ψηφίζεις τώρα...

Εγώ ψηφίζω ΝΔ, είμαι κομματικό μέλος και χαμηλόβαθμο στέλεχος.
Εσύ πες μου αν σε έχουμε ήδη διώξει ή να το φροντίσω;

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Πάντως αν δεν έχεις φύγει από μόνος σου ούτε σ' έχουμε διώξει όντως ανησυχώ πολύ για τα αντανακλαστικά μας στην ΝΔ.
Εν τάξει υπάρχουν κι άλλοι βλαμμένοι, αλλά εσύ είσαι τσαμπιόνι λέμε! :grin: :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ ψηφίζω ΝΔ, είμαι κομματικό μέλος και χαμηλόβαθμο στέλεχος.
Εσύ πες μου αν σε έχουμε ήδη διώξει ή να το φροντίσω;
Έχει μέσα και κάτι φασισταριά κομματόσκυλα μέσα η Ν.Δ. σαν εσένα και τον alex. Σκουπίδια είστε ποιος σας δίνει σημασία ? Και φυσικά δεν ήμουν ποτέ Ν.Δ. με αρχηγούς που προσκυνούν τον Πούτιν ή και πράκτορές του που χρεοκόπησαν την Ελλάδα σαν τον Καραμανλή. Η δε συνέχεια του post του Τζήμερου ήταν ότι κακώς τον έδιωξε έτσι η Ν.Δ τον κακομοίρη το Φαήλο !! Λοιπόν άντε και γαμήσου ξεφτιλισμένε, καθυστερημένε !! Δε βαρέθηκες να ξεφτυλίζεσαι ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206

Ρε μαλάκα μου έσπασες τα αρχίδια με την Τζήμερο! ΔΕΝ τον πάω σου λέω! Καθημερινά πλακώνομαι με τους δικούς του στο f/b γιατί είναι ακραίοι και λένε παπαριές σαν εσένα.
Πες μου τώρα αν σε έχουμε διαγράψει για να ησυχάσω και να πάω να κοιμηθώ...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε μαλάκα μου έσπασες τα αρχίδια με την Τζήμερο! ΔΕΝ τον πάω σου λέω! Καθημερινά πλακώνομαι με τους δικούς του στο f/b γιατί είναι ακραίοι και λένε παπαριές σαν εσένα.
Πες μου τώρα αν σε έχουμε διαγράψει για να ησυχάσω και να πάω να κοιμηθώ...
Ρε άντε και γαμήσου που θα έρθω εγώ μαζί σας, καθιζήματα φαιοκόκκινοι !! Καλύτερα να απέχω...Να σας χαίρεται ο Μητσοτάκης !

Μια συγγνώμη δεν έχετε πει ποτέ για την εποχή Καραμανλή και τα εγκλήματά του ! Χειρότεροι και από τους Πασοκτζήδες είστε !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom