Νέα

Δρούζα & Παναγιωταρέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Απλα κατα την αποψη μου η παναγιωταρεα οτι κανει ειναι σχετικα ανωδυνο.......η δρουζα παιρνει τους κακομοιρηδες που πανε στην εκπομπη της στο λαιμο της.......οπως και ο μικρουτσικος........δεν ειπα ρε θεοφιλε οτι την εκτιμω.......απλα κανω μια συγκριση αναμεσα στις δυο........και μη σου πω οτι πολυ μελανι χυθηκε για παρτη τους :cheesy:

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
mounitsa το θέτεις πολύ σωστά. Δήθεν δημοσιογραφία από μια δήθεν δημοσιογράφο, κατ'ουσίαν θρησκόληπτο κοματόσκυλο.

Σκέφτηκα μια χρήση για την παναγιωταρεά η τη δρούζα - καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτισης (το εκσπερμάτωση είναι λάθος) αν τις σκεφτείς την κρίσιμη στιγμή.
Αν "την κρίσιμη στιγμή" πάντως σκεφτείς την Παναγιωταρέα με την άσπρη τούφα, το πιθανότερο θα είναι μάλλον η ΜΗ εκσπερμάτωση!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι........η ασπρη τουφα κανει τη ζημια νομιζεις.........ολο το υπολοιπο πακετο δηλαδη ειναι οκ? Οχι εκσπερματωση δε θα υπαρξει αλλα δε θα σου βγαινει ουτε για κατουρημα.......λοοοοοοοοολ εμενα παντως αυτη μου θυμιζει λεσβια αν και νομιζω οτι εχει και παιδι.......

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ναι........η ασπρη τουφα κανει τη ζημια νομιζεις.........ολο το υπολοιπο πακετο δηλαδη ειναι οκ? Οχι εκσπερματωση δε θα υπαρξει αλλα δε θα σου βγαινει ουτε για κατουρημα.......λοοοοοοοοολ εμενα παντως αυτη μου θυμιζει λεσβια αν και νομιζω οτι εχει και παιδι.......
Η άσπρη τούφα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η ίδια η τούρτα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα μαθαίνεις μουνίτσα τις εκφράσεις ημών των αρσενικών (δεν θα σου βγαίνει ούτε για κατούρημα). Εύγε!  :)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Η ΜΗ πρόωρη εκσπερμάτιση είναι το ζητούμενο.

Η μόνιμη αδυναμία στυτικής λειουργίας μια πιθανή παρενέργεια.

Δεν αξίζει να πάρει κανείς τέτοιο ρίσκο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η άσπρη τούφα είναι το κερασάκι στην τούρτα και όχι η ίδια η τούρτα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση πόσο γρήγορα μαθαίνεις μουνίτσα τις εκφράσεις ημών των αρσενικών (δεν θα σου βγαίνει ούτε για κατούρημα). Εύγε!  :)

Αυτην την ηξερα.......εμαθα αλλες φρασεις εδω μεσα ομως ασε........τους φραπεδες που τους εβλεπα στην αρχη και αναρωτιομουνα τι ειναι :cheesy: χααχχαχααχαχχααχχαχα

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Αυτην την ηξερα.......εμαθα αλλες φρασεις εδω μεσα ομως ασε........τους φραπεδες που τους εβλεπα στην αρχη και αναρωτιομουνα τι ειναι :cheesy: χααχχαχααχαχχααχχαχα
Στη διάθεσή σου για φροντιστήριο, αφιλοκερδώς φυσικά!

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Εμένα η δρου μου αρέσει πάρα πολυ. θα γούσταρα να ακούω τα φοβερά αποφθέγματά της, έχοντάς τη στημένη στα 4...

sxsitegr

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2005
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως το έχουμε παρατραβήξει λίγο το θέμα;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Tι είδους αποφθέγματα λέει;

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
έλα ντε. τώρα θέλω και εγώ να μάθω

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ελα με τις μπουρουχες!Και οι 2 ειναι για πολλες σφαλιαρες ειδικα αυτη η δρουζα με αυτο το χαμογελο μου ερχεται να της δωσω μπουνια!

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Η παναγιωταρέα είναι φανατική χριστιανή, έχει στενές σχέσεις με χριστόδουλα και έγινε καθηγήτρια πανεπιστημίου με αδιαφανείς διαδικασίες. Αντλεί τη φθίνουσα δύναμή της από τις σχέσεις της με κομματικό και θρησκευτικό κατεστημένο, αν και οι εκπομπές της δε βλέπονται απο κανένα. Γι'αυτό και τα παίρνει από την κρατική τηλεόραση, δηλαδή απο εμάς.

Και όχι μόνο. Είναι και υπεύθυνη επικοινωνίας του ιδρύματος Ωνάση...

Επισκέπτης
... να το γυρίσω λίγο στο ποδοσφσαιρικό το θέμα ;;;

Τελικός SAPORTA το 2000 στην Λωζάνη της Ελβετίας , ΑΕΚ-ΚΙΝΤΕΡ ΜΠΟΛΩΝΙΑ όπου στην ιταλική ομάδα έπαιζε ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ.

Στο αεροπλάνο ήταν μαζί μας η Αννα Δρούζα που μας είχε ζαλίσει τον έρωτα με την μαλακισμένη συμπεριφορά της....

την άλλη μέρα στο γήπεδο τα καλόπαιδα μας φωνάζανε "ευρηματικά" .

"...στην Λωζάνη περπατούσα , και γυρνούσα, τριγυρνούσα, την γυναίκα σου γαμούσα....
την Αννα Δρούζα, την Αννα Δρούζα, στην Λωζάνη την επέρναμε Παρτούζα, την Αννα Δρούζα, την Αννα Δρούζα, ....."

Αυτά περί Αννούλας

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Η Δρούζα ΤΩΡΑ ασχολείται με τις αντρικές "γουρουνιές" και υποθέτω ότι κάποιος τις το σφύριξε ότι ασχοληθήκαμε μαζί της. Στην εισαγωγή ανέφερε ότι θα μλήσουν για πορνεία, τσόντες κτλ

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Η Δρούζα ΤΩΡΑ ασχολείται με τις αντρικές "γουρουνιές" και υποθέτω ότι κάποιος τις το σφύριξε ότι ασχοληθήκαμε μαζί της. Στην εισαγωγή ανέφερε ότι θα μλήσουν για πορνεία, τσόντες κτλ

Για να τα φτιάξει με ένα τέτοιο κρυόμπλαστρο ιπποποταμοειδές, με στρογγυλά κόκκάλινα πρανικόκκινα γυαλιά και πορτοκαλιά παπούτσια, πρέπει να μισεί αφόρητα τους άντρες.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

ppcos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
0
Δρου και Αρναού δεν τους αντέχω ούτε λεπτό, ουστ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom