Bako,για βαζελο σε κοβω..
μεσα εισαι , γκυζιωτης γαρ τι αλλο θα μποριυσα να ειμαι?
Bako,για βαζελο σε κοβω..
παίκτες που άφησαν εποχή:
βαντσικ, φορτούλα
νοβοσέλατς, χένρικσεν
τζόρτζεβιτς
καρεμπέ
ντέταρι, εστερχάζι
λοσάντα
ριβάλντο, ρότσα
ζάετς
τζιοβάνι, βαζέχα
προτασοφ
μπάγεβιτς
τώρα το σύστημα που θα ακολουθούσε η ομάδα με τέτοια σύνθεση είναι άλλο θέμα...
Δεν κανουμε και μια αναφορα στα μεγαλυτερα" παλτα"που εχουν περασει απο το ελληνικο ποδοσφαιρο?εγω σαν Παναθηναικος παντως,εχω απειρα ονοματα στο μυαλο μου..
Ένας είναι ο ξένος που τίμησε με την παρουσία του το ελληνικό ποδόσφαιρο: Ριβάλντο
οχι ρε vasos μην μου πεις οτι ο ριμπο δεν ειναι ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ Κ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
ολων.μην γινεσαι ιεροσυλος.μην ξεχνας οτι αυτον τον παιχταρα τον ειχες ποστερ στο δωματιο σου(αν εισαι μικρος στην ηλικια) κ αν δεν τον ειχες εσυ στην τελικη τον ειχε ολος ο υπολοιπος κοσμος.μιλαμε για ενα παιχτη μεσα στο top 50 ever.
Στους Γάβρους συνάδελφους, θα θυμήσω ακόμη ένα όνομα που δεν θα πρέπει να μας διαφεύγει: Χέρμπερτ Νόυμαν.
Πού τον θυμήθηκες ρε φίλε;Τί παιχτούρα ήταν ο τύπος;Τον εί φέρει ο γαύρος από την Κολωνία, τρομερός σουτέρ μεταξύ άλλων...Έμεινε μια χρονιά (1983-84) και ξεχάστηκε, ίσως επειδή το όνομά του συνδέθηκε με μια μέτρια χρονιά του ΟΣΦΠ.
Το θυμάμαι!!! Είχε φέρει 0-0 στο ʼμστερνταμ και πήρε το ματς 2-0 στην παράταση.Στον επόμενο γύρο νίκησε μέσα 1-0 τη Μπενφίκα (απρόσιτο όνομα εκείνη την εποχή) με ανάλογη εμφάνιση, αλλά έχασε 3-0 στο, για πολλά χρόνια,"στοιχειωμένο" Ντα Λουζ.Αλλά τι χρονιά!!! Θυμάσαι το 2-0 με ʼγιαξ μές στο ΟΑΚΑ;
Σαργκάνης
Γούναρης
Βαμβακούλας
Σταύρος Παπαδόπουλος
Μίχος
Κουσουλάκης
ʼλμπερτσεν
Νόϋμαν
Μητρόπουλος
Λεμονής
Κοκολάκης
είχαν παίξει σε 'κείνο το αλησμόνητο παιχνίδι. Ο Αναστόπουλος, μαζί με το Μητρόπουλο είχαν μπει στον "πάγο" από το Νταϊφά εκείνη την περίοδο και στο μάτς με τον ʼγιαξ, από τους δύο, είχε επανέλθει μόνο ο Μητρόπουλος στην ενδεκάδα.
Τον Χουαν Βερόν, πατέρα του Βερόν που παίζει τώρα, τον θυμάται κανένας; Ήταν εν ενεργεία διεθνής Αργεντινός και ήρθε στον Παναθηναϊκό αμέσως μετά το Γουέμπλευ, το 1972, και έκατσε δύο χρόνια. Ήταν ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ, αριστερό εξτρέμ. Και είχε και ένα παρατσούκλι, μπορούχα η κάτι τέτοιο, που δεν το θυμάμαι όμως.