Νέα

dungeon για σαδομαζοχιστες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Πριαμος hotel, παγκράτι, εχει δωμάτιο με κλουβί και παγκους κλπ.....θα σου αρεσει.

thanks. ειναι το μονο που μπορω να βρω κοντα σε αυτα που θελω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει εξοπλισμο εκτος απο τις εγκαταστασεις.. πχ, σκοινια κτλ ή πρεπει να τα φερω εγω

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
thanks. ειναι το μονο που μπορω να βρω κοντα σε αυτα που θελω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος εαν εχει εξοπλισμο εκτος απο τις εγκαταστασεις.. πχ, σκοινια κτλ ή πρεπει να τα φερω εγω
να γαμησεις θες ή να κάνεις ορειβασία;

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ έχει, για πολύ ευνόητους λόγους.  Θα μπορούσες όμως να ρωτήσεις κάποιο από τα υπάρχοντα dungeon αν επιτρέπουν το να νοικιάσεις κάποιο χώρο έναντι κάποιας αμοιβής, όταν έχουν κάποιο κενό μεταξύ των προγραμμάτων τους. 

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Το πιο πιθανό είναι να ΜΗΝ έχει, για πολύ ευνόητους λόγους.  Θα μπορούσες όμως να ρωτήσεις κάποιο από τα υπάρχοντα dungeon αν επιτρέπουν το να νοικιάσεις κάποιο χώρο έναντι κάποιας αμοιβής, όταν έχουν κάποιο κενό μεταξύ των προγραμμάτων τους. 

κατανοητο και σεβαστο.
δυστυχως το παρεχουν μονο σαν υπηρεσια, μαζι με mistress συνηθως.
εχω την εντυπωση πως ο πριαμος το εχει αποσυρει το δωματιο γενικα..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
κατανοητο και σεβαστο.
δυστυχως το παρεχουν μονο σαν υπηρεσια, μαζι με mistress συνηθως.
εχω την εντυπωση πως ο πριαμος το εχει αποσυρει το δωματιο γενικα..
Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχει και κάποιος που θα επιβλέπει, εξίσου για ευνόητους λόγους.  Θα μπορούσες όμως να συνεννοηθείς με την Mistress και να μη συμμετέχει.  Προφανώς η τιμή θα είναι περισσότερη του εκάστοτε ξενοδοχείου, αλλά οι επιλογές δυστυχώς είναι μειωμένες.  Πάντως αν είσαι νέος στο χώρο του BDSM, νομίζω ότι επιβάλλεται το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί, ή να αποτρέψει κάποιο κακό να συμβεί (π.χ. χτύπημα σε μέρη που δεν επιτρέπεται να χτυπάμε).

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Είναι αναμενόμενο ότι θα υπάρχει και κάποιος που θα επιβλέπει, εξίσου για ευνόητους λόγους.  Θα μπορούσες όμως να συνεννοηθείς με την Mistress και να μη συμμετέχει.  Προφανώς η τιμή θα είναι περισσότερη του εκάστοτε ξενοδοχείου, αλλά οι επιλογές δυστυχώς είναι μειωμένες.  Πάντως αν είσαι νέος στο χώρο του BDSM, νομίζω ότι επιβάλλεται το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να μπορεί να βοηθήσει αν χρειαστεί, ή να αποτρέψει κάποιο κακό να συμβεί (π.χ. χτύπημα σε μέρη που δεν επιτρέπεται να χτυπάμε).

sounds good αλλα θα ηθελα να παιξω μονος με το αλλο ατομο, με soft παιχνιδια και συγκεκριμενα ορια κατανοησης. πιο πολυ δηλαδη ενα game, παρα αυστηρο bdsm session με συγκεκριμενους ρολους και κανονες.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
sounds good αλλα θα ηθελα να παιξω μονος με το αλλο ατομο, με soft παιχνιδια και συγκεκριμενα ορια κατανοησης. πιο πολυ δηλαδη ενα game, παρα αυστηρο bdsm session με συγκεκριμενους ρολους και κανονες.
Same thing, μπορείς πάντα να ζητήσεις να μη συμμετέχει (αφού πάει πακέτο με το χώρο), και απλά, άμα δεν ξέρεις καλά κάτι, να στο δείξει. Συνήθως τα dungeons κάτω στην Αθήνα είναι καλά εξοπλισμένα, οπότε όλο και κάποιο όμορφο παιχνίδι θα βρεις που δε θα ξέρεις. Προσωπικά όσες φορές έχω παίξει στην Αθήνα σε dungeon, όλο και ζητούσα καθοδήγηση για διάφορα παιχνιδάκια που έπιανα πρώτη φορά, και πάντα βοηθούσαν, σε βαθμό που να έχει τύχει να κάνουμε και 3ωρο session μαζί με την Κυρία του χώρου και την τότε υποτακτική μου.

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ευχαριστω πολυ για την πληροφοριση. Ειναι δυσκολο οντως να αντλησεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο κομματι, οπως και το να βρεις κοσμο που θα σε βοηθησει επειδη ειχε τις ιδιες ανυσηχιες πριν το ζησει.

Καλη χρονια :)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
Ευχαριστω πολυ για την πληροφοριση. Ειναι δυσκολο οντως να αντλησεις πληροφοριες για το συγκεκριμενο κομματι, οπως και το να βρεις κοσμο που θα σε βοηθησει επειδη ειχε τις ιδιες ανυσηχιες πριν το ζησει.

Καλη χρονια :)
Παρακαλώ :) Απ' όσο ξέρω, υπάρχουν αρκετά fora Ελληνικού BDSM που μπορείς να βρεις πληροφορίες.  Αλλά σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις κάτι, στείλε μου ένα μήνυμα, κι αν μπορώ, ευχαρίστως να βοηθήσω. :)

Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom