Νέα

dungeon για σαδομαζοχιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
.

Συνημμένα

• 0 (1).jpg
    0 (1).jpg
    81 KB · Εμφανίσεις: 78
  • 2 (2).jpg
    2 (2).jpg
    69,9 KB · Εμφανίσεις: 57

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
Υπήρχε το μεγάλο dungeon της κας Εύας στο κέντρο με αφέντρες που δεν έκαναν σεξ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι λειτουργεί τώρα πιά. Αν έχει κάποιος τρέχουσα ενημέρωση να δώσει τα φώτα του.

btslv

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε νομίζω ότι παίζει ακόμα το dungeon της Εύας στη Μάρνη (35 νομίζω, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος). Πήγα πριν από 1 - 1,5 χρόνο. Βέβαια δεν πήγα σαν πελάτης. Έτυχε εκείνη την περίοδο να τα έχω με μία τύπισα που επαγγέλεται αφέντρα  :s&m_2: και πήγα μαζί της για να συζητήσουν για business.
Απ'ό,τι έχω καταλάβει σ'αυτό το μέρος δουλεύουν γυναίκες που ικανοποιούν φετίχ στα πλαίσια του bdsm αλλά δεν κάνουν σεξ.
Τη μέρα που βρέθηκα εκεί -εκτός από την Εύα- ήταν και κάποια Ήβη. Έμπειρη αφέντρα, γύρω στα 40 και ΤΟΥΜΠΑΝΟ.
Στο διαδίκτυο λέγεται SaMeplace. Ψάξε για πληροφορίες. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο.

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
φίλε μου ευχαριστώ που απάντησες, αλλά ρώτησα για τη σημερινή κατάσταση. Πριν από 2 μήνες λειτουργούσε, αλλά κάποιος μου είπε ότι έκλεισε.

Afentra Ornella

Αφέντρα
Εγγρ.
6 Ιουλ 2012
Like
0
φίλε μου ευχαριστώ που απάντησες, αλλά ρώτησα για τη σημερινή κατάσταση. Πριν από 2 μήνες λειτουργούσε, αλλά κάποιος μου είπε ότι έκλεισε.

Ποτέ δεν σταμάτησε να λειτουργεί Είμαι εγώ εκεί.

:s&m_2:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Γουσταρω υποταχτικια, δεμενη χειροποδαρα να τρωει πουτσο και φαπες !

Οποια κοπελια ενδιαφερεται, ριξε μια ματια στο και ριξε πι-μι.

Αϊντε καλη μου, οι φαπες και τα δεσιματα ειναι "ειδικα", ειναι για να καυλωνουν δεν πονανε στα αληθεια και ΔΕΝ αφηνουν σημαδια !!!

πεστα ρε χρυσόστομε, αυτό είναι αληθινό γαμήσι. όσες γκόμενες δεν έχουν πίτουρα στο μυαλό πραγμάτικα το γουστάρουν 1000% αυτό

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Το same place το γνωσισα πτιν παρα πολλα χρονια οταν προτοανοιξε και μπορω πιστευω να εκφερω αποψη γιατι απλα εχω εμπειρια σχεδον 20 χρονια στο σπορ αυτο. Ειναι ενας χωρος καθαρος και φροντισμενος με σχεδον οτι αξεσουαρ θελεις για οποιο φετιχ θελεις... οι κοπελες ειναι παντα εμπειρες και προσεκτικες ικανες να ικανοποιησουν απο τον αρχαριο και να των μυησουν στα μυστικα μεχρι και τον ποιο εμπειρο υποτακτικο / μαζοχιστη. Καποτε εφερνε και αφεντρες απο το εξωτερικο τελικα ομως οπως αποδεικτηκε οι ελληνιδες ειναι καλλυτερες, το ειχα πει τοτε στην Ευα .....

Δεν εχει τυχει να παω και να μην μεινω απολυτα ικανοποιημενος, σεξ δεν υπαρχει στον χωρο αλλα ειναι μια τελειως διαφορετικη φαση. Ειναι η περιπτωση που φευγεις παραπατοντας και κανει να σου ξανασηκωθει μια εβδομαδα διοτι λες....ΑΔΕΙΑΣΑ!!!!

Μην το χασετε!

aeras1970

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα...θα θελα να ρωτησω καθως φαν του ειδους και επισκεπτης του αναφερομενου χωρου, αλλα εδω και πολυ καιρο απουσας λογω εξωτερικου πιοιες κοπελες παιζουν τωρα εκει?και ποσο το αντιτιμο?την τελευταια φορα που πηγα ηταν με την misterss lola...κατι το εκπληκτικο...αν θελετε ενημερωστε με παρακαλω..

ΤΖΟΤΖΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Κριτικές
6
Like
78
Πόντοι
6
Το danzeon της Μαρνης της κ.Ευας ειναι το μοναδικο στην Ελλαδα και το ποιο εξοπλισμενο ,βεβαια πλεον μαλλον λογω οικονομικης κρισης ,εχουν αλλαξει ολες οι παλιες αφεντρες τις οποιες σχεδον ολες δοκιμασα.Απλα πλεον το ψαχνεις παρα πολυ γιατι δεν υπαρχουν πια λεφτα για πεταμα.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Επανερχομαι μια 4ετια μετα εδω.. Να ρωτησω, εαν καποιος γνωριζει χωρο τον οποιο νοικιαζεται και ειναι εξοπλισμενος, για bdsm session, χωρις την παρουσια καποιου ατομου. Κατι σαν ξενοδοχειο για bdsm δηλαδη, το οποιο μπορει να επισκευτει ζευγαρι.

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Πριαμος hotel, παγκράτι, εχει δωμάτιο με κλουβί και παγκους κλπ.....θα σου αρεσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom