Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Να μας πει ο Ρούναρ αν το χάρηκε που σκοτώθηκαν προχθές τόσα άτομα στην Αγία Πετρούπολη, μια που είναι Ρώσοι κι έχουν πρόεδρο τους τον Πούτιν.
Άσε που είναι και ορθόδοξοι, όπως οι σφαγείς του Κάραζιτς και του Μλάντιτς στην Σρεμπρένιτσα, άρα δικαιολογημένη η δολοφονία τους! Καλά τα λέω;

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Έχουμε την πιο τεράστια διαφορά. Είμαι Χριστιανός στο θρήσκευμα και ανήκω στην ΑΝΩΤΕΡΗ πνευματικα και πολιτισμικα [glow=red,2,300]ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.[/glow]

Ο χαρακτηρισμός σκουπίδι σου επιστρέφεται Χ10 για τις φιλοϊσλαμικές και ψευτοκουλτουριάρικες απόψεις σου.
διαλεξε δρομοκαιτιο η δαφνη

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Λοιπόν παιδιά όσο κι αν δεν το πιστεύετε μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ρούναρ εξέφραζε φιλελεύθερες δεξιές απόψεις!
Τώρα τί όραμα είδε ξαφνικά, σαν τον Απόστολο Παύλο σε μουσουλμανική βερσιόν, κι έπαθε αυτό το παραλήρημα μόνο ο Αλλάχ το ξέρει...
Εκφράζω πάντα θέσεις φιλελεύθερες, ορθολογικές και αντιεθνικιστικές σε κάθε πτυχή. Όποιος δεν τις κατανοεί δικό του πρόβλημα. Πες μας τι εκφράζεις κι'έσύ κύριε εξυπνάκια που μόνο να το κόβεις λάσπη ξέρεις...

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Άντε να πληρώσεις το ΕΝΦΙΑ τώρα και να στήσεις κώλο στο Σόιμπλε για κανά δανεικό και μετά ονειρέψου νέες σταυροφορίες στο διεστραμμένο σου μυαλό περιούσιε Ελλέεινα!!
χαχαχαχαχαχα ωραιος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
εχεις δικιο γι αυτο τα εμιρατα και το καταρ εχουν αναπτυχθεί.

Σοβαρέψου τώρα κι εσύ! Με τα λεφτά από το πετρέλαιο αναπτύχθηκαν, όχι με τις γνώσεις τους ή τη δουλειά τους. Κι ότι φτιάχτηκε εκεί από δυτικούς φτιάχτηκε, αυτοί μέχρι πριν 30 χρόνια μένανε όλοι σε σκηνές, λες να είχαν ξαφνικά τεχνογνωσία για να φτιάξουν ουρανοξύστες;

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
σωστος τυπε συν ότι σε πολλες αραβικες χωρες υπαρχουν εκκλησιες και χριστιανοι.το χειροτερο πραγμα είναι ο φανατισμος και από τις δυο πλευρες.πρεπει πια να μαθουμε να συνυπάρχουμε.
Eνας φανατικος χριστιανος θα κλειστει σε μοναστηρι
Ενας φανατικος μουσουλμανος θα εκραγει αναμεσα σε
κοσμο για να συναντησει τις 72 παρθενες του ισλαμικου
παραδεισου
Υπαρχει μια ποιοτικη διαφορα :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Λοιπόν παιδιά όσο κι αν δεν το πιστεύετε μέχρι πριν λίγο καιρό ο Ρούναρ εξέφραζε φιλελεύθερες δεξιές απόψεις!
Τώρα τί όραμα είδε ξαφνικά, σαν τον Απόστολο Παύλο σε μουσουλμανική βερσιόν, κι έπαθε αυτό το παραλήρημα μόνο ο Αλλάχ το ξέρει...
Εχει δηλώσει Μαροκινος
Ισως καποια απογοητευση τον οδηγησε στον δρομο του Αλλαχ
Πολλοι τζιχαντιστες φαινοταν φυσιολογικοι πριν εκραγουν
φωναζοντας alahu akbar

Runar συνηθως ποια γραμμη μετρο παιρνεις :S :priest:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Σοβαρέψου τώρα κι εσύ! Με τα λεφτά από το πετρέλαιο αναπτύχθηκαν, όχι με τις γνώσεις τους ή τη δουλειά τους. Κι ότι φτιάχτηκε εκεί από δυτικούς φτιάχτηκε, αυτοί μέχρι πριν 30 χρόνια μένανε όλοι σε σκηνές, λες να είχαν ξαφνικά τεχνογνωσία για να φτιάξουν ουρανοξύστες;
Για πες μας και μια ορθόδοξη χώρα που να έχει ποτέ αναπτυχθεί ορθολογικά ρε μεγάλε ?? Έστω μία...

OP
OP
SatoshiNakamoto

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.116
Πόντοι
6.796
Το Ισλαμ τυποι ειναι πολύ βαθια ριζωμένο σε μεσαιωνικές βίαιες παραδόσεις που ειναι αναπόσπαστες στα ιερά τους κείμενα.. δεν έχετε δει πώς σφάζουν ζωντανούς τους ανθρώπους κόβωντας τους το λαρύγγι, και βάζουν και μικρά παιδιά να το κάνουν.. τι να λέμε απο κει και πέρα.. ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Εκφράζω πάντα θέσεις φιλελεύθερες, ορθολογικές και αντιεθνικιστικές σε κάθε πτυχή. Όποιος δεν τις κατανοεί δικό του πρόβλημα. Πες μας τι εκφράζεις κι'έσύ κύριε εξυπνάκια που μόνο να το κόβεις λάσπη ξέρεις...

Εγώ θα σου απαντούσα αυτά που σου απάντησε ο Στέκας ας πούμε, μην αναπτύσσω τώρα όλη την κοσμοθεωρία μου την έχω εξ άλλου διατυπώσει συχνά.
Εσύ πάντως γίνεσαι το ίδιο γραφικός με τους χρυσαυγίτες με τους οποίους αντιδικείς, ενίοτε ακόμα περισσότερο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εχει δηλώσει Μαροκινος
Ισως καποια απογοητευση τον οδηγησε στον δρομο του Αλλαχ
Πολλοι τζιχαντιστες φαινοταν φυσιολογικοι πριν εκραγουν
φωναζοντας alahu akbar

Runar συνηθως ποια γραμμη μετρο παιρνεις :S :priest:
Εμετικό Ελλεεινικό σκουπίδι με μυαλό 15 χρονών  που ψηφίζει Τζήμερο, αλλά συμπαθεί και τη Χρυσή Αυγή. Τα λόγια περιττεύουν...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ θα σου απαντούσα αυτά που σου απάντησε ο Στέκας ας πούμε, μην αναπτύσσω τώρα όλη την κοσμοθεωρία μου την έχω εξ άλλου διατυπώσει συχνά.
Εσύ πάντως γίνεσαι το ίδιο γραφικός με τους χρυσαυγίτες με τους οποίους αντιδικείς, ενίοτε ακόμα περισσότερο.

Χέστηκα για τη γνώμη σου, ότι και να λες, φίλε.Δε με ενδιαφέρει να γίνομαι αρεστός στον όχλο. Είσαι δε τόσο...δημοκράτης που κάποτε σε είχα φίλο στο facebook και το έκοψες λάσπη γιατί προφανώς δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη και το διάλογο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Για πες μας και μια ορθόδοξη χώρα που να έχει ποτέ αναπτυχθεί ορθολογικά ρε μεγάλε ?? Έστω μία...
Τύπε έχεις πρόβλημα με την ορθοδοξία γι' αυτό και αποφάσισες να γίνεις μωαμεθανός, για πες μας έχει ενδιαφέρον!
Διότι κι εγώ έχω πρόβλημα με την ορθοδοξία (κι όχι μόνο!) αλλά αποφάσισα να γίνω άθεος και να παραμείνω φιλελεύθερος και θαυμαστής της Δύσης...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Τύπε έχεις πρόβλημα με την ορθοδοξία γι' αυτό και αποφάσισες να γίνεις μωαμεθανός, για πες μας έχει ενδιαφέρον!
Διότι κι εγώ έχω πρόβλημα με την ορθοδοξία (κι όχι μόνο!) αλλά αποφάσισα να γίνω άθεος και να παραμείνω φιλελεύθερος και θαυμαστής της Δύσης...
Είμαι άθρησκος, φιλελεύθερος και φιλοδυτικός δημοκράτης, αλλά μου αρέσει όλος ο κόσμος με τα καλά και τα κακά του και θέλω να τον εξερευνώ,κιέσύ μαλάκας ! Προφανώς είσαι τόσο φιλελεύθερος όσο ο Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ε ?  :2funny:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Είμαι άθρησκος, φιλελεύθερος και φιλοδυτικός δημοκράτης αλλά μου αρέσει όλος ο κόσμοςμε τα καλά και τα κακά του και θέλω να τον εξερευνώ,κιέσύ μαλάκας !

H Δυση υπαρχει ως εννοια επειδη επι αιωνες σφαζαμε
μουσουλμανους εισβολεις
Αν τους ανεχτουμε τωρα η Δυση θα παψει να υπαρχει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Χέστηκα για τη γνώμη σου, ότι και να λες, φίλε.Δε με ενδιαφέρει να γίνομαι αρεστός στον όχλο. Είσαι δε τόσο...δημοκράτης που κάποτε σε είχα φίλο στο facebook και το έκοψες λάσπη γιατί προφανώς δεν αντέχεις την αντίθετη άποψη και το διάλογο...

Ναι ισχύει αυτό που λες, νομίζω πως στο είχα δηλώσει κι όλας.
Κάτι τέτοιες απίστευτες παραδοξολογίες έλεγες κι εκεί και αποφάσισα πως δεν σε ήθελα για φίλο πλέον, εγώ λέω πως σωστά έκανα και σε κάθε περίπτωση υπήρξα ειλικρινής...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ναι ισχύει αυτό που λες, νομίζω πως στο είχα δηλώσει κι όλας.
Κάτι τέτοιες απίστευτες παραδοξολογίες έλεγες κι εκεί και αποφάσισα πως δεν σε ήθελα για φίλο πλέον, εγώ λέω πως σωστά έκανα και σε κάθε περίπτωση υπήρξα ειλικρινής...
Σε κάθε περίπτωση είσαι ένας αντιπαθητικός, εξυπνάκιας και δημοκράτης μόνο στα λόγια ! Κι'εγώ ειλικρινής είμαι ! Aκόμα δε περιμένω να πεις που διαφωνείς μαζί μου και να μου πεις και μια ορθόδοξη χώρα που να αναπτύχθηκε ποτέ ορθολογικά...εμπρός λοιπόν...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Είμαι άθρησκος, φιλελεύθερος και φιλοδυτικός δημοκράτης, αλλά μου αρέσει όλος ο κόσμος με τα καλά και τα κακά του και θέλω να τον εξερευνώ,κιέσύ μαλάκας ! Προφανώς είσαι τόσο φιλελεύθερος όσο ο Τζήμερος και ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ε ?  :2funny:

Μήπως ξεφεύγεις λίγο λέω;
Επίσης σε πόση σύγχυση πρέπει να βρίσκεσαι για να ταυτίζεις τις θέσεις του Κρανιδιώτη μ' αυτές του Τζήμερου;

Προφανώς είσαι ημιμαθής φανατικός κάποιας ιδιότυπης πολιτικής ορθότητος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom