Διαγραμμένο μέλος 152200
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 808
- Πόντοι
- 326
Αν παει και το μαρακι για δουλεια, ειδοποιηστε!!!!
Και γιατί να μην την πάρεις κατευθείαν την Μαρία;Αν παει και το μαρακι για δουλεια, ειδοποιηστε!!!!
Κριμα φαινεται πολυ κανονι η τυπισσα
Το γνωρίζω αυτό εξ ου και ο λόγος που την επισκέφτηκα στο δικό της πλέον μαγαζί. Αλλά εκεί, έκανε την ανηξερη και ότι προσφέρει απλό μασάζ. Δεν ξέρω αν είναι ο κανόνας ή συνέβη μόνο σε μένα. Αν μπορεί κάποιος συναγωνιστής ας επιβεβαιώσει.
επομένως σε εσένα δεν το έπαιξε Κινέζα κ ανέφερε το....πλήρες πρόγραμμα;; Ή μετά από ιερά εξέταση προχώρησε;;Την Καρολίνα, δεν υπήρχε εκείνη την ώρα άλλη κοπέλα
Καλημέρα επίσκεψη στον χώρο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ο χώρος είναι καινούργιος αλλά φτωχός και μάλλον φτηνός ξυλεία από παλέτες για δάπεδο και μπαμπού κρεβάτια. Εγώ την πέτυχα μόνη περίμενε λέει κάτι μαστόρους αργότερα, έκανα ντουζάκι 4 δωμάτια μακριά με όμορφες βρυσούλες αλλά χωρίς υποδομή για σαπούνι και αφρόλουτρο. Το άγχος της τζαμαρίας είναι εμφανές αφού νομίζεις ότι σε βλέπουν όλοι από απέναντι. Στα του αγώνα δυνατό μασάζ όχι κάτι το τρομερό στα του αγώνα το κρεββάτι δεν βολεύει για πολλές στάσεις μιας και είναι πολύ ψηλό μετά την δική της και την δική μου περιποίηση ανέβασμα στο παλούκι και τρελό ροντέο. καθαριότητα μόνο από μωρομάντηλα για εκείνη. κόστος 70 νομίζω ότι δεν θα τα ξαναδώσω εκτός και αν παίζει κανένα άλλο μωράκι αργότερα. Καλή τύχη
Καλημέρα επίσκεψη στον χώρο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ο χώρος είναι καινούργιος αλλά φτωχός και μάλλον φτηνός ξυλεία από παλέτες για δάπεδο και μπαμπού κρεβάτια. Εγώ την πέτυχα μόνη περίμενε λέει κάτι μαστόρους αργότερα, έκανα ντουζάκι 4 δωμάτια μακριά με όμορφες βρυσούλες αλλά χωρίς υποδομή για σαπούνι και αφρόλουτρο. Το άγχος της τζαμαρίας είναι εμφανές αφού νομίζεις ότι σε βλέπουν όλοι από απέναντι. Στα του αγώνα δυνατό μασάζ όχι κάτι το τρομερό στα του αγώνα το κρεββάτι δεν βολεύει για πολλές στάσεις μιας και είναι πολύ ψηλό μετά την δική της και την δική μου περιποίηση ανέβασμα στο παλούκι και τρελό ροντέο. καθαριότητα μόνο από μωρομάντηλα για εκείνη. κόστος 70 νομίζω ότι δεν θα τα ξαναδώσω εκτός και αν παίζει κανένα άλλο μωράκι αργότερα. Καλή τύχη
Καλημερα.Δουλεύει με ραντεβού ή μπορείς να πας και απο εκεί?Καλημέρα επίσκεψη στον χώρο μετά από τηλεφωνικό ραντεβού ο χώρος είναι καινούργιος αλλά φτωχός και μάλλον φτηνός ξυλεία από παλέτες για δάπεδο και μπαμπού κρεβάτια. Εγώ την πέτυχα μόνη περίμενε λέει κάτι μαστόρους αργότερα, έκανα ντουζάκι 4 δωμάτια μακριά με όμορφες βρυσούλες αλλά χωρίς υποδομή για σαπούνι και αφρόλουτρο. Το άγχος της τζαμαρίας είναι εμφανές αφού νομίζεις ότι σε βλέπουν όλοι από απέναντι. Στα του αγώνα δυνατό μασάζ όχι κάτι το τρομερό στα του αγώνα το κρεββάτι δεν βολεύει για πολλές στάσεις μιας και είναι πολύ ψηλό μετά την δική της και την δική μου περιποίηση ανέβασμα στο παλούκι και τρελό ροντέο. καθαριότητα μόνο από μωρομάντηλα για εκείνη. κόστος 70 νομίζω ότι δεν θα τα ξαναδώσω εκτός και αν παίζει κανένα άλλο μωράκι αργότερα. Καλή τύχη
Με ραντεβουΚαλημερα.Δουλεύει με ραντεβού ή μπορείς να πας και απο εκεί?
Καλημέρα.Μήπως μπορεις να μου στείλεις καποιο τηλέφωνο?Με ραντεβου
Και σαν κοπέλα που δούλευε όλο κόλπα και λαμογιές ήταν. Τι να περιμένεις από τέτοια άτομα.Μυστήριο πράγμα η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση ,όσοι δοκίμασαν είπαν τα χειρότερα ,αλλά ΕΚΕΙ μερικοί,αν δεν πάθουν δεν μαθαίνουν!
Μυστήριο πράγμα η ανθρώπινη ψυχοσύνθεση ,όσοι δοκίμασαν είπαν τα χειρότερα ,αλλά ΕΚΕΙ μερικοί,αν δεν πάθουν δεν μαθαίνουν!
Η Ασιάτισσα τι φάση? Πως είναι εμφανισιακά και στον φραπέ?καλησπέρα επισκεψη πριν μια βδομαδα ζητηστε το ταιλανδεζικο μου ηρθε μια ασσιατισα η αλλη το επαιζε αφεντικό μολισ πηγε να γίνει ο φραπεσ κατάφερα να συνενοηθω και παιξαμε μπάλα βέβαια ανεβηκε η ταριφα στα 80
Παρακαλω ενημερώστε με για μασαζ κομπλε Πειραιά και περιξ σε ινμποξ