dreamgirls.gr
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Like
- 40.120
HOT OFFER
Miss Beauty!
κάνε την δική σου τώρα!
Miss Beauty!
κάνε την δική σου τώρα!
βλεπω ψηφιζετε ελληνιδες..
εισαι σιγουρος???Εσυ κοπελαρα μου τι σκας αφου δεν εισαι ελληνιδα
Με 40 πήγαινε στην Λιοσίων να κάνεις παρτουζα με 30 και σου μένει και ενα δεκαρικο η παίρνεις 2 μόνες τους και είσαι κομπλέ.δεν βρισκω λογω δινω 90 με 100 επιπλεον για τη τηλεφωνητρια! ενα ταξι κανα ενα 10αρικακι για να ερθει!
τότε γιατί οι ανεξάρτητες ξεκινάνε από 80 αφού δεν έχουν οδηγούς τηλεφωνητριες και λοιπούς μεσάζοντες;αυτή που σε πληροφόρησε για την αμοιβή δεν σου κανε κονέ να της τα δώσεις χωρίς γραφεία;δεν εχω καμία σχέση με γραφεία ούτε και μένα μου αρέσει να σκάω τόσα αλλά έτσι είναι τουλάχιστον να πάρουμε καμία εντυπωσιακή και με καλή συμπεριφορά.Αμα δεχτεί κάνα γραφείο το σαρανταρι σου πες μας και μας μην είσαι μοναχοφαγας!!!δεν βρισκω λογω δινω 90 με 100 επιπλεον για τη τηλεφωνητρια! ενα ταξι κανα ενα 10αρικακι για να ερθει!
ψιτ κύριος καλύτερα πάρε μια κ σου μένει για μια μπύρα κ ενα πιτογυρο απο όλα!!! Κ καλη χώνεψη!Με 40 πήγαινε στην Λιοσίων να κάνεις παρτουζα με 30 και σου μένει και ενα δεκαρικο η παίρνεις 2 μόνες τους και είσαι κομπλέ.
Έχει καταντήσει αηδία με την Αννούλα παιδιά,έχει πάει σε όλα τα γραφεία εκτός των κηδειών!
δεν βρισκω λογω δινω 90 με 100 επιπλεον για τη τηλεφωνητρια! ενα ταξι κανα ενα 10αρικακι για να ερθει!
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν!Η είναι πολύ καλή και την ζητάνε όλα τα γραφεία η το αντίθετο!!χαχα έχεις και εσύ τα δίκια σου αλλά για την συγκεκριμένη δε νομίζω να φταίει το γραφείο. θυμάμαι από τότε που την είχες εντοπίσει σε μασατζίδικο, δεν πρέπει να έχουν περάσει αρκετοί μήνες και έχει εμφανιστεί σε στούντιο (αν θυμάμαι καλά) και σχεδόν σε όλα τα γραφεία. Άρα κάτι άλλο φταίει.
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν!Η είναι πολύ καλή και την ζητάνε όλα τα γραφεία η το αντίθετο!!