kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 615
- Πόντοι
- 326
ελληνιδες ποιες ειναι διαθεσιμες σημερα και αυριο?
χρυσαυγιτης ?
ελληνιδες ποιες ειναι διαθεσιμες σημερα και αυριο?
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!χρυσαυγιτης ?
νομιζω καλυτερα να.προτιμαμε ελληνιδες οπως.ζετα παρά κινεζες..Στη Μύκονο ακόμα ειναι η Ζάνα;
πειτε μου οτι ειναι ορδογραφικο λαθος αυτα που γραφεται στο προφιλ της.γιατι αν δεν ειναι θα γινω κακος μαζι σας.σας ειπε ο μαλακοτσιπρας οτι βρεχει κατι αλλο εκτος απο νερακι του θεου στην ελλαδα,και δεν το εχουμε παρει χαμπαρη εμεις?η δεν εχεται συνηθησει στην ζεστη?
Νέα κοπέλα στο γραφείο μας η Έμιλυ. Θα σας περιμένει να την απολαύσετε στο νησί της Μυκόνου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες στο προφίλ της.
Και μια πρώτη γεύση από την Έμιλυ.
6988069804
Φανταζομαι μαν, αναφερεσαι στην τιμη της κοπελας. Αφενος ΔΕΝ εχεις αδικο, αφετερου ομως η καθεμια τιμολογει, οπως θελει τον εαυτο και τις υπηρεσιες της (εδω ειναι + γραφειο).πειτε μου οτι ειναι ορδογραφικο λαθος αυτα που γραφεται στο προφιλ της.γιατι αν δεν ειναι θα γινω κακος μαζι σας.σας ειπε ο μαλακοτσιπρας οτι βρεχει κατι αλλο εκτος απο νερακι του θεου στην ελλαδα,και δεν το εχουμε παρει χαμπαρη εμεις?η δεν εχεται συνηθησει στην ζεστη?
οποιος μπορει και διαβαζει πισω απο τις λεξεις μαν,ξερει τι ενοω.ποτε μου δεν γκρινιαξα για κοστος και τιμες,αλλα ολα θα πρεπει να εχουν σχεση μεταξυ τους για να υπαρχει αποδοχη.τουτο το πραμα,οπως το βλεπεις σου κανει για να δωσεις ποσα?γιατι ναι μεν υπαρχουν αυτοι που τιμολογουν,υπαρχουν δε αυτοι που εξοφλουν τις τιμολογησεις.και αυτοι πρεπει να εχουν το πρωτο λογο.παντως ισχυει η τοποθετηση- ερωτηση μου.Φανταζομαι μαν, αναφερεσαι στην τιμη της κοπελας. Αφενος ΔΕΝ εχεις αδικο, αφετερου ομως η καθεμια τιμολογει, οπως θελει τον εαυτο και τις υπηρεσιες της (εδω ειναι + γραφειο).
Επι καλων εποχων (μεχρι 2009-10), θα τα εδινα τα λεφτα οπως και τα ειχα δωσει τοσες φορες τοτε, σε αλλες ουκ ολιγες περιπτωσεις!
Σημερα πλεον ΟΧΙ, κι ας μην εχει πεσει και πολυ το συνολικο μου εισοδημα. Αυτα.
οποιος μπορει και διαβαζει πισω απο τις λεξεις μαν,ξερει τι ενοω.ποτε μου δεν γκρινιαξα για κοστος και τιμες,αλλα ολα θα πρεπει να εχουν σχεση μεταξυ τους για να υπαρχει αποδοχη.τουτο το πραμα,οπως το βλεπεις σου κανει για να δωσεις ποσα?γιατι ναι μεν υπαρχουν αυτοι που τιμολογουν,υπαρχουν δε αυτοι που εξοφλουν τις τιμολογησεις.και αυτοι πρεπει να εχουν το πρωτο λογο.παντως ισχυει η τοποθετηση- ερωτηση μου.
ολες οι κυκλαδες το ιδιο ειναι.στη Μυκονο λετε και οι καποτες να ειναι πιο ακριβες;το νερο δυστυχως ειναι..οπως κ το monster..
καλυτερα καμια παρος
Μήπως νομίζουν ότι χάθηκαν οι γυναίκεςΣυναγωνιστές μην είστε γκρινιάρηδες, το γραφείο είναι large!
Στο 3ωρο κόβει και ένα πενηντάρικο.
Μόλις 1000 ευρώ για 3ώρες.