Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Αξίζει λες;Έχει συναντηθεί κάποιος τον τελευταίο καιρό με την Ζετα;;;
Αν δεις τις κριτικές, θα καταλάβεις ότι αξίζει, αλλά επειδή υπάρχει καιρός να ανέβει κριτική, υπάρχει μια δικαιολογιμενη 《φοβία》για το αν αξίζει να πάρεις την Ζέτα!!!Και εγώ το σκέφτομαι σοβαρά. Αξίζει λες;
Δοκίμασα χθες την Βικτόρια, δεν έχω παράπονα από την κοπέλα, εγραψα κριτική για αυτούς που ενδιαφέρονται, αλλά από το γραφείο περιμένω να είναι σωστό οσο αφορά την περιγραφή, για αυτά που πλήρωσα, και τονίζω για αυτά που πλήρωσα, μία χαρά πέρασα, και είμαι ευχαριστημένος. Γιατί να μου το χαλάσετε όμως με λάθος περιγραφές? δεν είναι πιο σωστό να αναγράφεται η πραγματικότητα?
Ακριβώς φίλε έχεις δίκιο Βερόνικα οχι Βικτώρια, είμαι σίγουρος ότι έχουν μουνι και οι δύο όμωςΜήπως θές νά πῆς Βερόνικα;. Βικτώρια δέν ἔχει αὐτό τὸ πρακτορεῖο.
Μου το χαλάσαν λίγο γιατί ζήτησα την Aλίσσα, είχα όρεξη για βυζι χθες, παρόλα τις κριτικές θέλω να την δοκιμάσω για πιπούλα-πασπατεμα, καποιο βράδυ που θα μαι κουρασμένος.
Ευχαριστώ για την διόρθωση είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η γραμματική σας πέρα από πλούσια είναι και αρκετά δύσκολη για μένα οπότε συγχωρέστε με και κάντε λίγη υπομονήΚαλή τύχη! Γενικά ἠ ἐμφάνιση πολλές φορές εἶναι ἕνα θέμα. Γιά νά λέμε καί τοῦ στραβοῦ ἐξαρτᾶται καί ἀπ'τό τί περιμένει ὁ πελάτης ( τά ὅριά του ). ΥΓ: Παρ'ὅλες τὶς κριτικές...
Ευχαριστώ για την διόρθωση είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα και η γραμματική σας πέρα από πλούσια είναι και αρκετά δύσκολη για μένα οπότε συγχωρέστε με και κάντε λίγη υπομονή
Έτσι είναιΚαλή τύχη! Γενικά ἠ ἐμφάνιση πολλές φορές εἶναι ἕνα θέμα. Γιά νά λέμε καί τοῦ στραβοῦ τό δίκιο ἐξαρτᾶται καί ἀπ'τό τί περιμένει ὁ πελάτης ( τά ὅριά του ). ΥΓ: Παρ'ὅλες τὶς κριτικές...
Από τις φωτός έτσι το βλέπω...Δεν την έχω πάρει αλλά νομίζω ότι είναι δυνατό κομμάτι
150 συν τα εξτρα για να μην ξερω ουτε φατσα?Μάγκες έχει δοκιμάσει κανείς πρόσφατα (μετά το come back) τη Ζέτα ;