Νέα

ΔΥΣΗ & ΙΣΛΑΜ: Ο νέος Ιερός Πόλεμος.. Ανίερη βαρβαρότητα εκατέρωθεν;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SatoshiNakamoto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ρε μαλάκα μου έσπασες τα αρχίδια με την Τζήμερο! ΔΕΝ τον πάω σου λέω! Καθημερινά πλακώνομαι με τους δικούς του στο f/b γιατί είναι ακραίοι και λένε παπαριές σαν εσένα.
Πες μου τώρα αν σε έχουμε διαγράψει για να ησυχάσω και να πάω να κοιμηθώ...
Προφανώς με τους πάντες πλακώνεσαι γιατί είσαι κομπλεξικός και μισάνθρωπος !

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Έχει μέσα και κάτι φασισταριά κομματόσκυλα μέσα η Ν.Δ. σαν εσένα και τον alex. Σκουπίδια είστε ποιος σας δίνει σημασία ? Και φυσικά δεν ήμουν ποτέ Ν.Δ. με αρχηγούς που προσκυνούν τον Πούτιν ή και πράκτορές του που χρεοκόπησαν την Ελλάδα σαν τον Καραμανλή. Η δε συνέχεια του post του Τζήμερου ήταν ότι κακώς τον έδιωξε έτσι η Ν.Δ τον κακομοίρη το Φαήλο !! Λοιπόν άντε και γαμήσου ξεφτιλισμένε, καθυστερημένε !! Δε βαρέθηκες να ξεφτυλίζεσαι ?

Πες το ρε χριστιανέ μου να ησυχάσω!
Τώρα όχι πως δεν ήσουν ποτέ, μεταξύ μας αυτά αλλά μόνος σου καρφώθηκες πως κάποτε ήμαστε και φίλοι στο f/b. ;)
Aφού δεν είσαι πλέον όμως ησύχασα! Τώρα τί θα ψηφίσεις εσύ αλήθεια; Σύριζα να υποθέσω!

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε άντε και γαμήσου που θα έρθω εγώ μαζί σας, καθιζήματα φαιοκόκκινοι !! Καλύτερα να απέχω...Να σας χαίρεται ο Μητσοτάκης !

ρε δεν πας στο διάολο σκυλας γέννημα

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ ψηφίζω ΝΔ, είμαι κομματικό μέλος και χαμηλόβαθμο στέλεχος.
Εσύ πες μου αν σε έχουμε ήδη διώξει ή να το φροντίσω;

Μάλλον εσενα θα διωξει ο Κουλης
Τον Runar θα τον κανει υπουργο
μεταναστευτικης πολιτικης

URL]]

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Πες το ρε χριστιανέ μου να ησυχάσω!
Τώρα όχι πως δεν ήσουν ποτέ, μεταξύ μας αυτά αλλά μόνος σου καρφώθηκες πως κάποτε ήμαστε και φίλοι στο f/b. ;)
Aφού δεν είσαι πλέον όμως ησύχασα! Τώρα τί θα ψηφίσεις εσύ αλήθεια; Σύριζα να υποθέσω!
Ποτέ δεν ήμουν ρε σκουπίδι. Να πας να γαμηθείς κι'έσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπάσταρδε και να ζητήσετε όλοι συγγνώμη απ'τον Ελληνικό λαό, αλλιώς να πάτε ν' αυτοκτονήσετε ! Εσείς έχετε αρχηγό που λέει ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς και θεωρεί έντιμο το ΚΚΕ και μου μιλάς εμένα για ΣΥΡΙΖΑ ρε καθίκι ??

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Μάλλον εσενα θα διωξει ο Κουλης
Τον Runar θα τον κανει υπουργο
μεταναστευτικης πολιτικης

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2016/12/28/mitsos11.jpg[/img[/URL]]

[/quote]
Τύπε μου εγώ είμαι ο τελευταίος που υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ΝΔ, τουλάχιστον όσο είναι αντιπρόεδρος ο Άδωνις. ;)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ευτυχώς τύπε μου εσύ που τα πας καλά με όλους, δεν το πρόσεξα λες εδώ μέσα; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Με τους μαύρους, αλλά και τους κόκκινους φασίστες δεν συνηθίζω να τα πηγαίνω καλά ! Είσαι δε τόσο καθίκι και κάφρος που δεν έχεις πει καν ποιά είναι η διαφωνία σου και άρχισες να με βρίζεις !

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.947
Πόντοι
1.756
:rockon:

Συνημμένα

• 17264673_10210773950776493_230211194330708680_n.jpg
    17264673_10210773950776493_230211194330708680_n.jpg
    94,4 KB · Εμφανίσεις: 20

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τύπε μου εγώ είμαι ο τελευταίος που υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ΝΔ, τουλάχιστον όσο είναι αντιπρόεδρος ο Άδωνις. ;)

Ειναι κριμα να χαραμιζονται λογικοι ανθρωποι
στην σημερινη ΝΔ
Μεταναστευστε καπου μαζικα οπως εκαναν οι
πασοκτσηδες με τον συριζα
Η ΝΔ δεν σωζεται
Και εγω καποτε ψηφοφορος της ημουν

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Ποτέ δεν ήμουν ρε σκουπίδι. Να πας να γαμηθείς κι'έσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ μπάσταρδε και να ζητήσετε όλοι συγγνώμη απ'τον Ελληνικό λαό, αλλιώς να πάτε ν' αυτοκτονήσετε ! Εσείς έχετε αρχηγό που λέει ότι σέβεται τους αγώνες της αριστεράς και θεωρεί έντιμο το ΚΚΕ και μου μιλάς εμένα για ΣΥΡΙΖΑ ρε καθίκι ??

Ναι αλλά ενώ μας ρώτησες όλους μας, υποθέτω αναμένοντας απάντηση, δεν μας είπες εσύ τί θα ψηφίσεις τύπε.

Υ.Γ. Ο πρόεδρος πετάει και καμιά μαλακία καμιά φορά, είναι το κόμπλεξ που έχουν οι δεξιοί γόνοι πλουσίων οικογενειών απέναντι στην αριστερά, αλλά σύντομα θα μάθει να μην έχει κανένα οίκτο για τα βρωμοκουμμούνια! :grin: :grin:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Ναι αλλά ενώ μας ρώτησες όλους μας, υποθέτω αναμένοντας απάντηση, δεν μας είπες εσύ τί θα ψηφίσεις τύπε.

Υ.Γ. Ο πρόεδρος πετάει και καμιά μαλακία καμιά φορά, είναι το κόμπλεξ που έχουν οι δεξιοί γόνοι πλουσίων οικογενειών απέναντι στην αριστερά, αλλά σύντομα θα μάθει να μην έχει κανένα οίκτο για τα βρωμοκουμμούνια! :grin: :grin:

Τον κοβω να τα γαμαει με τον κωλο
οπως και τους λαθρο :S

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Δεν έχω αποφασίσει γιατί έχουν σαπίσει οι πάντες και τα πάντα. Πιο εύκολο θα μου ήταν να τους πάρω αμπάριζα και να τους δέρνω όλους, εντός και εκτός βουλής !

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν έχω αποφασίσει γιατί έχουν σαπίσει οι πάντες και τα πάντα. Πιο εύκολο θα μου ήταν να τους πάρω αμπάριζα και να τους δέρνω όλους, εντός και εκτός βουλής !

Δεν γουσταρεις liberal multicultural Μητσοτακη :think: :think:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Τον κοβω να τα γαμαει με τον κωλο
οπως και τους λαθρο :S

Ναι τύπε, μας έπεισες κι εσύ! Θα ψηφίσουμε το Μιχαλοβλάκα που έχει οικονομικό πρόγραμμα πιο αντιευρωπαϊκό και αντιαναπτυξιακό κι από τον Σύριζα ακόμα!
Πως λέμε "εθνικοσοσιαλισμός". Το "εθνικό" μου είναι συμπαθές έως ψιλοαδιάφορο, αλλά αυτό το "σοσιαλισμός" μου κάθεται στο στομάχι!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γι'αυτόν μιλάτε ?   :2funny:

www.ert.gr/synantisi-mitsotaki-poutin-video/]http://www.ert.gr/synantisi-mitsotaki-poutin-video/[/url]

:2funny:    "Ευχαριστώντας τον από την πλευρά του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε την απάντηση που διερωτάτο ο Βλαντιμίρ Πούτιν, λέγοντάς του ότι είναι σημαντικό καθ’ ότι υπάρχει διακομματική συμφωνία για την περαιτέρω ενίσχυση των σχέσεων της Ελλάδας με την Ρωσία."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom