Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Τα σωστα ντουετα, μαλλον δεν θα τα βρεις μεσα στο bourdela ;) ;)
ε είπα..μαλλον.μην το λες
κάτι ξέρεις εσυ...μην το λες
κάτι ξέρεις εσυ...![]()
Aν τα κορίτσια κάνουν και λεσβιακό πρόγραμμα με ότι συνεπάγεται αυτό...Що ви маєте на увазі???
Aν τα κορίτσια κάνουν και λεσβιακό πρόγραμμα με ότι συνεπάγεται αυτό...
δεν κρυφο
μαρινα +αντιγονη
πρεπει να κανεις ταμα ομως για να τις βρεις![]()
Εμ ειδες..
Οταν λεω καλα ντουετα συμπεριλαμβανεται και η "ευκολια επικοινωνιας"
Αυτό ρωτάω της Μανταμιτσες γιατί duo χωρίς λεσβιακό δεν λέει...βουρ τοτες![]()
![]()
Αυτό ρωτάω της Μανταμιτσες γιατί duo χωρίς λεσβιακό δεν λέει...
Κατι ειδα στην πρωτη σελιδα του νηματος με 2 κοπελαρες να πιανονται λιγο περιεργα...Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν και λεσβιακο. ;) Ισως καποιος που εχει εμπειρια σας πει...Aν τα κορίτσια κάνουν και λεσβιακό πρόγραμμα με ότι συνεπάγεται αυτό...
Το σωστό είναι να απαντήσουν η ίδιες...αν κάνουν! ;)Κατι ειδα στην πρωτη σελιδα του νηματος με 2 κοπελαρες να πιανονται λιγο περιεργα...Ομως δεν ειμαι σιγουρος αν κανουν και λεσβιακο. ;) Ισως καποιος που εχει εμπειρια σας πει...
απο οτι μου ειπαν κανουν. τωρα τι ειναι αυτο για τον καθενα παιζεταιΤο σωστό είναι να απαντήσουν η ίδιες...αν κάνουν! ;)
please send me yours phone number.i need 2hours meeting with both.thanksBecause many people have a desire to have the duo, but it was not up to the capacity of 4 March.For that reason for duo 1 hour -150 €.
Many Kisses.
τιποτα δεν συμβαινει.λιγη υπομονη θα κανεις.Ρε μαγκες εγραψα κριτικη για duo ania + adelina πριν 2-3 μερες αλλα δεν ανεβαινει. τι μπορει να συμβαινει?