Νέα

DVD copy

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Το story έχει ως εξης:
Νοικιάζω μια ταινία την βλέπω, μου αρέσει και ανοίγω το Nero και την κάνω μια κόπια.
Στα dvd που είναι 8gb τι λύσει υπάρχει; Γίνεται compress και copy μεσα από το Nero?? Γίνεται με άλλο πρόγραμμα η συμπίεση και μετά το αντιγραφουμε με το Nero???
Κάποιος ειδικός?????

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
πλέον υπάρχει πολύ λογισμικό για την δουλεία που θες..

γκούγκλαρε from dvd to mp4,avi κτλ κτλ

η δες το dvd shrink

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Το story έχει ως εξης:
Νοικιάζω μια ταινία την βλέπω, μου αρέσει και ανοίγω το Nero και την κάνω μια κόπια.
Στα dvd που είναι 8gb τι λύσει υπάρχει; Γίνεται compress και copy μεσα από το Nero?? Γίνεται με άλλο πρόγραμμα η συμπίεση και μετά το αντιγραφουμε με το Nero???
Κάποιος ειδικός?????
Tα κάνει ολα .

Παλιά το χρησιμοποιουσα πολύ,καποια στιγμη μου κολλησε και δεν δουλευε πια (παντα μιλαω για σπασμενο).
ΜΕτα έιχα προσβαση σε dsl οποτε δεν νοικιασα ξανα dvd .

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Γιατί δεν κατεβάζεις την ταινία από το δίκτυο;

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Το story έχει ως εξης:
Κάποιος ειδικός?????

DVD Decrypter :rockon:
Μόνο με τις Sony έχει θέμα :-

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Γιατί δεν μπορώ να βρω υποτιτλους. Οποια σελίδα με υποτιτλους έχω δει είναι spam.
Ψαχνεις σε λαθος μεριά.
Ή θα κατεβασεις το bsplayer Που βρισκει μονο του τους υποτιτλους ή κοίτα στο Πρωτα βρες τους υπιτιτλους απο παραπανω site και μετα κατεβασε την ιδια εκδοση της ταινιας,αν το κανεις χειροκινητα.
Εγω με το bsplayer δεν ασχολουμαι καθολου πλεον,πολυ δυσκολα να μην βρει τους σωστους υποτιτλους.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μιας και ξέρετε απο τέτοια...
πως μπορώ να κάνω μια ταινία 800 mb 300 χωρίς να χαλάσω πολύ την ποιότητα ?

το έχω δει για αυτό λέω..

OP
OP
OmarNow

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Η λύση βρέθηκε!!!
DVD Shrink είναι το πρόγραμμα που ψάχνω. Το δίνει η ιδια εταιρία για free download.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
μιας και ξέρετε απο τέτοια...
πως μπορώ να κάνω μια ταινία 800 mb 300 χωρίς να χαλάσω πολύ την ποιότητα ?

το έχω δει για αυτό λέω..

Kαλό αλλά δύσκολο, πολλές ρυθμίσεις!

Πιο απλό αλλά θα χάσεις σε ποιότητα

απο 800 σε 300 δύσκολα να μην χάσει ποιότητα εκτός αν κάνεις μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία με μικρότερο bitrate και θέλει και διπλό πέρασμα Όταν κωδικοποιείς ένα αρχείο video σε avi συνήθως σου δίνεται η επιλογή για dual pass encoding ή hq encoding

EnglandRules

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η λύση βρέθηκε!!!
DVD Shrink είναι το πρόγραμμα που ψάχνω. Το δίνει η ιδια εταιρία για free download.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

Πρόσεξε το γιατί κολλάει σε αρκετές εταιρείες!
Τουλάχιστον παλιότερα γιατί έχω χρόνια να κάνω αυτή την διαδικασία

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
DVD fab. Μοναδικό αλλά με πληρωμή. Μετά την δοκιμαστική περίοδο λειτουργεί αλλά δεν συμπιέζει.Όλα τα άλλα είναι ξεπερασμένα.
Dvd shrink και decrypter δεν λειτουργούν στις περισσότερες νέες παραγωγές γιατί δεν υπάρχουν updates. Οι τύποι που τα έφτιαξαν προσελήφθησαν από την nero κτλ.
Ίσως υπάρχουν και άλλες λύσεις. Έπαψα πλέον να ασχολούμε αφού κατεβάζω μόνο High definition. Το dvd είναι πιά ξεπερασμένο μέσω αποθήκευσης.
Σε λίγο καιρό θα μιλάμε για αυτό όπως μιλάμε για τις κασέττες ήχου.

:birdman:

Συνημμένα

• dvdfab.jpg
    dvdfab.jpg
    7,9 KB · Εμφανίσεις: 29
OP
OP
OmarNow

OmarNow

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
DVD fab. Μοναδικό αλλά με πληρωμή. Μετά την δοκιμαστική περίοδο λειτουργεί αλλά δεν συμπιέζει.Όλα τα άλλα είναι ξεπερασμένα.
Dvd shrink και decrypter δεν λειτουργούν στις περισσότερες νέες παραγωγές γιατί δεν υπάρχουν updates. Οι τύποι που τα έφτιαξαν προσελήφθησαν από την nero κτλ.

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Είναι απλα ένα πρόγραμμα που συμπιεζει και αντιγραφει DVD. Τι σχέση έχουν οι νέες παραγωγες με το copy και compress ενός DVD?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Το story έχει ως εξης:
Κάποιος ειδικός?????
Piratebay ρε τυπε.Βρισκεις οποια ταινια γουσταρεις και σε HD μορφη και συμπιεσμενη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom