Νέα

οικονομικο πανεπιστημιο καταντια!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
A

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
αν αυτη η παρανομια δεν εχει προσωπικο αντικτυπο σε σενα τον ιδιο ναι τοτε πρεπει να κανεις τον μλκα και να προχωρας.
τι σε νοιαζει αν ειναι μπουρδελα τα πανεπιστημια ? φοιτητης εισαι ?
κατ αρχην εχει προσωπικο αντικτυπο σε μενα  πληρωνω φορους για τα πανεπιστημια να διδάσκονται φοιτητες και όχι να πωλουνται τσιγαρα.πληρωνω φορους για να μπορω να χρησιμοποιω ανετα το πεζοδρομιο και όχι μερος του επειδή πουλανε τσοντες .αλλα με την δικια σου λογικη αν δω να χτυπάνε και ένα παιδι δεν πρεπει να κανω τιποτα γιατι δεν εχει αντικτυπο σε μενα.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
επειδή ειμαστε κρατος μπουρδελο μηπως το διαβασει καποιος στο bourdela.com
Φίλε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Το συγκεκριμένο θλιβερό θέαμα υπήρχε και τις "καλές εποχές" των άφθονων δανεικών που πολλά απο αυτά έπαιρναν την ανατολική διαδρομή μέσω Western Union προς Πακιστάν και Μπαγκλαντές αλλά και Αφρική... Τώρα ας κλάψουν οι άνεργες πατσαβούρες που σπούδασαν οικονομικά της θεωρίας και στη πράξη ψώνιζαν με τα δανεικά του μπαμπά απο τους μαυρους Loui Vuitton και CD! Και μάλιστα όταν είχα κάνει κάτι σκηνικά τότε με έβγαζαν τρελό και ψυχοπαθή.... :headbang: :headbang: :headbang:
Τώρα η πείνα τους είναι η ΔΙΚΑΊΩΣΉ μου....

Θα σου πω και κάτι άλλο για την κατάσταση! Αυτή συντηρείτε διότι υπάρχουν ... πελάτες... Κανένας δεν θα ήταν εκεί αν κανένας δεν τους έδινε λεφτά! Το θέμα δεν είναι μόνο  αστυνομικό και πολιτειακό αλλά και θέμα συνείδησης και μόρφωσης του πολίτη! 

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Και πάμε τώρα στο ζητούμενο που είναι κωμικοτραγικό αλλά με λίγη δόση αλληγορίας είναι ρεαλιστικό...ΜΑΚΑΡΙ να είμασταν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!! Όπως οι πιο πολλοι εδώ μέσα ξέρουμε, στο μπουρδέλο υπάρχει τάξη ιεραρχία και δουλεύει με κανόνες απαραβίαστους απο όλα τα εμπλεκόμενα μέρη! Είναι ένα πολύ οργανωμένο σύστημα με ρόλους που ο καθένας παίρνει ότι του αναλογεί...
Στην χώρα που ζούμε αν την παρομοιάσουμε με Μπουρδέλο τότε το μειώνουμε ! Ακόμα και οι Νταβατζήδες έχουν πιο πολύ τιμή και φιλότιμο απο τους Πολιτικούς!!!!
Το ζητούμενο πλέον είναι να γίνουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Αυτο γινεται τα τελευταια 10 χρονια,πιο πριν οι μαυροι ηταν στη Χεϋδεν,μετα τους κυνηγησαν οι καταστηματαρχες και πηγαν στην ΑΣΟΕΕ,οπου βρηκαν καταφυγιο και καινουριο πελατολόγιο.Αλλα βρηκαν και οι μπατσοι αφορμή καθε τρεις και λιγο να μπουκαρουν στην ΑΣΟΕΕ.Και πριν τους μαυρους η ΑΣΟΕΕ λογω αναρχικών ηταν στο στοχαστρο.Καθε φορα που κανανε παρτι στη σχολή,πεφτανε δακρυγονα απ'εξω.

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
κατ αρχην εχει προσωπικο αντικτυπο σε μενα  πληρωνω φορους για τα πανεπιστημια να διδάσκονται φοιτητες και όχι να πωλουνται τσιγαρα.πληρωνω φορους για να μπορω να χρησιμοποιω ανετα το πεζοδρομιο και όχι μερος του επειδή πουλανε τσοντες .αλλα με την δικια σου λογικη αν δω να χτυπάνε και ένα παιδι δεν πρεπει να κανω τιποτα γιατι δεν εχει αντικτυπο σε μενα.

α οκ σορρυ εμενα δεν με ενδιαφερει το θεμα γιατι δεν πληρωνω και φορους.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αυτο γινεται τα τελευταια 10 χρονια,πιο πριν οι μαυροι ηταν στη Χεϋδεν,μετα τους κυνηγησαν οι καταστηματαρχες και πηγαν στην ΑΣΟΕΕ,οπου βρηκαν καταφυγιο και καινουριο πελατολόγιο.Αλλα βρηκαν και οι μπατσοι αφορμή καθε τρεις και λιγο να μπουκαρουν στην ΑΣΟΕΕ.Και πριν τους μαυρους η ΑΣΟΕΕ λογω αναρχικών ηταν στο στοχαστρο.Καθε φορα που κανανε παρτι στη σχολή,πεφτανε δακρυγονα απ'εξω.
Oχι ρε φιλε τι λες :S
Ολα αυτα για να μπαινουν οι μπάτσοι :2funny: :2funny:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
"Το πρόβλημα για την Ελλάδα δεν είναι εαν θα εξέλθει από τον κοινοβουλευτισμό, αλλά εάν θα εξέλθει δια των θυρών του κομμουνισμού ή δια των θυρών του εθνικού κράτους"

Ι. Μεταξάς.

lilas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2016
Κριτικές
7
Like
166
Πόντοι
280
αν αυτη η παρανομια δεν εχει προσωπικο αντικτυπο σε σενα τον ιδιο ναι τοτε πρεπει να κανεις τον μλκα και να προχωρας.
τι σε νοιαζει αν ειναι μπουρδελα τα πανεπιστημια ? φοιτητης εισαι ?

σωστο ας καει η κατσικα του γειτονα... βαλτης φωτια. λες και ζεις σε αλλη κοινωνια σε αλλη γειτονια.
τσιπρας και φιλης που σας χρειαζεται.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Oχι ρε φιλε τι λες :S
Ολα αυτα για να μπαινουν οι μπάτσοι :2funny: :2funny:
Δε μου λες,στο παρκακι πιο κατω γιατι δεν πανε να μαζεψουν τις πουτανες;αυτες δεν ειναι παρανομες;δεν εχει "αγανακτισμενους" κατοικους γυρω γυρω που επιζητουν τη νομιμότητα;Οταν οι μαυροι απλωνανε τραχανα στην Χέϋδεν γιατι κανενας δεν ασχολιότανε;

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οσο υπαρχει το πανεπιστημιακο ασυλο αυτα θα συμβαινουν. Οι πακιδες γιατι πουλαμε λαθραια τσιγαρα στη Στουρναρη εξω απο το Πολυτεχνειο ? Γιατι ξερουν πως σε περιπτωση πεσιματος απο τους μπατσους θα καβατζωθουν μεσα στο ιδρυμα. Οι λαθροι εχουν χωρισει την Αθηνα σε περιοχες, εκει πουλας εσυ, εδω εμεις καιχρησημοποιουν τα πανεπιστημιακα ιδρυματα αφου τους παρεχουν ασυλο. Με την συνδρομη φυσικα των "αλληλεγγυων" και την ανοχη της αποχαυνωμενης και σχεδον διαλυμενης ελληνικης κοινωνιας.

Μπραβο σου που ενδιαφερθηκες και δεν εμεινες παθητικος θεατης. Αλλα εχασες το χρονο σου.
Το χειρότερο όλων αυτών των μικροπωλητών είναι οτι ΒΡΙΣΚΟΥΝ πελατες :headbang: :headbang: :headbang:
Προσωπικά δεν τα έχω με τους ίδιους τους αλλοδαπούς ή το κράτος τόσο, όσο με τον κάθε θλιβερό  :rockon:Πιρφόρο :rockon: η τρισάθλια Ελλεινίδα που θα βγάλει 0,01 ευρώ(πιάνω τα μίνιμουμ ποσό για να δώσω έμφαση σε αυτό που λέω αν και πετάνε και 50άευρα) και θα τα δώσει στον μαύρο για ένα σκουπίδι...
Ποτέ δεν κατάλαβα ούτε θα καταλάβω πως κάποιος ψωνίζει αυτές τις μαιμούδες απο τον δρόμο! Και κυρίως το χαρτζιλίκωμα στον Αλλοδαπό την ώρα που επιχειρήσεις κλείνουν...

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Το χειρότερο όλων αυτών των μικροπωλητών είναι οτι ΒΡΙΣΚΟΥΝ πελατες :headbang: :headbang: :headbang:
Προσωπικά δεν τα έχω με τους ίδιους τους αλλοδαπούς ή το κράτος τόσο, όσο με τον κάθε θλιβερό  :rockon:Πιρφόρο :rockon: η τρισάθλια Ελλεινίδα που θα βγάλει 0,01 ευρώ(πιάνω τα μίνιμουμ ποσό για να δώσω έμφαση σε αυτό που λέω αν και πετάνε και 50άευρα) και θα τα δώσει στον μαύρο για ένα σκουπίδι...
Ποτέ δεν κατάλαβα ούτε θα καταλάβω πως κάποιος ψωνίζει αυτές τις μαιμούδες απο τον δρόμο! Και κυρίως το χαρτζιλίκωμα στον Αλλοδαπό την ώρα που επιχειρήσεις κλείνουν...

Πες τα χρυσοστομε!!!!  :hi: :hi:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.970
Πόντοι
9.931

Επειδη αρκετοί απο τους μικροπωλητές πουλάνε συνήθως προϊόντα "μαϊμού" οπως παπούτσια, τσάντες κ.α. χαρακτηρίζω τους πελατες τους ως κομπλεξικους-φτωχομπινεδες, δηλαδή δεν εχουν τα χρήματα να αγοράσουν το αυθεντικό π.χ. NIKE αλλα ταυτόχρονα θελουν λογω κομπλεξ να φοράνε οπωσδήποτε και με οπουδήποτε τρόπο NIKE, μάλιστα κάποιοι έχουν το θράσος να περνάνε σαν εξυπνάδα-μαγκιά το οτι έδωσαν 10-15 ευρω για να αγοράσουν το ίδιο παπούτσι με κάποιον άλλο που έδωσε 150 ευρω.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Κάποτε τη πενταετία 2000-2005 καθόμουν σε ένα Flo cafe χειμώνα σε εσωτερικό χώρο με 2 συμφοιτητές μου...! Τότε μπαίνει ένας ΑΡΑΠΗΣ και άρχισε να δείχνει σε κάθε τραπέζι CD σε μορφή βεντάλιας στο ένα χέρι και κρατώντας 1-2 μάτσα περασμένα απο λάστιχο στο άλλο χέρι! Αυτό ήταν συχνό φαινόμενο σε όλη την επικράτεια τότε...Ο μαυρος εκείνος ήταν σχετικά επίμονος και περνώντας απο το τραπέζι μας του είπα αυστηρά φύγε! Για εμένα ήταν τότε όπως και τώρα είναι μεγάλη ενόχληση εν ώρα χαλάρωσης και καφέ διότι και στα φοιτητικά μου χρόνια δούλευα και δεν ξυμεροβραδιαζόμουν άσκοπα στις καφετέριες!
Στο διπλανό τραπέζι κάθονταν δύο ωραίες γκόμενες αλλά πατσαβούρες στην ψυχή και άρχισαν να ψάχνουν τα CD  :headbang: :headbang: :headbang:
O μαύρος είτε αυθόρμητα είτε σπασμένος απο το αυστηρό μου ύφος(και την γενικότερη αβάντα των αντιρατσιστών) άφησε το ένα μάτσο CD πάνω στο τραπέζι μου για να δείξει πιο άνετα στις δίπλα! Εγώ τον διέταξα να τα πάρει και άφησε περισσότερα! Φώναξα τον σερβιτόρο και παραπονέθηκα και μου είπε πως θα φύγει :headbang:! Τότε παίρνω το μάτσο και το πετάω με δύναμη στο πάτωμα!  :rockon: Ο μαυρος τα μάζευε βρίζοντας στη γλώσσα του και όλο το μαγαζί που ήταν γεμάτο είχε σαστίσει!! Οι πατσαβουρόψυχες  δίπλα μου τελικά δεν πήραν και γλίτωσαν το περαιτέρω κράξιμο!!!

Χάρηκα πολύ που μετά απο κάποιο διάστημα η αλυσίδα αυτή έκλεισε(όχι βέβαια γι αυτόν τον λόγο) και πιστέυω πως όσα μαγαζια δεν ελέγχουν αυστηρά τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να χάνουν την πελατεία τους!!! :rockon:
Και άσχημο κράξιμο σε όποιον αγοράζει τέτοια προιόντα ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!!!
Επίσης ελπίζω η αστυνομία να μην διώκει μόνο τον πωλητή αλλά και τον αγοραστή! Εγώ είμαι προετοιμασμένος αν τραβήξει μακριά το πράγμα με καμιά πατσαβούρα που αγοράζει σέλφι μαλακία απο Λάθρο μπροστά μου να κάνω ακόμα και ονομαστική μήνυση! Πρέπει και σαν πολίτες να είμαστε σοβαροί αν θέλουμε να βρούμε ασπρη μέρα!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Επειδη αρκετοί απο τους μικροπωλητές πουλάνε συνήθως προϊόντα "μαϊμού" οπως παπούτσια, τσάντες κ.α. χαρακτηρίζω τους πελατες τους ως κομπλεξικους-φτωχομπινεδες, δηλαδή δεν εχουν τα χρήματα να αγοράσουν το αυθεντικό π.χ. NIKE αλλα ταυτόχρονα θελουν λογω κομπλεξ να φοράνε οπωσδήποτε και με οπουδήποτε τρόπο NIKE, μάλιστα κάποιοι έχουν το θράσος να περνάνε σαν εξυπνάδα-μαγκιά το οτι έδωσαν 10-15 ευρω για να αγοράσουν το ίδιο παπούτσι με κάποιον άλλο που έδωσε 150 ευρω.
Σωστός  :hi: :hi:! Έχω δε την εντύπωση πως το 90-95% των πελατών ελληνικής καταγωγής των αλλοδαπών  παρανόμων μικροπωλητών είναι Γυναίκες όλων των ηλικιών.... :vomit: :vomit: :vomit:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Σωστός  :hi: :hi:! Έχω δε την εντύπωση πως το 90-95% των πελατών ελληνικής καταγωγής των αλλοδαπών  παρανόμων μικροπωλητών είναι Γυναίκες όλων των ηλικιών.... :vomit: :vomit: :vomit:

Ζουν για το τώρα τα κοριτσια! Το κουραδακι/διάρροια που εχουν μεσα στο κεφαλι τους αντι για μυαλλο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σε βάθος χρονου ουτε μιας εβδομαδας.

Άσχετο με το θεμα, στην αθηνα τουλαχιστον οταν καποιος μιλησει στις πατσαβούρες στα αγγλικα αυτες ξεδιπλώνουν τον καλυτερο τους χαρακτηρα, χαμογελο και τροπους. Η κατασταση ειναι σάπια σε τραγικό βαθμο

Οποιος εδω μεσα εχει καποιου εισόδους επιχειρηση που απασχολεί υπαλλήλους αν θελει να συμβάλει στη βελτίωση της καταστασης το καθήκον του ειναι να διωξει ολες αυτες τις χαζούλης που προσλαμβάνει για να δινουν ενα χαζοχαρούμενο τόνο στις δουλειες του

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
= κόστος 140 ευρώ ...
Αν τραβήξει στα άκρα θα το κάνω φίλε!Δηλαδή αν πάει κάποιος/α να μου τη βγεί απο πάνω Θα καλέσω και τα κανάλια για να πάρει δημοσιότητα το θέμα!
Βέβαια είναι ανορθόδοξες σκέψεις! Δεν είναι δουλειά μου να βάζω μυαλό στο κάθε τσόκαρο στο δρόμο που χαρτζιλικώνει τους Λάθρο να ριζώσουν εδώ και να στέλνουν τα λεφτά μας στην Ασία!

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ζουν για το τώρα τα κοριτσια! Το κουραδακι/διάρροια που εχουν μεσα στο κεφαλι τους αντι για μυαλλο δεν τους επιτρέπει να σκεφτούν σε βάθος χρονου ουτε μιας εβδομαδας.

Άσχετο με το θεμα, στην αθηνα τουλαχιστον οταν καποιος μιλησει στις πατσαβούρες στα αγγλικα αυτες ξεδιπλώνουν τον καλυτερο τους χαρακτηρα, χαμογελο και τροπους. Η κατασταση ειναι σάπια σε τραγικό βαθμο

Οποιος εδω μεσα εχει καποιου εισόδους επιχειρηση που απασχολεί υπαλλήλους αν θελει να συμβάλει στη βελτίωση της καταστασης το καθήκον του ειναι να διωξει ολες αυτες τις χαζούλης που προσλαμβάνει για να δινουν ενα χαζοχαρούμενο τόνο στις δουλειες του
Έλα φίλε :hi: :hi: :hi:! Υπενθυμίζω τι είχα πει στο νήμα για τις Ελλεινίδες μέσα στο καλοκαίρι---->

Ο ξεπεσμός των Ελλεινίδων είναι ολοκληρωτικός! Δεν περιορίζεται μόνο στο τομέα των σχέσεων και του σεξ αλλά σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής!

Προσωπικώς τις αποφεύγω όσο μπορώ σε δημόσιες υπηρεσίες, τράπεζες, αεροδρόμια και σε οτιδήποτε άλλο πρέπει να εξυπηρετηθώ! Αν έχω επιλογή να πάω σε άντρα ή σε γυναίκα τότε θα πάω σε άντρα για να βγάλω άκρη διότι η γυναίκα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει! Συμβουλεύω τους συναγωνιστές να πράττουν το ίδιο αν θέλουν να αποφεύγουν προβλήματα απο το πουθενά σε καθημερινές συναλλαγές!
Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται και σε ιδιωτικές εταιρίες που εκεί πρέπει πραγματικά να κάνουν σωστά τη δουλειά τους! Πάλι κι εκεί για παραγγελίες ή ενημερώσεις οι μαλακισμένες όλο λάθη κάνουν και πάντα είναι ημή-καταρτισμένες ! Πάλι ο άντρας συνάδελφός τους θα ξεμπλέξει την κάθε στραβή κατάσταση που οι ίδιες δημιουργούν από το 0! :headbang:

Πριν κάτι μέρες κάτι τουρίστες ρώτησαν μια 30άρα περιπου στο δρόμο νορμάλ εμφάνισης, για το που θα βρουν ΑΤΜ και ενώ είχε στα 3 λεπτά τις τρεις μεγάλες τράπεζες κατώπιν σκέψης τους έστειλε σε μια κατεύθυνση που για 10 λεπτά δεν θα υπήρχε μηχάνημα...

Στα χαλαρά θέματα είναι ότι να 'ναι και στα σοβαρά ευθυνόφοβες μέχρι αηδίας..

Η συμβουλή απο Ελλεινίδα έχει αξία μόνο για να κάνουμε το ΑΝΤΊΘΕΤΌ απο αυτό που θα πει!! :rockon:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom