Νέα

DVD authoring tool;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 37
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

efthimis

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Καλη ιδεα...Θα το ψαξω,ελπιζω να τα καταφερω.Thanks.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
το καλυτερο και πιο απλο απολα τα παραπανω ειναι το WINAVI.

μπες και στο forum στο site και οτι απορια εχεις εκει θα βρεις απαντηση

με το προγραμμα αυτο μετατρεπεις οτι θες σε 30 λεπτα!!!!!

Επισκέπτης
To προγραμμα που λεει ο φιλος geomix....μετατρεπει...dvd/svcd σε wmv/avi/mpeg κ το αντιστροφο....ειναι πολυ ευκολο στη χρηση....
WinAvi Video Converter version 7.7 χρησιμοποιω....

OP
OP
P

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
το θεμα εχει ξανασυζητηθει...Να ψαχνετε και λιγο πριν να ρωτισετε...
το καλυτερο ειναι το Divx to DVD μετατρεπει τα παντα σε vob...VSO,Divxtodvd

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Από ότι έχω καταλάβει δεν έχει σημασιά ποιο είναι το καλύτερο αλλά ποιο είναι το ποιο απλό.

Γιατί για καλύτερα θα σου βάλω το Reel Dvd και Adobe DvD encore με 700euro έκαστο και δεν θυμάμαι  ένα άλλο που κάνει περί τα 2000.

Για εύκολ λύση πολύ καλά αναφέρθηκε το WInAvi και αν θες και μενού σου προτείνω το WinDvD creator.

Για να μην τε μπερδεύεις τώρα εφόσον έχεις το Nero μπορεί να έχεις και το Nero Recode.:¨Ερχεται μαζί με τις τελευταίες εκδόσεις.Αν δεν το χεις το κατεβάζεις δωρεάν

Το τρέχεις του λες θέλω να γράψω DVD και σε 3-4 βήματα είναι έτοιμο...

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης, εξίσου πολύ καλό είναι το VSO ConvertXtoDVD.

Είναι δε το μοναδικό με τέσσερα τεράστια πλεονέκτηματα: δημιουργεί άμεσα DVD από οποιοδήποτε αρχείο video, ακόμα και Matroska, χωρίς να χρειάζεται καμμία προηγούμενη μετατροπή.

Μπορείς να ενσωματώσεις υπότιτλους.

Μπορείς να ενσωματώσεις περισσότερα του ενός audio tracks.

Είναι εξίσου απλό στη χρήση με το DVD Shrink ή κάποιο άλλο. Κοινώς, το μαθαίνεις σε λιγότερο από 5 λεπτά. Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς.

Επισκέπτης
Ξερει κανεις εαν καποιο απο αυτα τα προγραμματα μετατροπης αρχειων video  σε .VOB
(the standard DVD format) μπορει να λειτουργησει οταν το αρχειο προς μετατροπη ειναι
μεγαλυτερο απο 4-5 GB?
TA, uiop

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Tο thread συγχωνεύτηκε

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Ξερει κανεις εαν καποιο απο αυτα τα προγραμματα μετατροπης αρχειων video  σε .VOB
(the standard DVD format) μπορει να λειτουργησει οταν το αρχειο προς μετατροπη ειναι
μεγαλυτερο απο 4-5 GB?
TA, uiop

Tι εννοείς?Με τα Video Files σχεδόν πάντα είναι τέτοια μεγέθη.Το πρόβλημα είναι όμως η Ram.Αν θες να ανοίξεις μεγάλο αρχείο πρέπει να έχεις με το κιλό.Με τις νέες σκατοκάμερες HD έχει πεσει και 30Gb βιντεάκι στα χέρια μου....ʼΣτα να πάνε...

Επισκέπτης
Amale,
Δεν εχω HD camera.
Εχω ομως κανει capture απο την τηλεοραση μερικα προγραμματα που με ενδιεφεραν.
Το TV capture software που εχω (Cinergy TV, Terratec)  βγαζει αρχεια *.avi
Δεν εχω κανενα προβλημα να τα δω, να τα αποθηκευσω κλπ.
Ειναι ομως μεγαλα σε μεγεθος, (5, 7, 9GB για παραδειγμα) και το το transcode software που εχω
(super v2007 build 22) για να τα κανω VOB παυει να λειτουργει μετα τα 4GB.
Δεν υπαρχει κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν σε αρχεια εως 4 GB.
Any suggestions ?
TA,  uiop.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Θα σου προτεινα WinDVD creator ή Tmpeg Encoder για να τα κανεις mpeg :)

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Οχιιιιι!!!!

Θα καταστραφείς! Τα mpeg πολλαπλασιάζουν κατά πολύ τον όγκο ενός avi! Ειδικά τα mpeg2, mpeg1 που είναι βασικά τα φορματ των DVD.

Πάρε το DVD Lab Pro. Πανίσχυρο πρόγραμμα για DVD authoring, ειδικά αν θέλεις να κάνεις "παπάδες", με cinematic menu, εφφέ και άλλα τέτοια.

Επίσης, αν δε σε ενδιαφέρει να φτιάξεις πολύπλοκο μενού, πάρε το VSO ConvertX to DVD.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
  Ενα AVI raw μπορεί να είναι πολυ μεγαλύτερο απο τα mpegΧ.Και πολυ περισσότερο από ένα mpeg2.Οταν εισάγεις mpeg2 στα προγράμματα DVD authoring απλά το περνούν και το βάζουν στο φερόμενο cell container (vob).

Από την αλλή αν του δώσεις AVI θα πρεπει πρώτα να το επεξεργαστεί και κυριώς τα keyframes που το ΓΑΜΑΝΕ στην κυριολεξια.Αν τώρα το avi σου είναι Συμπιεσμένο (divx xvid) τότε όντως ειναι μικρότερο αλλά δεν έχει με την καμιά DVD ποιότητα γιατι είναι απωλεστικοι οι αλγόριθμοι συμπιέσης.Και πάλι σε authoring θα σου γαμίσει τους πόρους του συστήματος.

Εξάλλου την πρόταση την είπα γιατί προφανώς και το σύστημα του δεν τα αντέχει.Πριν αρχίσει και ταλαιπωρείται να δοκιμάσει να δει τι τον βολεύει καλύτερα.

LeoKnight7

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ελάχιστα προγράμματα dvd authoring μετατρέπουν avi. Πολύ δε περισσότερο είναι τελείως ανούσιο να χρησιμοποιήσεις raw avi. ʼσε που κανένα αξιόλογο πρόγραμμα δεν δουλεύει πρωτογενώς με raw.

Το ιδανικό για dvd ήταν πάντοτε το mpeg2.

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Δεν λέμε διαφορέτικα πράματα...Το παιδί κάνει live capture και όλα τα προγραμματα κάνουν capture σε AVI γιατί είναι εύκολο να μην ασχολούνται με την συμπίεση.Σαν το sound recorder των  windows που γράφει σε wav wav.

Μετά αν γουστάρεις πάρε το raw και κάνε το ότι θές.To 90% των καρτών και προγραμμάτων για αναλογικό capture εικόνας η ήχου δουλεύει με raw και σου δίνει ΄προαιρετικά το δικαίωμα για encodind αν το σηκώνει το μηχάνημα σου.

Και τα DVD authoring προγράμματα δεν είναι transcoders δλδ δεν μετατρέπου σε άλλο είδος to αρχείο παρά μόνο σε vob άρα προφανώς και δεν μετραπουν σε avi.Οτι δέχονται όμως για είσοδο είναι γεγονός που περιορίζεται μονάχα από την σύσταση του μηχανήματος σου.

Ο κύκλος από αναλογικό σε ψηφιακό είναι:
Analog input -->RAW (avi) --> Mpeg2 --->Authoring prog ---> DVD

Και αν γουστάρεις περεταίρω ψηφιακή επεξεργασία για καθάρισμα του σήματος πετάς ένα Dscaler μετά το RAW...

Επισκέπτης
Συναδελφοι ευχαριστω για τις συμβουλες.
Amale και LeoKnight7 αυτα που λετε ειναι commercial or shareware?
LeoKnight7 δεν εχω μεγαλες απαιτησεις απο το προγραμματακι μετατροπων (transcode),
τα εφφε κλπ. ειναι ψιλα γραμματα για μενα, για τωρα δεν με αφορουν.
Σχετικα με τα προγραμματα που συνιστατε, αν το αρχειο προς μετατροπη ειναι μεγαλυτερο απο
4.7GB do they still work ?
Μου φαινεται οτι τελικα πρεπει να σπασω τα αρχεια των 8GB σε κομματια των 4GB και μετα να
κανω τις αλλαγες στο format.
Και τωρα, πιιο προγραμμα χρησιμοποιειτε για να κανετε κομματια τα *.avi video σας?

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1
Σου είπα πριν αρχίσεις να τα σπάς δοκίμασε το Nero Recode για απλή λύση και το WinDVD creator.Αν θες να εμβαθύνεις πάλι πριν το σπάσιμο κάνε τα mpeg2 με το tmpeg.Αν εξαιρέσεις το Recode τα άλλα πρέπει να τα βρείς σπασμένα.Εύκολα από εδώ

Αρκεί να ξέρεις τι εστί Rapidshare.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom