hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.905
- Πόντοι
- 12.896
Παλιότερη κριτική για την Λόρα.. πριν ένα μήνα περίπου
Εμφανισιακά είναι εντυπωσιακή αλλά έχει και ωραίο στιλ ντυσίματος και γίνεται ακόμα πιο ωραία. Φαινεται απο την πρώτη στιγμή ότι είναι θερμή και ότι γουστάρει να ξεσκίζεται στο σεξ, το δείχνει το πρόστυχο βλέμμα της και οι κινήσεις της. Διαθέτει ευρύ φάσμα υπηρεσιών, είναι σπάνια περίπτωση και αξίζει να δώσεις τα λεφτά για αυτήν.
Μου έκανε μια πίπα χωρίς χέρια αεροπλανική και ένα γλείψιμο στα αρχίδια που παρακάλαγα να μην τελειώσει ποτέ. Δεν ήθελα να τελειώσει η αίσθηση που μου έδινε το στόμα της και γι'αυτό της είπα να συνεχίσει έτσι. Της έπιασα το κεφάλι και της έκανα mouthfuck, ήταν απίστευτο και είναι πολύ ικανή σε αυτό... Τα πρώτα χύσια της τα έριξα στο πρόσωπο. Πλύθηκε και ήρθε στο κρεβάτι να μου κάνει μασάζ. Της ζήτησα να κάνουμε 69 γιατι έχει ωραίο μουνάκι και ήθελα να το γλείψω. όταν μου σηκώθηκε την γάμησα σε διάφορες στάσεις με την καλύτερη στα τέσσερα και εγώ απο πίσω να την γαμάω δυνατά. Μου έλεγε προστυχόλογα που μου ανεβάσανε πολύ τη όρεξη και της έδωσα το μουνί στο χέρι. Το μουνί της έγινε κατακόκκινο και πολλά υγρά βγήκαν έξω, τα πόδια της έτρεμαν και ήμουν ξανά έτοιμος να χύσω. Της τον κάρφωσα όσο πιο δυνατά μπορούσα και έχυσα μέσα στο μουνί της.
Στο χρόνο πού μας έμεινε φιλιόμασταν και μιλούσαμε. Δίνει ωραία φιλιά και το μετάνιωσα που δεν τα δοκίμασα στην αρχή αλλά στο επόμενο ραντεβού θα τα γευτώ με άνεση.
Βάλ'τη στὴν καρτέλα. Ἐδῶ χάνεται στίς πολλές σελίδες ποὺ μαζεύονται...